Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya hakkaten bende bı hos oldum sımdı doguma yaklasan kısa surelıde olsa ayrılıyo aramızdan
kesın regl gelecek bı hosum cunku herseye aglayasım var zaten atesımde bugun dustu ..
toplam 10 kısıyı gecmıcez heralde buralara takılan bır ssure sonra

lorkemmmm
amerikalı güzelll..
dediğin gibi gerçekten herkes gidiyo birer birer doğumlar oldukça
hamiş sayısı da azalıyor taze kan lazımmmm.....
hadi bu ay biri daha ceeeeee desin lütfennn....
canımmm hayırlısı olsun regl olursan da.. ama sanki bu ay yumurtlamayı pek iyi değerlendiremedin sen..
tam yumurtladğın günlerde yolculuğa çıktın yanlış hatırlamıyorsam dimi..
üst üste çalışma yapamadın galiba ama yine de rabbim bilir tabi ki belki de bir sürpriz yumurtacık da senden gelir..

ronyam da aldı mis kokulusunu kucağına..
darısı hepimizin başına inşallah..

bende bu ay yeni bir doktor araştırmasına girmiştim bir profu şiddetle
tavsiye ettiler. aslında ben ümiitsizim bizi hastası olarak kabul edeceğini hiç sanmıyorum çünkü
iki yıllık evlilik ne aşılama ne tüp hiç bir deneyimi olmayan bir çiftiz sanki proflar daha ağır vakalarla ilgilenir bizimle vakit kaybetmez gibi geliyor
yani bizim durum çok iyi olduğundan değil tabi ki kimin ağır vaka olduğunu rabbim bilir de eşimin ameliyatı yeni oldu
biraz bekleyin diyebilir gibi geliyor yni bizi kabul etmeyebilir başka bir doktora yönlendiriebilir
yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sen yine de şansını dene dediler
bizde bugün gittik eşimle bir buçuk saat kadar bekledik ama görüşemedik bile
diğer hastalarıyla görüştük çok farklı bir doktor dedier prensip sahibi ve çok hassas pek çok konuda onu
bıkmadan usanmadan kapısında beklememniz lazım sizin beklediğinizi görmeli ve istediği zaman sizinle zaten görüşecektir. ve
her hastayı kabul etmityor kesinlikle araa kimseyi koymayın para konusunu gündeme getirmeyin bu lonularda çok hassas dediler
ama tüm bunlara değecek biri diyede ilave ettiler..
bakalım gideceğiz biz de
bi de bunu deneyelim kendimizi kabul ettirbilirsek çok iyi bir doktor olduğunu
uzmanlık alanının infertilite olduğunu söylüyorlar
bugün bkledik ama eşim işe yetişeceği için tam görüşmek üzereydik ayrılmak zorunda kaldık
yarın tekrar gideceğiz umarım bu sefer görüşebiliriz...
benden haberler böyle...

gokcencım dogru hatırlıyorsun .. calısmalar ucu ucuna kaldı son haftasında burdaydık ve ayrıydık cunku ..
nasıbten oteye hıc bırsey yasaamıyoruz zaten

sana da yenı doktor hayırlı gelır ınsallah bakalım sansınızı denemek lazım ..
bos durmamak lazım zaten bu hareket lazım hepımıze..

bende donuste evrakları teslım edıcem ınsallah 1 aydan uzun surmez dosya ve rapor ısı hayrılkısıyla baslarız bızde tupe bakalım

Esram Lorkem valla yazdıklarınız içimi cız ettirdi demeyin öyle yaaaa, İnşallah Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip edecek....İnşallah...İsimlerinizle dualarımdasınız ikinizde:)))))

evet canım yaa bir an evvel başlayın gerçekten..
hiç bişi yapmadan beklemek daha kötü yapıyor insanı..
düşünsene canım ben yaklaşık beş aydr sadece adet bekliyorum kendi adıma yaptığım tek şey bu..
ve inan kendi kendime sinir oluyorum bir an evvel bişiler yapmak istiyorum takip falan..

