Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Boncugum benide hala tupbebek merkezlerinden ararlar.
Gecen gun esimi aramislar.Karım hamile suan demis.
Tebrik edip kapatmislar:)-

muesim mart kedisi oldun ya bide ikiz olmasın mı? Ne dersin?:52::52:

Boncuğum bayılırız vallahiii güzel olur,
Herşeyin hayırlısı inşallah...

Mues'im sende birkac hafta icinde saglik ocagina hamileligini bildir.
Arada kontrollere cagiriyolar,bebeginin kalp atislarinida dinletirler.
Asi zamanlarinda da arayip cagirirlar.

Bende 2 kere vermistim kan tahlilimi.
Degerin cok guzel ama prosedur boyle.
10.gunde 155 daha ne olsun Mues'im.

Hmmm tamam canım gider yaptırırım kaydımı.
Çok yakın zaten sağlık ocağı.
Ne güzel pıtpıtları oradada dinletiyorlar demekki.

canım muesimm gebe kalınca rahatlayamıyorsun
her dönem ayrı bir şey çıkıyor
yok hcg katlancakmı yok kese göründümü yok kalp atışları varmı
ikili test nasıl çıkıcak üçlü nnasıl çıkıcak detaylı ultrason vs. derken
bir bakacaksın benim gibi gün sayıyorsun
inşallahh bu dönemlern hepsini sağlıkla atlatırsınız huzurlu bir gebelik geçirmen dileğiyle

Doğru söylüyorsun Canım Ronya'm hayat ta öyle zaten.
Doğuncada ayrı birşey.
Emdi emmedi.
Gazı oldu, diş çıkardı.
Rabbim bu güzellikleri hepimizeyaşatsın inşallah......

Boncugum benide hala tupbebek merkezlerinden ararlar.
Gecen gun esimi aramislar.Karım hamile suan demis.
Tebrik edip kapatmislar:)-

Benim hastanem istanbulda tahlilimi burdaki şubede yaptırdım.
Kan vermeden evvel aradım haber verdim onlar faks çekti vs. hastane prosüdürü için.
Sonucu alınca benim olan aklım gitti tabi birdaha merkezi aramadım.
Onlar beni aradı sonuç ne oldu diye.
Dedim böyle böyle.
Bayan diyorki "aşk olsun ..... hanım hemende unuttunuz bizi"
:9::9::9::9::9::9:

Merhaba kızlarrrrr benım esımde kronık alerjı var ve spermler ölüyor ve öldüğü ıcınde azo. hastasıyız 2 tüp ve sonuc negatıf .... sımdı dınlenmedeyız.. bende bu sırada esımın ustunde yogunlasmak ıstıyorum...
denedgıınız bıtkısel neler var acaba kecı boynuzuna baslıycam onun harıcınde soruyorum... yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler....

oyyy oyyy oyyyy...
hamişlerimiz anneciklerimiz gelmiş de ne güzel kaynatmışlar burada..
maaşallah size ve bebişlerinize..:))))
çok öpüyorum hepinizi...

selam mıllet nasılsınız bakalım ..
günaydın kızlar..bugün tükkanı kızımla biz açtık yaşasın:32::32::32: uykucular sizi :) lorke türkiye'de olsaydı türkiye saati ile burada olurdu şimdiye kadar :1: öpüyorum lorkem seni..

kız hakkaten ben evde olsaydım 10 a kalmazdı topıgın acılısı neyse sız gebesınız cogunuz affedıyorum sızı .. ben gıbı gebe olmayanlarda face de kampanya pesınde :27:
canım 7 değil 5 gün kaldı
ayın 19 nda kısmetse gelecek bizim kara kız :)
emin olki şuan en rahat zamanım doğunca hayat daha zor olucak
neyse rabbim şimdiden bizleri uykusuzluğa hazırlıyor
Ronyam gun degısmıs hadı hayırlısı .. ptesı guzel haberınıj beklıyorum
en azından topıge gırıp haber edebılecek bırılerıne telle ulasabılrısın cok sevınırız :34:

selam mıllet nasılsınız bakalım ..

