Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok saolun kızlar allah razı olsun sizden
az önce geldim dr öyle menepoza girme gibi biir durumun yok dedi
çok sevindim bundan sonrasına bakıcaz artık inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir

ceylan tahir burak has. ne kadar kalabalik valla 8 de gittim 11 de işim bitti ama bende bitmiştim gürültü kalabalık kafam kaldırmadı tabi acemiliğin verdiği şeylerde vardı. zaman kaybettim gereksiz

çok saolun kızlar allah razı olsun sizden
az önce geldim dr öyle menepoza girme gibi biir durumun yok dedi
çok sevindim bundan sonrasına bakıcaz artık inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir

cakır merhaba cnm gözün aydın. dedikleri gibi çıkmadı gördüğün gibi...
hangi merkez bunu sana demişti?

ceylan tahir burak has. ne kadar kalabalik valla 8 de gittim 11 de işim bitti ama bende bitmiştim gürültü kalabalık kafam kaldırmadı tabi acemiliğin verdiği şeylerde vardı. zaman kaybettim gereksiz

bende faceden onu sormuştum naptın diye evet ya ama benimde 10 gibi falan bitiyo işim seninki dahada uzamış nasıl begendinmi bari:)))) riskliyemi yolladı bende üçlünün sonucunu aldım bugün o kadar kalabalıktıki ögleden sonra kimse olmaz diyodum zor çıktım valla hastaneden üçlümde iyi çıktı çok şükür

güle güle lorkeeee ordada bize bişeyler almaktan gezemezsin artık
bu arada kaç günlügüne gidiyon çok kalma haaa ateş ölçenlerin sana ihtiyacı olacak

çok sevindim canım sonucun iyi çıkmasına. Valla benim sorun çok olunca sekreter hemen riskli gebeliğe gönderdi. Doktor biraz geç geldi onu bekledik doktor gelince sizi çağırcak dendi bende oturdum benden sonrakiler girmeye başladı bende bi gariplik var dedim içeri girdim hemşireye söyledim meğer girişte verilen sticker isim ve no yazan kağıdı vercekmişiz ben tabi vermedim çünkü kimse söylemedi. Verdim 15-20 dak. daha bekledim sonunda girebildim benimde bebeğim sağlıklıymış valla sadece bacak boyu 10 gün geriden geliyor. Doktor kan uyuşmazlığı testini istedi bide diş hekimine gönderdi ama kan vermek tam bir işkence çok sıra var ve ayakte bekliyorsun çok yorldum özelliklede gürültü. yanlız ultrasonda çok az bakıyorlar 2-3 dk en fazla özelin güzelliği o doyasıya izliyorsun bebeğini :)

bu arada kaç günlügüne gidiyon çok kalma haaa ateş ölçenlerin sana ihtiyacı olacak

mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum eşim için bazı ilaçlar kullanmamız gerek sperm yükseltmek için
evicap
sudafed
l-arginine
gingseng
omega
çinko
koenzim q10
proxed plus
bunlar siz daha bilinçlisinizdir bizden acaba bunarın hepsi bianda kullanılırmı ?

bu kadar kişiden kimseninmi fikri yok ????

Son düzenleme:
Kizlar ben 1.70 im 54 ile hamile kaldim suan 60 kiloyum.
Yani 6 kilo aldim ustelik daha 4.5 aylik hamileyim.
Umarim 70 kiloyu gecmem.

butterfly kuzumm gözün aydın herşey yolundaymış

ceylan seninde üçlü güzel çıkmış göüzün aydın

ekinimmm yavrumm akşam vizitinide kaçırdım ben
iyi yapmışın progesterona başlamışsın çatlamış seninki
hadi inşallah en güzel en hızlı sperm ullaşmıştır yumurtaya

canım şu sudafed vitamin değil galiba...
biz proxseed plus+largınıne+omega 3+incir kürü(evicap yerine) kullandık

yada argınmax+lcarnıtıne+omega3 de kullanabilirsin...
proxsed plus ile argınmaxsın içeriği aynı,argınmax daha hesaplı...

gınsengde kullanabilirsin ama çinko ile koenzim hakkında bir fikrim yok

masallah 40 ucurdunuz mu pekiii
yaptınız mı guzel guzel yemekler ıkramlar
evet havalar guzellesınce atarsın bebek arabasına gezmelere gıdersınız ne guzel

lorkemmm ateşin atağa geçmiş
çatlattın herhalde yumurtayı hadi gözün aydın
inşallah bu yumurta evladın olur

evet ronyam gectı bu gece son vurusu yapıp bırakıcaz bakalım ..nasıbte varsa olur
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com

BUGÜN BAŞLADIM PROGESTANA..

lorkem gidiyon demek güle gülee git gel canım
eyı etmıssın ekınım ..
bakıyorum cıft dıkıs yapmayıda ıhmal etmemıssınız

de get sana bısey almıcam daha kızın mı oglun mu olacak bellı bıle degıl
valla yarın gıdıyoruz 29 unda burda olacagız ınsallah
sen merak etme ben ordan da gırer takıp ederım sızı

lorkemm yarın kaçta uçuyorsunuz
inşallah herşey gönlünce olur ve çok güzel bir tatil olur
canım bende bugün doktora gittim kızmız 3 kilo olmuş teyzesi
doktorum 19 martta alalım dedi hafta başı olması daha iyi olcak dedi
haftaya tekrar kontrole gidicez son kontrol
ona göre netleşcek durum
bana dua et olurmu sağ salim sağlıkla gelsin minik kızım
canım lorkemm inşallah amerika sana uğurlu gelir
ve bebeğin sana sürpriz yapar

Lorkecim iyi yolculuklar Ronyamın iyi dileklerine aynen katılıyorum...Gez gez bebek olunca görücem seni diycem ama sende kris gibi olduğundan bebişide alır yine gezmelerden eksik olmazsın:)))) Takdir ediyorum her ikinizide....

Ronyam 19 Martmıııı ben 21 Marta hazırlamıştım kendimi:))) Sağlıkla gelsin kuzucuk 2 gün erken olsun...

lorke 40 uçurma sizde nasıl oluyor bilmem ama biz gitcez bize ikramlar yapılacak...

ronya yani 10 gün var .hayırlısı ile gelsin o günler inşallah...

ınsallah ronyam gunu onemlı degıl saglıcakla al kucagına kızını ınsallah guzel haberlrını beklıyorum ..hergun gırıp bakmaya calısıcam buraya ınsallah ılk olarak muesım den guzel haber alıp sonra senı beklıcem hayırlısı ıle ...
sabah erken cıkıcaz evden canım .ucagımız 11.30 da 12 saat falan suruyormus sanırım ..

boncugum valla herkes aynı seyı soyluyo zaten konu komsu sen gez bebek olunca goruruz bız senı dıye ama dedıgın gıbı Rabbnım nasıb eder saglıklı huzurlu bı bebegım olur ınsallah onu da gezdırırım pesımde :)

lorke 40 uçurma sizde nasıl oluyor bilmem ama biz gitcez bize ikramlar yapılacak...

ronya yani 10 gün var .hayırlısı ile gelsin o günler inşallah...

evet bazen oyle oluyor kayınvalıdenın evınde toplanılıyor bazen de anne kendı evınde olsun ıstıyor ona gelıyor mısafırler hep ..
ohh pasama guzel takım elbıse gıydır masallah ne hos olur

ah canım geri sayım başladı desene 10-9-8-7 kızın maşallah iyi kilo almış kolay güzel bir doğum yaşa herşey gönlüne göre olsun. Evet benimde bebeğim çok şükür iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…