sen de gelir gelmez hemen başla kuşum bak tüp bebeklerimizden de güzel haberler alıyoruz..
inşallah sıra sende esila yağmur ve senn...
bu esra ekin enes ne olacak bilmiyorum bu aralar iyice saldılar hiç doktor moktor takip aşı bişi dedikleri yok

bu araaaa xedaaaa nerlerde...
xeda ve çakır nerlerdesiniz çakır biraz dinlenmeye geçti galiba
xeda da iş falan arıyodu tüp tedavisi ne oldu acaba..
yaaaa.. . gelsin artık herkes ne olur...

kızlar hasta oluyorum galiba çok fenayım,tedavimden dolayı antibiyotik kullanmam yasak,başım zonklamaya başladı,gözlerim sızlıyor,dua edin ne olur(
ronyam doğum yapmıştır dimi çok merak ediyorum onu:?????????*

RONYAM bebişin artık kollarında Rabbim evladını hayırlı evlat eylesin sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Rabbim tüm isteyen kullarına bu duyguyu en kısa zamanda yaşamayı nasip etsin inşallah

GNC DEN ALACAKLARINIZ VARSA ACELE EDİN KIZLAR BUGÜN İNDİRİM VAR SADECE İNTERNET SAYFASINDA AMA

Bugün 09:00-14:00 saatleri arasında www.gnc.com.tr'den yapacağınız tüm alışverişlerde %25 indirim
sizi bekliyor.

Günaydın kızlar ..
Bende baktım GNC 'ye hakketten baya indirmişler fiyatları ..
İhtiyacı olan varsa hemen alsın :)

Günaydınlar şekerler,
Dışarısı çok güzel.
Çok şükür bahar geliyor, her yer ışıl ışıl......

günaydın canlar bu ayda istemedigim halde 2 ymuoşum oldu gözüm aydın benimle kafa yapıyolr :)yapsınlar bakalım P4 tahlili verdim kan sonucuna göre yaherrü yamerrü
evet bahar geliyo nasılsın taze hamiş papucunu dama atmayı düşünüyodum ama bakalım sonuca göre hareket edicez
ronyam şuan mis kokunlasın rabbim ömrünü uzun anne babasına hayırlı evlat eylesin inşallah

Mues'im yarın gidiyor musun keseyi görmeye ?

Esila'm transfer tarihi belli oldu mu ?

Sağol canım Allah razı olsun.
Sen nasısın oğlun nasıl.
En son hamileyken görmüştüm seni.
Maşallah doğmuşta büyümeye başlamış.

oglum ıyısukur,dogduktan sonra hızla buyuyorlar,tickerını gorunce bır an heyecanlandım canım yaaa,o gunlerım tatlı telaslarım aklıma geldı,masallah sana ve bebegıne,Rabbım tamamına erdırsın :)

amin canım hepımıze ınsallah,oglum buyumeye calısıyor ıste,darısı inşallah sızlerede olur,gelecek ay ınsallah sende hamılelık telasında olursun,keseydı kalp atısıydı,ayrıntılıydı, cınsıyetı neydı dıye konusursun inşallah, canım guzel haberlerını beklıyoruz,olumlu dusun,olacak de

canım bu secret olayını basardım galıba,evrene olumlu msj olayı dogru,o kıtabı okudum,kısmende olsa uygulamaya calıstım,belkı o da ıse yaramıstr,edılen duaların yanında,Rabbım gonlune gore versın.

Günaydın canım.
İnşallah bitane at pabucumu dama =)
Hayırlısı olsun esilcim vaki saatini bekliyor demekki.
Hayırlısyla kavuşursun bebeğine inşallah canım.

Mues'im yarın gidiyor musun keseyi görmeye ?

Evet Canım Bilgemmm şimdi randevumu aldım yarın akşam üstü saat 5:00 'te
Eşimin iş çıkışına ayarladık.
Nasıl heyecanlıyım anlatamam.
İnşallah kesemizi ve içindekini görürüz hemencik =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…