Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yağmurumm canım tedavin tekrar hayırlı uğurlu olsun
inşallah bebişin göbüşüne konar tez zamanda
Rabbim emekleirni boşa çıkarmasın

midyee canım tekrar hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla büyüt yavrunu inşalah sarılığıda bir an evvel atlatırsınız

canımmm... bebişin kucağında mı? tatlım... sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmek nasip olsun insallah....
evet canım cok sukur kucagımıza aldık su anda 18 gunluk oldu teyzesı Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın

sagol canım darısı ınsallah sana kolay bı surec yasarsın ınsallah cok sukur ben cabuk toparlandım darısı ınsallah sızlere

Ronya gördün dimi ateşimi canım...
hayırlısı artık..
yalnız civalı termometrem ikiye bir kırılıyor yeniden almak zorunda kalıyorum diye ben de dijitale geçtim ama dijitalden hiç memnun değilim her ölçtüğünde ayrı değer çıkıyor ve genellikle düşük gösteriyor civalı ise öyle değil yarım saat içinde 5 kere ölçeyim beşinde de milimine kadar aynı gösteriyor....

Ronyam karanfılce nasılsınız kızlar
ronyam senı merak ettım
face de grup kurmustu kızlar sen hala yoksun facede bende senın yanına geldım hemen
esın musade etmıyordu sanırım senın face e degılmı

karanfıl atesınn ne durumda bugun

Rabbım sıfa versın ınsallah cabucak gecer yavrum ya o mınıcık topukları nede guzel olur halbukı ısırması

amin canım inşallah herşey yolunda gider

canım görmez olurmuyum baktım
tabi normal olrak canım sıkıldı biraz
ama yinede ümidimizi yitirmek için erken
yani bir iki güne iyice netleşir ddurum
olmasada canınız sağolsun
şükürler olsunki yumurtada var spermde var elbet olacak

iyiyim sağol canım sen nasılsın..
biz de döngüyü tamamlıyoruz işte..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

ahh canım lorkemm hoşgeldin kuzum
evet eşim istemiyor bende zaten face kullanmayı çok sevmiyorum
zaten burda muhabbet ediyoruz orda ayrıca sohbete çok gerek duymuyorum
tabi sevenler içinde face çok güzel bir şey
canım durumun nasıl ateşin ne durumda

iyiyim sağol canım sen nasılsın..
biz de döngüyü tamamlıyoruz işte..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

evet canım bıraz dusmus gıbı malesef ama ınsallah gerı yukselır yada sabıtlenır kalır...

ronyam valla ates cok parlak degıl ff de cızgıyı yanlıs yere cektı emınde deeggıl zaten hayrılısı bakalım
mısafırım varda bakıp kacıyorum hemen kusuruma bakmayın optum senı ve kara kızını
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım yok stresten değil yumurtlma problemi var zannımca ya da yumurtlayamıyorum((
üç aydır bu duyguyu gayet net biliyorum canım maalesef
işin kötü tarafı doktora gitmek de gelmiyor içimden
şimdi doktora gitsem git bir kan testi yaptır gel diyecek
ama test vermek istemiyorum artık(((

lorkemm ff ateşine göre doğru yere çekmiş bence çizgiyi
canımm bende seni öpüyorumm yine gel

ronyam ama ff nın cızgı cektıgı gunden 2 gun once barız akıntım bıttı ve kuruluk vardı o gunlerde
sanırım ben uyku duzenınden veya ates olcerken arada uyuklamamdan kaynaklı o 4 gun 36.3 sabıt gıdınce cızgıyı oyle cektı
aman neyse ben beklıyorum ıste

güzel ronyam çok saol,inşllah bebişim tez zamanda beni bulur:)))

Yagmurcum hersey yolunda gozukuyor ilk kontrollerinde bu cok guzel. Guzel haberlerini aliriz insallah canim
cok gecmis olsun canimmmm. Ronyamnin harika bitkisel karisimlarindan tavsiye ederim

Canim ee bu harika bir haber nasil sevindim sana anlatamam. Allahim kucagina almayida nasip etsin insallah
midyecim masallah bebisine 18 gunluk olmus bileee en kisa zamanda sariligida duser insalllah canim

İyi geceler kızlar hepinize. Midye yavrunu sağlıkla büyüt inşallah. Bebeklerdeki sarılık ilk 10 gün çok önemli beyne verebiliceği için değer 18 ve üstü ise hemen hastaneye yatış yapılır. Senin bebişini 18.günüymüş yani kiritik zamanı geçirmişsiniz. Benim oğlumunda çok yüksekti 9.günde hastanede ışın tedavisi gördü 1 gün. Ama sarılığı tamamen 40 günde vücudundan gitti gözlerinin beyazlığını ancak ozaman görebildik. Endişe etme sakın. Boşunada çocuktan kan aldırıp durmayın bence, eziyet olur başka bişey değil. Dediğim gibi kiritik zamanı geçmişsiniz çünkü, bol bol emzir mutlaka, çünkü sarılığı yapan madde dışkıyla vücuttan atılıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…