Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım rabbime emanet evlatlarımız. Ama korkutma kız beni :)

yavrum korkulacak bir durum değilki
o arkadaşın bebeğindeki sorun detaylı ultrasonda değil
normal ultrasonda çıkmıştı
ayrıca Rabbim korusun öyle hastalıklar varki ultrasonda görünmüyor
hastanede çalışınca neler duyuyorsun görüyorsun
benim o zaman sürekli korkmam gerek
en büyük doktor Rabbimiz ona emanet miniklerimiz
insanoğlunun gücü kuvveti neki onun gücünün yanında

hehheee azcuk mutlu olalım doğuma güzel haberlerle girelim
demi bilgemmm ama ben bir iki daha gebiş haberi almak istiyorum

inşallah canım benimde aklımda antalya esilim ve yapmurum var
ama onları sonra öğrenicem birde bizim amerikalı güzelde
belki gurbet ellerden bebek haberiyle gelir bellimi olur :97:

ahhh Ronyaam innnnnşallah.
Allah dualarımızı kabul eder..
Allah tan ümit kesilmez.

seninde dogum tarihin belli olmuş.hayırlı olsun.
saglıkla kucağına alırsın innşallah.heyecan dorukta desene artık.oğluşun ne yapıcak onu merak ediyorum.
bende bugün sabah bir saat önce progestan hap aldım .acayip baş dönmesi yapıyor.okudum
gerçektende yapıyormuş.
kötü rüya görmüşsün.tersi çıkar derler....

mues canım yumoşlar toplanmış.hayırlı olsun.innnşallah pozitif haberi alırsın.
inanki senin için dua ediyorum.

günaydın kızlar....
bu doğum kontrol hapı bende mide bulantısı yaptı ya özellikle akşamları birde göğüslerimde ağrı gerçi bu soru bizim topiğimize göre bi soru değil ama napayım

gunaydın hatunlar nasılsınız bakalım..
aksam mısafrırım vardı yatılı yenı gıttıler sayılır evı toparlamam lazım sonrada apartman sohbtıne gıdıcem
sızlerde ne var ne yok
inşallah canım benimde aklımda antalya esilim ve yapmurum var
ama onları sonra öğrenicem birde bizim amerikalı güzelde
belki gurbet ellerden bebek haberiyle gelir bellimi olur :97:

Ronyamm amerıkalı guzel ben mı oluyorum ay ınsallah guzel haberlerle gelırım dedıgın gıbı o yuzden gıtmeden oncekı hafta calsıam haftamız onu guzel gecırmemız gerekıyor bakalım
bu arada lohusalıkta yalnız bırakılmaması olayı benı delı edıyor artık 1 aydır evımde yalnız degılım nerdeyse daha 1 ay daha yalnız kalamıcam depresyona gırmem yakındır
canım lohusa ıken yalnız bırakılmaz dogru ama bundan kasıtta evı doldurmak degıl tabıkıde yanında rahat edebılecegın bır kısının kalması yeterlı .. ama sanırım sızde durum daha farklı

Ronyam kımyon olayını arkadasımda uyguladı super bısey dıyor aynı zamanda kendısıde ıcıyordu bebegı emzırmeden mutlaka ..
gunde 4-5 kupa ıctıgım oluyodu dıyor
bende denedım gecenlerde fena degıl tadı rahatlatıcı bısey

Gunaydin kizlar.
Ronya'm ve butterim ben 19.haftada ozelde 21.haftada da devlet hastanesinde yaptiricam.
Ozeldeki dr'un randevusu cok dolu ,ilerleyen haftalarda.Ama 19.hafta itibari ile gelebilirsiniz dedi.
21.haftam bittiginde de devlet hastanesinde ki randevuma gidecegim.
Icim biraz rahat o yuzden:)

canım oğluşum şimdi karnımı falan seviyor iyi duruyor
ama sanırım kıskanıcak öyle tahmin ediyorum
canım progesteron en sevdiğim ilaç hele gece içmeye bayılıyordum
anında sarhoş olup uykuya dalıyorsun :))
inşallah içerde güzel şeyler oluyordur

hadi bakalım hayırlısı inşalah gurbet ellerde bebiş tutunur annesine
amerika sana uğurlu gelir bellimi olur :97:
canım esra erol kimyonu öyle bir anlattıki yapıcam bende
daha emzirirken alttan pırt pırt yapıyordu bebek dedi :)

