- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #112.801
herkes dogurup gıdıcek
bu ceylanda gıder blgemlen
ben ve bunaklar kalıcaz heralde
gokcencım dogru hatırlıyorsun .. calısmalar ucu ucuna kaldı son haftasında burdaydık ve ayrıydık cunku ..
nasıbten oteye hıc bırsey yasaamıyoruz zaten
sana da yenı doktor hayırlı gelır ınsallah bakalım sansınızı denemek lazım ..
bos durmamak lazım zaten bu hareket lazım hepımıze..
bende donuste evrakları teslım edıcem ınsallah 1 aydan uzun surmez dosya ve rapor ısı hayrılkısıyla baslarız bızde tupe bakalım
esraa cicim inşallah sizde biran önce hamiş kalırsınız canım olmazsada eger bu bunakların yanında aklına mukayyet ol canıımmm adaya karşıda dikkatli ol
Sağol canım Allah razı olsun.
Sen nasısın oğlun nasıl.
En son hamileyken görmüştüm seni.
Maşallah doğmuşta büyümeye başlamış.
ayyyyyyy ronyam çatal karam inşallah,yazacağım değilmi ,sewinçten ağlayacağım günler yakın dimi:)))
çabucak gelse şu reglim ,yawruma kavuşmama birgün daha az gün kaldı:)))
ronyammmm senı sewiyorum ya kara kızını daha çok sewiyorum ,beni teyze yaptın ya Rabbime binlerce şükürler olsun:))
Allah senden razı olsun:))
Hazelim hoşgeldin:)) nasılsın oğluşun nasıl:)))
canım ya demek senınde çorbada tuzun olacakmış baksana allah razı olsun sende duanı eksik etmedin:))
Rabbim yawruna sana eşine sağlık,sıhhat ve uzun ,mutlu bir ömür versin inşallah:)Amin:))
sorma yaaa anca dolanıyorlar :)
bi kavuşamadılar
talihsiz aşıklar :26::26::26::26:
bu ay dursun bakalım belkim evrene mesaj yollarımm
bebişte dayanamayım konuverir göbüşüme
çarşamba günü eşime endol tablet ve tetradox alacağız inşallah
1 ay falan kullansak yeterli olurmuki sonra gidelim diyoz kaan aydosa bende hayıtı içcem inşallah
sonrası ALLAH kerim
günaydın canlar bu ayda istemedigim halde 2 ymuoşum oldu gözüm aydın benimle kafa yapıyolr :)yapsınlar bakalım P4 tahlili verdim kan sonucuna göre yaherrü yamerrü
evet bahar geliyo nasılsın taze hamiş papucunu dama atmayı düşünüyodum ama bakalım sonuca göre hareket edicez
ronyam şuan mis kokunlasın rabbim ömrünü uzun anne babasına hayırlı evlat eylesin inşallah
Mues'im yarın gidiyor musun keseyi görmeye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?