Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ınsallah canım olsun ben herseye razıyım kızım yanımda ya herseye deger....masallah canım senınde epey ılerlemıs hamılelık tadını cıkarmaya bak hepsının ayrı bı guzelllıgı var...

Çok şükür yarıladık yolu teyzesi..
İnşallah bizlerde sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı ..

Filiz eşin sigara kullanıyorsa havuç kürü kullanmasın .. Hiç bir işe yaramıyormuş..
Bunun yerine keçiboynuzu kürü kullanabilir...
Bunun tarifi internette var .. Havuç kürü yaz google'a hemen çıkar ..
Sigarayıda kesin kes bırakması lazım ama bırakmıyolar işte , benimde eşim içiyor ..

Senin yaşında doğum yapmak için artık son zamanlar ..
Yumurta kalitesi için ne kullanılır bilmiyorum ama burası erkek infertilitesi birde kadın infertilitesi bölümü var , ordaki kızlar yardımcı olabilirler..
İncir yiğebilirsin her gün 1 tane , o faydalı birşey , kullanları duydum ama başka ne kullanılır inan bilmiyorum ..

Sizin tek sorun eşinin ileri hızlısı ..
Sende bir sorun yoksa , yumurtlaman iyiyise , fsh hormonda iyise doğal yolla olabilir bebeğiniz..
Fakat çokta bekleme yaşından dolayı ..
Yumurta takibi yaptırabilirsin hastanede..

Aklıma gelenler bu kadar :)

Çok teşekkür ederim bilgeciğim yardımların için. Aslında boncuğun eşi ile fsh yönünden aynı gibi geldi ondanda yardım almak istiyorum ama beni formda görmüyormu anlamadım. Ben kendisini görüyorum.

filiz2012, eşinizin değerleri gayet iyi hatta ben hamile kaldığımda eşimin değerleri sizinkinin yarısıydı nerdeyse. Sadece ileri hızlıda problem var onun içinde keçiboynuzu kürünü yapabilirsiniz yada Ronyamın dediği gibi tozunu kullanabilirsiniz.

Ayrıca eşininiz Fsh hormonu biraz yüksek gibi bi ürologa görünse yerinde olabilir çünkü fsh biraz düşmesi gerekir ki bu hem sperm sayısını hemde kalitesini olumlu yönden etkileyecektir
.

Sizi görmüyor değilim tabiki yanlış anlamayın oğlum uyanıkken bakamıyorum buraya uyuduğunda bakıyorum.Benim eşimin fsh 18 lerdeydi 14e indiğinde sayıda arttı hamilede kaldım. Eşim Kaan Aydos tarafından tedavi edildi. İsterseniz kendisine eşinizin değerleri ile ilgili mail gönderin.

Teşekkür ederim boncuk... Senin sorununu baştan bayağı okudum takip ettim. Peki Saraçoğlundan aldığın hayıt tohumu işe yaradı mı FSH ın düşmesinde

Teşekkür ederim boncuk... Senin sorununu baştan bayağı okudum takip ettim. Peki Saraçoğlundan aldığın hayıt tohumu işe yaradı mı FSH ın düşmesinde

Eşim için gelen kürlerde vardı eşimin sperm sayısınıda oldukça yükseltti ama sperm kalitesini yükseltemedi o yüzden ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı.

Canım beni de ekler misin? Benim de eşimde sorun var, sperm morfolojisi ve hızında. Ona keçiboynuzu kürü uyguluyorum, yanında Trental ve Evicap kullanıyor. Yaklaşık 1.5 aydır tedavideyiz, bebişimizin olma yolunda yolunu gözlüyoruz)))

ronya siz kullandinizmi keciboynuzu tozunu kuru kadar etkilimidir

tohumunu sabah aksam yapabiliyosan masallah sana ben esimin proxeedi isirgan cayi keci boynuzu tozu derken bire de hayit tohumunu eklemek zor geliyor insallah sifa olur canim dbende ilacini alacagim galiba hic olumsuz etkisi olmamis kullananlarda

tohumunu sabah aksam yapabiliyosan masallah sana ben esimin proxeedi isirgan cayi keci boynuzu tozu derken bire de hayit tohumunu eklemek zor geliyor insallah sifa olur canim dbende ilacini alacagim galiba hic olumsuz etkisi olmamis kullananlarda

yaa kızlarr ben de çaresiz kaldım eşimde vaikosel yok ama hız ve morfoloji çok kötü. keçi boynuzu kullandım sayıyı artırdı ki zaten sayısı gayet yüksek. ama hızı ve morfolojiyi hiç bişey etkilemiyor. doktorlar bu tarz probleme nasıl bir tedavi uyguluyor?
eşimin doktoru çok sallamadı iyi dedi ama iyi değil olsa 3 aydır sreophene kullandım sağlı sollu bir sürü yumurtam oluştu progesteron testlerim hep 30 dan yüksek çıktı ama sonuç yine adet oldu. gerçekten doğal yolla zor mu erkek infertilitesi çözümsüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…