canım hadi hayırlısı olsun
yüreğim çok ferah eminim herşey yolunda gidecek

kıskanması normalde
bence meraklada bekliyor kardeşini.
Amiiiiiiin

ronyam tarıhın bellı olmus masallah
safak 20 desene
saglıklan gelsın kara kızın dıcem ama
benım gıbı bembeyaz olursa nolcek merak edıorum

hayırlısı diyelım ronyam valla orası ugurlu gelır burası ugurlu gelır derken gezmedık yer kalmıcak

evet canım anne ıcıyor ben her gun 2 su bardagı ıcıyorum bazen daha fazla ıctıgımde oluyor cok sukur gaz sorunumuz azaldı var ama kendısı halledebılıyor. dun huysuzlandı bende esra erol tarıfını yapacaktım ama sonra rahatladı bende vazgectım ama aklımda bende uygularım zorda kalınca...kımyon tohumunu ve rezeneyı bana saglık ocagındakı hemsıre dedı o ayrı ayrı bırer bardak dedı ama ben hepsını karıstırıyorum ınternette gordum bu tarıfı(kımyon tohumu tek basına bıraz kotu ıcmesı kokuyor papatya guzelllestıryıo)

lorkecım valla canım bu surec psıkolojık olarak bıraz sıkıntılı gecıyor ınsanın anı anını tutmuyor bazen psıkopata baglıyorsun oyloe oluncada yanında olanlar gozune batıyor...cok sukur benım az kaldı bıtmesıne 9 gun var bakalım ama mısafır trafıgı devam daha 1 ay daha

canim benim hem iyi hemde rahat edersiniz:)
rahat rahat buyutursun bebisini
hem salgin hastalik zamani cok tehlikeli
yaza gelsinler:)

insallah banada ugurlu gelirr:)))
Lorke cim ne tarafa gideceksiniz peki bellimi hangi eyalet oldugu?

ben de hep soruyum diyodum
slm kris ceylan ne haberr

kızlar iyi akşamlarrrrrr
benim adetim 2 gün gecikti ilk kez karnım ağrımıyor
çok ilginç ama ağrımıyor maşşallah
adette gelmiyor
daha test yapmayacam ama bir sorum olacak
ben crinone jel kullanıyorum
acaba o geciktirmiş olabilirmi kızlar fazla kapılmakta istemiyorum ne dersiniz

selam kızlar kimseler yok ama girmişken yazayım azıcık..
ronyam tarih belirlenmiş hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:))
sevserim senin sonucunu bekliyoruz zaten. gözümüz kulağımız sende kuzum:))

bende size bişi sormek istiyorum canlar ben henüz adet olamadığım için tarlusal kullanıyorum sabsh akşam yarın son ilacımı içicem
ama henüz adet olamadım adet olamadıkça da gerginliğim artıyo..
geçen ay da tarlusal kullanmıştım bir gün içmemin ardından adet olabilmiştim şimdi üç gündür içiyorum yarın da ilacım bitiyo
ilaç bittikten hemen sonra mı yoksa bir müddet sonra mı adet olunuyo bilgisi olan var mı
eğer pazartesiye kadar olamazsam doktora gideceğim başka çare yok..

Merhaba arkadaşlar... Ben de 1.5 yıllık evliyim, neredeyse bu zaman zarfında hiç korunmadık ama bebek sahibi olamadık. Geçen haftalarda ZTB'a gittik, ben de bir sıkıntı çıkmadı ama eşimin sperm sayısı az (16 milyon civarı) ve mofrolojisi düşük (% 7, Kruger'e göre). Dr. deneyin biraz daha, aşılama yoksa tüp bebek tedavisi demiş.Önce moralimiz çok bozuldu, özellikle eşimin. Ben ona destek olmaya çalıştım. Dr. Trental ve Evicap verdi. Ben de1 haftadır ona keçiboynuzu kürüne, bana da incir kürüne başladım. Yarın mübarek cuma, inşallah Meryem Suresini okuyacağım, onu da bu sitede bir arkadaştan duydum. Bir de "Ya Bari'u, Ya Musavvir, Ya Halık" ismi şeriflerini bol bol okumak lazımmış.Hem fiili, hem kavli dua ile Rabbimden bebeğimizi diliyorum ve bizim gibi dileyen tüm siz sevgili arkadaşlarıma da dua edeceğim. Sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…