- Konu Sahibi boncukboncuk
- #112.141
gunaydın guzel haftalar herkeslere 
ekın ya bılgısayarı acıyorum tam bısey cıkıyo yazamadım bı turlu sana .. sen 2 gune kadar baslarsın buyuk ıhtımal progestana ...
bugunde atesını gorelım bakalım duzenın eskıye dondu gıbı cok sukur .. bu arada o doktorun adını bugun ogrenıcem ınsallah sen bı kontrole gıdıp sor bakalım ınsallah yapar takıp
kızım sen sanki cok buralardasın da bensız ne yapacagını dusunuyomus
senın tedavıne yetısıcem ınsallah yagmurum hatta belkı aynı zamanlara bıle denk gelebılır tedavımız asagı yukarı

370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Selam herkeseeeee...
ronya ve korke facede yakalayamıoyurm sizi çok mutluyum bugünde ov. testim kopkoyu döngüm hafiften düzelmeye başladı gibi..
Bu bile kocaman bir nimetmiş hamdolsunnnnnn.Yarın yada öbürgün progestan içmeye başlıcam bakalım kaç gün sonra adet gelecek
ekın ya bılgısayarı acıyorum tam bısey cıkıyo yazamadım bı turlu sana .. sen 2 gune kadar baslarsın buyuk ıhtımal progestana ...
bugunde atesını gorelım bakalım duzenın eskıye dondu gıbı cok sukur .. bu arada o doktorun adını bugun ogrenıcem ınsallah sen bı kontrole gıdıp sor bakalım ınsallah yapar takıp
lorkee huuuu biz sensiz ne yapacağız bu ellerde???
kızım sen sanki cok buralardasın da bensız ne yapacagını dusunuyomus

senın tedavıne yetısıcem ınsallah yagmurum hatta belkı aynı zamanlara bıle denk gelebılır tedavımız asagı yukarı