kız hakkaten ben evde olsaydım 10 a kalmazdı topıgın acılısı neyse sız gebesınız cogunuz affedıyorum sızı .. ben gıbı gebe olmayanlarda face de kampanya pesınde :27:

Ronyam gun degısmıs hadı hayırlısı .. ptesı guzel haberınıj beklıyorum
en azından topıge gırıp haber edebılecek bırılerıne telle ulasabılrısın cok sevınırız :34:

lorkemmm haberdar ederim inşallah sizleri
bana dua et olurmu canım arkadaşım buna çok ihtiyacım var
sen nasıılsın nasıl geçiyor günlerin havalar nasıl oralarda :34:
lorkemm ya bu arada müsait olabilirmisin bilmem ama
senden bir şey isticem meryem suresini okucam
ama ben arapça bilmiyorum türkçesini okucam
ama bir türlü bulamadım bulduğum sitelerdende emin olamadım
sen müsait olunca bakarsan çok sevinriim

lorkemmm haberdar ederim inşallah sizleri
bana dua et olurmu canım arkadaşım buna çok ihtiyacım var
sen nasıılsın nasıl geçiyor günlerin havalar nasıl oralarda :34:
lorkemm ya bu arada müsait olabilirmisin bilmem ama
senden bir şey isticem meryem suresini okucam
ama ben arapça bilmiyorum türkçesini okucam
ama bir türlü bulamadım bulduğum sitelerdende emin olamadım
sen müsait olunca bakarsan çok sevinriim

tabıkı dua ederım ronyam etmez olrumuyum hıc ..
buırda hava sabahları bayagı serın ve ruzgarlı ama mutlaka oglen gunes cıkıyor .. ıstanbulda soguk havayı getırmısız .. normalde gecen hafta 32 dereceye falan cıkmıs ama bız geldıgımızden berı 20 yı gecmedı hıc .. bıde ruzgar genelde var o yuzden gunes olsa bıle serın olabılıyor..
hsonu hareketlı gececek esım o zaman yanumızda ıolacagı ıcın h ıcı ole bı kac avm ye falan gıttık sadece ...

Ronyam bı adres buldum burası guvenılır
MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran

bıde ben dun gece yorgunluktan progestanımı ıcmeyı unutmusum sence bısey olurmu o ıcmedıgımı gun ıcınde ıceyımmı yoksa normal seyrınde ıcmeye devam edeyımmı :26:

lorkemm yok iki tane içmene gerek yok
bende bazen unutuyordum
ve bir sonraki almam gereken ilacı daha erken alıyorudum
sorun olcağını sanmam
lorkemmm dikkat edesin oralarda kendine bak rüzgarlar falan uçurmasın seni :)
öpüyorum seni kocaman :16:

Ronyam her gece uyamadan önce, sana, diğer hamişlere ve diğer hamiş kalmak isteyenlere dua ediyorum. İnşallah çok kolay bir doğum olur. Kara kızında şöyle akıllı uslu bi bebiş olurda hiç annesini yormaz.

lorkemm yok iki tane içmene gerek yok
bende bazen unutuyordum
ve bir sonraki almam gereken ilacı daha erken alıyorudum
sorun olcağını sanmam
lorkemmm dikkat edesin oralarda kendine bak rüzgarlar falan uçurmasın seni :)
öpüyorum seni kocaman :16:

