- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #111.161
evet canım cok sukur kucagımıza aldık su anda 18 gunluk oldu teyzesı Rabbım ısteyen herkese nasıp etsıncanımmm... bebişin kucağında mı? tatlım... sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip olsun insallah....
yağmurumm canım tedavin tekrar hayırlı uğurlu olsun
inşallah bebişin göbüşüne konar tez zamanda
Rabbim emekleirni boşa çıkarmasın
midyee canım tekrar hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt yavrunu inşalah sarılığıda bir an evvel atlatırsınız
selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur sarılık problemımız var degerler cok yuksek degıl ama 18. gun olmasına ragmen hala gecmedı dr nedenını arastırıyor anne sutunden kaynaklı sarılık olabılır dedı hıcbırsey anlamadım bebegın topugu elı kan alınmaktan mosmor oldu bakalım ınsallah gecer kurtuluruz su sarılık ısınden...butun yorgunluga uykusuzluga ragmen cok guzel Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
evet canım cok sukur kucagımıza aldık su anda 18 gunluk oldu teyzesı Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
sagol canım darısı ınsallah sana kolay bı surec yasarsın ınsallah cok sukur ben cabuk toparlandım darısı ınsallah sızlere
Ronya gördün dimi ateşimi canım...
hayırlısı artık..
yalnız civalı termometrem ikiye bir kırılıyor yeniden almak zorunda kalıyorum diye ben de dijitale geçtim ama dijitalden hiç memnun değilim her ölçtüğünde ayrı değer çıkıyor ve genellikle düşük gösteriyor civalı ise öyle değil yarım saat içinde 5 kere ölçeyim beşinde de milimine kadar aynı gösteriyor....
Ronyam karanfılce nasılsınız kızlar
ronyam senı merak ettım
face de grup kurmustu kızlar sen hala yoksun facede bende senın yanına geldım hemen
esın musade etmıyordu sanırım senın face e degılmı
karanfıl atesınn ne durumda bugun
Rabbım sıfa versın ınsallah cabucak gecer yavrum ya o mınıcık topukları nede guzel olur halbukı ısırması
Ronyam karanfılce nasılsınız kızlar
ronyam senı merak ettım
face de grup kurmustu kızlar sen hala yoksun facede bende senın yanına geldım hemen
esın musade etmıyordu sanırım senın face e degılmı
karanfıl atesınn ne durumda bugun
Rabbım sıfa versın ınsallah cabucak gecer yavrum ya o mınıcık topukları nede guzel olur halbukı ısırması
iyiyim sağol canım sen nasılsın..
biz de döngüyü tamamlıyoruz işte..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
ahh canım lorkemm hoşgeldin kuzum
evet eşim istemiyor bende zaten face kullanmayı çok sevmiyorum
zaten burda muhabbet ediyoruz orda ayrıca sohbete çok gerek duymuyorum
tabi sevenler içinde face çok güzel bir şey
canım durumun nasıl ateşin ne durumda
Seninde stresten mi uzuyor Gökçencim?
Her seferinde test yaptırdım hiç birşey çıkmıyor çıkmaması iyi ama az birşeyde düzeni bozulmasına sinir oluyorum.
Benim regli düzenim İstanbul borsası gibi hassas herşeyden etkileniveriyor....
lorkemm ff ateşine göre doğru yere çekmiş bence çizgiyi
canımm bende seni öpüyorumm yine gel
yağmurumm canım tedavin tekrar hayırlı uğurlu olsun
inşallah bebişin göbüşüne konar tez zamanda
Rabbim emekleirni boşa çıkarmasın
midyee canım tekrar hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt yavrunu inşalah sarılığıda bir an evvel atlatırsınız
güzel ronyam çok saol,inşllah bebişim tez zamanda beni bulur:)))
Yagmurcum hersey yolunda gozukuyor ilk kontrollerinde bu cok guzel. Guzel haberlerini aliriz insallah canimcanlarım merhaba:)))
gittim geldim doktora:))
konuştuk ve muayenemi oldum:)))
kısmette ilk reglimle başlıyorum:))
yumurta rezerwlerin iyi dedi çok mutlu oldum ,rahim kalınlığımda iyiymiş:)))
çok mutluyum çokkkkkk:)))
cok gecmis olsun canimmmm. Ronyamnin harika bitkisel karisimlarindan tavsiye ederimkızlar herkese merhaba, herkes iyidir inşAllah..
Ben bugün çok hastaydım, tüm gün yattımüşüttüm sanırsam,
Face deki grup hayırlı olsun :) ben eşimin face den baktım görünmüyor grup sanki ama yinede insan tedirgin oluyor, çünkü benimde herkese açık, tek kk daki arkadaşlar değil :) duvarıma falan da baktım başka face den göremedim paylaşılanları, inşAllah kimse görmez :)
Yağmurum canım adınıza çok sevindim, inşAllah sende gelecek aylarda hamiş olarak aramıza döneceksin bebeğim :)
günaydın kızlarrr,,
nete giremiyorum size yazamadım ama harika bir haberim varr!!!!
carsamba günü pıt pıt aatankalbini gördük çokk şükürrgünlerdir uyuyamıyordum içim bayag bir rahatladı[/
kanamam ara ara oluyor ama buna da şükür ben bebeğimizi kaybbettiğimi öğrenicem zannediyordum. şimdi gelenleri pek takmıyorum o yüzden..darısı hepinizin başına inşallah..
geçmişi okuyamadım ama bi yagmurum seni gördüm şnsa çok mutlu oldum bu kadar mutlu huzurlu baslamana, hersey cok guze lolucak...COLOR]
midyecim masallah bebisine 18 gunluk olmus bileeeselam kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur sarılık problemımız var degerler cok yuksek degıl ama 18. gun olmasına ragmen hala gecmedı dr nedenını arastırıyor anne sutunden kaynaklı sarılık olabılır dedı hıcbırsey anlamadım bebegın topugu elı kan alınmaktan mosmor oldu bakalım ınsallah gecer kurtuluruz su sarılık ısınden...butun yorgunluga uykusuzluga ragmen cok guzel Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın
Dna hasar testimizin sonucu cikti kizlar cok sukur 9 kusur muss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?