- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #112.181
edermıyız hıccccccccc ?kuzum saol,dualarını eksik etme bu arkadaşından:)
lorkemm inşallah tek gidersin çift dönersin inşallah:)))
esramm doğuma hazırmıyım bilmiyorum ama
bu gebeliğim çok hızlı geçti yani kendimi dinlemeye hiç fırsatım olmadı
çok yoruldum daha iki hafta önceye kadar çalışıyordum
çocukla ilgileniyor yemeğimi işimi kendim yapıyordum
yani gerçekten çok zor geçti şimdi iş falan yemek yapmıyorum
eşimle annem yapıyorlar ama zor geçti ilki gibi değildi
neyse belki böyle olması daha iyi oldu
edermıyız hıccccccccc ?
rabbım kolay kurtarsın ronyam ınsallah
hayırlısıylan kucagına alsaydın rahatlardın
son zamnlarda hc gecmez sankı
adı ne olacak melegının ?
Günaydın kızlar ..
Ceylan sana bişey soracağım ..
Sen elevite ne zaman başladın ? Dr 'mu dedi folbiol ile eleviti beraber iç diye ..
Ben 5 aydır tüp bebek tedavisi de dahil folik asit içiyordum , dün dr'a elevite ne zaman geçeceğim dedim .. Oda elinde folbiol bitsin hemen geç dedi..
Bende bitirmeden bugün ikisine birden başladım ..
ben hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren elevite devam ettim
aynı anda 8. haftaya kadarda folbiol aldım
canım sende içebilirisin bence
Günaydın kızlar ..
Sen elevite ne zaman başladın ? Dr 'mu dedi folbiol ile eleviti beraber iç diye ..
Ben 5 aydır tüp bebek tedavisi de dahil folik asit içiyordum , dün dr'a elevite ne zaman geçeceğim dedim .. Oda elinde folbiol bitsin hemen geç dedi..
Ronya'm ben şuan he elevit hem folbiol alıyorum ..
Folbiol bitsin daha kullanmıcam çünkü nöral tüp defekti kapandı.. Yni hamileliğin başlarında kullanmak gerekiyor ..
Sonr elevite devam .. İçinde de bir sürü şey var elevitin :) Folik asit de dahil ..
Kan hapını sordum , kansızlık olmadığı için kullanmayacaksın dedi..
Bu arada Asmin ne kadar güzel bir isim ..
Bizde Rabbim nasip ederse Mert olucak bebeğimiin ismi ..
Eşim çok istedi bu ismi , benimde hoşuma gidince tamam Mert olsun dedik ..
Rabbim isimleriyle yaşatsın inşallah ..
Günaydın kızlar ..
ben hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren elevite devam ettim
aynı anda 8. haftaya kadarda folbiol aldım
canım sende içebilirisin bence
canım ben 3 aya girdikten sonra başladım elevite ronya falan iç dedi bende içtim balık yagınıda içiyodum doktor agır gelebilir dedi bende gün aşırı içiyorum balık yagını folbiolde kullanıyorum gidince unutmazsam sorayım bakıyım banda bırak diyecekmi:26:
ya sen anlatsana doktor nasıl biriydi bayanmıydı erkekmiydi inşallah yarında o olur kız banada dinletir inşallah
ben bugün rüyamda cinsiyet ögrenmeye gittim dogum yaptım çıktım hemen sezeryanla hemde:))) uyandım kızın oldu dediler hemen odadan çıktım bebegi kucagıma aldım şöyle bi foto çekiniyimde faceye koyum kızlar merak diyodu cinsiyetini kk ye giriyimde kızım oldu ben dogum yaptım diyim diyorum bebegi bırakıp size haber vermeye pc ye geçiyorum hemen:)))) hiç agrım yoktu ne güzel
Ronya'm ben şuan he elevit hem folbiol alıyorum ..
Folbiol bitsin daha kullanmıcam çünkü nöral tüp defekti kapandı.. Yni hamileliğin başlarında kullanmak gerekiyor ..
Sonr elevite devam .. İçinde de bir sürü şey var elevitin :) Folik asit de dahil ..
Kan hapını sordum , kansızlık olmadığı için kullanmayacaksın dedi..
Bu arada Asmin ne kadar güzel bir isim ..
Bizde Rabbim nasip ederse Mert olucak bebeğimiin ismi ..
Eşim çok istedi bu ismi , benimde hoşuma gidince tamam Mert olsun dedik ..
Rabbim isimleriyle yaşatsın inşallah ..
bebişinin ismi de çok güzelmiş allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...
ceylan güldürdün beni yaabebiş bırak bize haber ver hemen...
yarın bize akşama kadar bekletmiyceksin dimi?????
ben sizi böyle şimidye kadar dinletmediklerini öğrenince huzursuz oldum iyice yaa
niye huzursuz oldun kız atışını gösterdilerya yeter bu aylardan sonra dinletiyolarmış baksana
valla ya bebegi bırakıp pc ye oturdum hemen sezeryanlıyım bide bide nasıl foto çekinsem diye düşünüyorum
yarın allahtan bişey çıkmazsa hemen gelecem eve canım merak etmeyim adım çıktı kız gelecem bu sefer
ya duydum sesini allaha sukurde ben her girdiğimde dinlettiler. sizin dr.lar öncesinde zararı var diye dinletmemiş ondan huzursuz oldum. bebişim etkilenir mi diye. gerçi ultrasound sitemiyle bakılıyor. bukadar sık gırdıgım vakıt bıraz arastırmada yaptım sorun olur mu dıye ama nebiliyim işte...
allahım dogum yaptıgımız gunu gostersın ıns sımdıden sankı 9 ay oldu bana dakıka dakıka gun be gun saydıgım,eve kapandıgım ıcın...
Canım ben 7+4 te özelde , 9+5 te özelde , 17+2'de devlet hastanesinde olmak üzere şimdiye kadar 3 kere dinledim ..
Ama o kadar az dinletiyolar ki, bu kadar yeterli diyo rkapatıyor hemen dr , sakın endişelenme..
Bende erkenden başladım dinlemeye..
Canım ben 7+4 te özelde , 9+5 te özelde , 17+2'de devlet hastanesinde olmak üzere şimdiye kadar 3 kere dinledim ..
Ama o kadar az dinletiyolar ki, bu kadar yeterli diyo rkapatıyor hemen dr , sakın endişelenme..
Bende erkenden başladım dinlemeye..
sağol esrammm darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
kızımızın adı Asmin olacak kısmetse
sana hayranım bilgemmm .
canım ayrıntısına kadar hiçbişeyi unutmuyorsun.not falan mı tutuyorsun:))
maşallah.
saglıklada hayırlısyla doğumunuda yaparsın inşallah.
kızlar sizler nasılsınız.
gökçencim hayırlıs olsun nediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?