Tamm ronyam oyle yapayim ins ...bende unuttmazsam insikak suresi okuyayim ins

herkese merhaba...
topiğin başlığını tersinden yaşayan bir durumda bulunuyoruz şu anda :14::14:
eşimde isteksizlik vardı bir süredir, aslında bebek düşünmüyorduk zaten 10 ay önce ama doktor spermiogram da istemiş eşimden, o zaman 76 milyondu ml'de, ileri hızlı %12, yavaş ileri %15 civarıydı. eşimde testosteron düşük çıktı ve testosteron tedavisi verdi doktor, bir dönem kullanıp bıraktı, sonra tekrar kullandı...ama şikayetlerimiz devam edince kaan hoca ile yazıştı eşim, testosteron kullanmayı bırakın gerekli tahlileri yapın gelin demiş. bugün spermiogram yaptırdık. morfoloji henüz çıkmadı ama sayıyı aldık. sayımız 9milyona düşmüş :14::14: aklım almadı, ileri hızlıhareket %50, ileri yavaş %25 olmuş... fsh 3.1 çıkmış, budüşük anladığım kadarıyla...ben eşimin sadece iistek sorunu var, onu aşarsak normal yolla olur diye ümit ederken, bu noktaya geldik. nasıl altüst oldum şu an anlatamıyorum. ben tüp bebek fikrine hiç hazır değilim ki :14::14: artar mı bu sayı sizce, birşey söyleyin ne olur :14::14:

Ayyy ronyam, kuşum valla Allah sabır versin gerçekten çok zor, uyku nedir bilmiyorsun :(

Bilgem bende gece 3 kere falan kalkıyorum wc'ye..Sanırım çok su içmekten ve artık benim aşağı baskı yapmasından olabilir..

Kız ceyooo yerim ben senin kimliği belirsiz yavrunu :1::1::1: ama baya geç kaldınız bugün tükkana :)))

sağoll bilgemmmm :16:
muesimde okucakmış çok mutlu oldum
gerçekten duaya çok ihtiyacım var
Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizin
ayyyyyyy hemen senı grmekısterdık ronyam ama
musaıt olur olmaz bızı haberdar et lutfen ınsallah sen ve kızın ıcın gusel br dogum olur
bnde dua edecem temız olursam senın ıcın olmazsamda ıcten ıce edecegım
Ronyam her gece uyamadan önce, sana, diğer hamişlere ve diğer hamiş kalmak isteyenlere dua ediyorum. İnşallah çok kolay bir doğum olur. Kara kızında şöyle akıllı uslu bi bebiş olurda hiç annesini yormaz.
senı cok ozledıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :(
Tamm ronyam oyle yapayim ins ...bende unuttmazsam insikak suresi okuyayim ins
ne zamn geleceksın kız lorke :)
Ayyy ronyam, kuşum valla Allah sabır versin gerçekten çok zor, uyku nedir bilmiyorsun :(

Bilgem bende gece 3 kere falan kalkıyorum wc'ye..Sanırım çok su içmekten ve artık benim aşağı baskı yapmasından olabilir..

Kız ceyooo yerim ben senin kimliği belirsiz yavrunu :1::1::1: ama baya geç kaldınız bugün tükkana :)))

gecmıs sayfalarda yazmıssın bende sımcık cevplıorum
bende senı cok ozledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :(

Gunaydin kizlar.
Bugun mues 2.kez kan verecekti.
Insallah degeri artmistir.
Guzel haberlerini bekliyorum Mues kuzum.

herkese merhaba...
topiğin başlığını tersinden yaşayan bir durumda bulunuyoruz şu anda :14::14:
eşimde isteksizlik vardı bir süredir, aslında bebek düşünmüyorduk zaten 10 ay önce ama doktor spermiogram da istemiş eşimden, o zaman 76 milyondu ml'de, ileri hızlı %12, yavaş ileri %15 civarıydı. eşimde testosteron düşük çıktı ve testosteron tedavisi verdi doktor, bir dönem kullanıp bıraktı, sonra tekrar kullandı...ama şikayetlerimiz devam edince kaan hoca ile yazıştı eşim, testosteron kullanmayı bırakın gerekli tahlileri yapın gelin demiş. bugün spermiogram yaptırdık. morfoloji henüz çıkmadı ama sayıyı aldık. sayımız 9milyona düşmüş :14::14: aklım almadı, ileri hızlıhareket %50, ileri yavaş %25 olmuş... fsh 3.1 çıkmış, budüşük anladığım kadarıyla...ben eşimin sadece iistek sorunu var, onu aşarsak normal yolla olur diye ümit ederken, bu noktaya geldik. nasıl altüst oldum şu an anlatamıyorum. ben tüp bebek fikrine hiç hazır değilim ki :14::14: artar mı bu sayı sizce, birşey söyleyin ne olur :14::14:

Back
X