- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #112.321
canım genelde adetin 2. yada 3. günü yapılıyor
ama sen 4. günüde yaptırmış olsan çok fark çıkcağını sanmam
yani yine iyi çıkardı
fsh e2 ve lh hormonlarına aç tok farketmez istediğin zaman baktırabilirsin
ama diğer hormonlar hakkında bir bilgim yok
sonuçların harika çıkmış hiç kafana takma sende hormonel bir sorun yok. E2 yüksek değil benim 79 du ben hamile kaldım demek kalınabiliyormuş. Senin zaten tüp bebek tedavisinden dolayı yükselmiştir E2. Merkezler ticarethane olduğu için tedaviye başlarken umut verip herşeyi toz pembe anlatıyorlar ama olumsuz olunca yada tedaviye ara verince en kötü senaryoları söylüyorlar sen gönlünü rahat tut yaşın daha çok küçük biraz ara verin rahatlayın meleğin zamanını bekliyor gelmek için
geliyorum gidiyorum kimseyle denk gelemiyorum.
LORKE sana iyi yolculuklar,çok çok eğlen....seni seviyoruzbu da damadından
ÇAKIRCIM hormon işinden hiççç anlamam ama o kadar tedavi sonrası o kadar hormon takviyesi sonucu eminim vücudun dengesi bozulmuştur.vücudunu dinlendir ...takılma bak ronya ne güzel açıklamış....ama sanki ben bu 3.gün testlerini aç yaptırmıştım diye hatırlıyorum:44:
RONYA RONYA gecelerin kadını RONYA
çok saolun kızlar allah razı olsun sizdencakır adetın 2. 3. gunu asıl yapılmasını tavsıye edıyorlar ... 3 ten sorna degerler azcık yukselmıs cıkabılıyo ama cok sıkıntı degıl yanı bende bı seferınde 4. gun yaptırmıstım devlette ...
ama ronyam da yazmıs fsh ın gayet guzel o kadar ılaca ragmen e2 de super bence .. ebnım 2 asıalamada bıle cıkolata ksıtı soncuu e2 yuksek kaldı hedıye olarak dusermı bılmıyorum ama tedavıye engel degıl dedı devlette kı doktor suan ıcın bakalım ..
sen kafanı bosalt herseyın yolund aoldugunu dusun yeter kş
ekıntosuuumm bende senı ve oglunu cok sevıyorum
gıtmeden senı gordugume sevındım ..
sımdı dısardan geldım yıne son sıparıs ve valıze konulacakalrıda tamamladım ınsallah ...
sabaha yolcululuk bakalım ..
sen nasılsın alıstınızmı cıhanlı hayatınıza
çok saolun kızlar allah razı olsun sizden
az önce geldim dr öyle menepoza girme gibi biir durumun yok dedi
çok sevindim bundan sonrasına bakıcaz artık inşallah tedaviye gerek kalmadan gelir
ceylan tahir burak has. ne kadar kalabalik valla 8 de gittim 11 de işim bitti ama bende bitmiştim gürültü kalabalık kafam kaldırmadı tabi acemiliğin verdiği şeylerde vardı. zaman kaybettim gereksiz
bende faceden onu sormuştum naptın diye evet ya ama benimde 10 gibi falan bitiyo işim seninki dahada uzamış nasıl begendinmi bari:)))) riskliyemi yolladı bende üçlünün sonucunu aldım bugün o kadar kalabalıktıki ögleden sonra kimse olmaz diyodum zor çıktım valla hastaneden üçlümde iyi çıktı çok şükür
güle güle lorkeeee ordada bize bişeyler almaktan gezemezsin artık
bu arada kaç günlügüne gidiyon çok kalma haaa ateş ölçenlerin sana ihtiyacı olacak
Kizlar ben 1.70 im 54 ile hamile kaldim suan 60 kiloyum.
Yani 6 kilo aldim ustelik daha 4.5 aylik hamileyim.
Umarim 70 kiloyu gecmem.
mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum eşim için bazı ilaçlar kullanmamız gerek sperm yükseltmek için
evicap
sudafed
l-arginine
gingseng
omega
çinko
koenzim q10
proxed plus
bunlar siz daha bilinçlisinizdir bizden acaba bunarın hepsi bianda kullanılırmı ?
bu kadar kişiden kimseninmi fikri yok ????
masallah 40 ucurdunuz mu pekiiievet kimseyle denk getiremiyorum...ohhh vallla çok güzel ,hatun uluslararası geziyor artık:)
cihanla hayata alışılmaz mı alıştık tabi...bugün 40 gün oldu teyzesi...artık sabırsızlıkla havaların ısınmasını bekliyoruz
lorkemmm ateşin atağa geçmiş
çatlattın herhalde yumurtayı hadi gözün aydın
inşallah bu yumurta evladın olur
eyı etmıssın ekınım ..370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BUGÜN BAŞLADIM PROGESTANA..
lorkem gidiyon demek güle gülee git gel canım
güle güle lorkeeee ordada bize bişeyler almaktan gezemezsin artık
bu arada kaç günlügüne gidiyon çok kalma haaa ateş ölçenlerin sana ihtiyacı olacak
lorkemm yarın kaçta uçuyorsunuz
inşallah herşey gönlünce olur ve çok güzel bir tatil olur
canım bende bugün doktora gittim kızmız 3 kilo olmuş teyzesi
doktorum 19 martta alalım dedi hafta başı olması daha iyi olcak dedi
haftaya tekrar kontrole gidicez son kontrol
ona göre netleşcek durum
bana dua et olurmu sağ salim sağlıkla gelsin minik kızım
canım lorkemm inşallah amerika sana uğurlu gelir
ve bebeğin sana sürpriz yapar
boncugum valla herkes aynı seyı soyluyo zaten konu komsu sen gez bebek olunca goruruz bız senı dıye ama dedıgın gıbı Rabbnım nasıb eder saglıklı huzurlu bı bebegım olur ınsallah onu da gezdırırım pesımde :)Lorkecim iyi yolculuklar Ronyamın iyi dileklerine aynen katılıyorum...Gez gez bebek olunca görücem seni diycem ama sende kris gibi olduğundan bebişide alır yine gezmelerden eksik olmazsın:)))) Takdir ediyorum her ikinizide....
Ronyam 19 Martmıııı ben 21 Marta hazırlamıştım kendimi:))) Sağlıkla gelsin kuzucuk 2 gün erken olsun...
lorke 40 uçurma sizde nasıl oluyor bilmem ama biz gitcez bize ikramlar yapılacak...
ronya yani 10 gün var .hayırlısı ile gelsin o günler inşallah...
lorkemm yarın kaçta uçuyorsunuz
inşallah herşey gönlünce olur ve çok güzel bir tatil olur
canım bende bugün doktora gittim kızmız 3 kilo olmuş teyzesi
doktorum 19 martta alalım dedi hafta başı olması daha iyi olcak dedi
haftaya tekrar kontrole gidicez son kontrol
ona göre netleşcek durum
bana dua et olurmu sağ salim sağlıkla gelsin minik kızım
canım lorkemm inşallah amerika sana uğurlu gelir
ve bebeğin sana sürpriz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?