- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.181
Canım ben facedeki hesabımı dondurdum,burda yazılan oraya ,orda yazılan buraya yazıldığında gereksiz yanlış anlaşılmalar oluyor.
En iyisi tek yerde olmak,hoş bugüne kadargruba birşey yazmamışdım ama arkadaşlarımızın hamiş hallerine,bebişlerine bakmak hoşuma gidiyordu.
canım ben epey zamandır yokum zaten
arada açıp bebişlerin fotosuna bakıyorum sadece
neyse ada eminim bizi okuyacak
bizlerde aynı duygu durum bozukluğunu yaşıyoruz
hele ben pespembe bulutların üzerinden aniden iniş yaptım sanki
karnımdaki boşluk birden bire omuzlarımda ağır bir yük oldu
sürekli korkular içindeyim ve kendimi acayip çirkin hissediyorum
Allahtan eşim çok anlayışlı her seferinde çok iyi görünüyorsun diyor bana
yani hepimiz bu dönem böyleyiz adada inşallah bizleri anlar
kesinlikle art niyet olmayan bir sohbetti
bilgemm hadi gözün aydın olsun
gebelikte en önemli tetkiklerden biri detaylı ultraon
bunuda atlattınmı herşey güzel gidiyor genelde
benim doktorum perinatoloji uzmanıydı detaylı ultrasona kadar
hep çok inceledi detaylıda iyi çıktıktan sonra
ultrasonu biraz şov amaçlı kullandı yani bak esniyor bak gülüyor vs. gibi
yani sizde artık derin bir soluk alabilirsiniz
bebeğinin herşeyi gelişti şimdi büyücek sadece
kızlar sabah doktordaydım,çok şükür başladık tedaviye:))))
pazartesi kontrolum var inşallah yumoşlarım çok ve de kaliteli olur:))
ilk usg sonrada kan verdim ,iyiymiş sonuçlarım
lucrin + 225 gonal_f+ 75 menegon vurulacağım
tam 3 iğne bir günde((
bide bazen ilçları iki farklı şişeden vurulacağım günde edecek bana 4 iğne(
ama benim o kadar büyük göbüşüm yok ki:18::44:ne yapacağım şimdi ,zaten mosmor oldu lucrindeen yeni halini siz bir düşünün((
Herkese hayırlı günler şekerler........
Nasılsınız inşallah bir yaramazlık yoktur.
Kardeşimin haftaya pazar nikahı var. :123:
Onun koşturmacası var.
Yağmur'um kuzum kırmızılar gelmiş hadi hayırlı olsun tedavin.
Çok güzel olucak inşallah.....
Canım Bilgemmm maşallah kuzuna usg niz çok güzel geçmiş.
Rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip eylesin inşallah....
esilanur Rabbi işini rast getirsin....hakkınızda hayırlısı neyse o olsun....
bilgem maşallah kuzuma,artık Allahın izni ile zor günler geride kaldı:))))))))))))
yağmur ne güzel ne sevindim,içimde çok güzel hisler var:)iğneleri de dert etme herşey onların izi gibi,acısı gibi olsun..................
bilgem gözün aydın güzel geçmiş ayrıntılı bana 9da burda ol dediler sen kaçta gidip kaçta ultrasyona girdin önce muayene oldugun yere git geldigin gün dediler bi kagır istediler benden sende yaptınmı böyle bişey bide sonucu göstermek için ögleden sonrayı beklemek şartmı işin bitince gösteremiyomusun azcık anlatsana canım acemilik çekmeyim gidince
Erkenden git normal de muayeneye olduğumuz yere gideceskin ilk önce ..
Zaten söylemişler ..
Orda tek işin , giriş yapacaklar ..
Sonra görüntüleme merkezine gidebilirsiniz diyolar bilgisayarda giriş yaptrdıktan sonra ..
Görüntüleme merkezine gittiğinde orda randevu kartını veriyorsun .. İsimle çağırıca bekleyin diyor ..
Bir 10-15 dk sonra isim söylüyolar .. Bizim 9 nolu odanın biraz ilerisinde 2. basak ultrason yazan bir oda var ..
O koridorda sorsan söylerler..
Bekliyorsun iismle çağırıyorlar .. Şimdi karışık gelebilir ama gidince işlerinin çabuk çabuk geçtiğini göreceksin ..
Öğleden sonra sonucunu kendi dr'una göstereceksin ..
Ben bekledim mecburen ..
Dr'um baktı çok memnun oldu sonuçtan çok şükür bir sorun yok dedi..
Bu arada 2 li ve 3lü taramanı mutlaka yanında götür istiyolar ..Tekrar bakmak için ..
Bir daha ki randevumu 24. haftaya verdiler.. Yani 2 hafta sonra .. 22 haftalık görünüyor bebeğim ..
1 hafta önde gidiyor ..
2 hafta sonra şeker yüklemem var ..
Sadece tetanoz aşını sormayı unuttum ..
Onuda özeldeki dr'um kesin yaptır demişti ama kaç doz yaptıracağım bilmiyorum ..
Yarın telefon edip soracağım ..
Sonra gidip sağlık ocağında iğnemi vurduracağım ..
İnşallah ateşim çıkmazzzzz :)
kızlar merhaba,,
geçmişe pek bakamadım çok yüzeysel gectım pek merak eden olmamıs sanırım yoklugumu ama ben yazmak ıstedım. nerdeyse bır aydır gıremıyrm sanırım. hastanede yattım uzun sure. aşırı kanamalarım oldu. bebeğim dursun diye yapılmadık sey kalmadı ama salı günü oğlumu kaybettim.....
böyle bır acıyı allahım kımseye yasatmasın. bugun gomduk yavrumu dunyalar guzelıydı. aynı babasına benzıyordu. gıttı oglum.....
kaderde buda varmıs demek..
acım cok buyuk basetmeye calısıyorum.
allahım ıcıme serınlık versın dıye dua edıyorum.
okadar baglanmıstım ki.....
kızlar merhaba,,
geçmişe pek bakamadım çok yüzeysel gectım pek merak eden olmamıs sanırım yoklugumu ama ben yazmak ıstedım. nerdeyse bır aydır gıremıyrm sanırım. hastanede yattım uzun sure. aşırı kanamalarım oldu. bebeğim dursun diye yapılmadık sey kalmadı ama salı günü oğlumu kaybettim.....
böyle bır acıyı allahım kımseye yasatmasın. bugun gomduk yavrumu dunyalar guzelıydı. aynı babasına benzıyordu. gıttı oglum.....
tmm canım çok sagol rabbim yardım eder inşallah sorunsuz geçer benimkide
zaten hep götürüyorum ben dosyaladım
bilgem biz zaten yarın 22 haftalık olmuyomuyuz
kız ne çabuk geldi şeker yüklemesi falan rabbime çok şükür bu günleride gördük hala inanası gelmiyor insanın en kısa zamanda diger arkadaşlarımızda nasip etsin allahım
canım burda yazdımmı hatırlamıyorum bana tek doz yapılacakmış gebelikte bide 1 yıl sonra yapılacakmış defalarca sordum yaşımdan ve lise mezunu olmamdan dolayı böyle dediler bende ses etmedim ama kolum iyi agrıdı haa belkide 2. olsa yaptırmazdım tek oldugu iyi oldu valla bide o günden beri kalkınca falan bi baş agrısı oluyo sorma aşıdanmı anlayamadım ben yeni başladım kan hapına hiç başım agrımıyodu hapı aldım eczaneden agrımaya başladı neden anlamadım bende ateş olmadı ama baş agrısı oldu aşıdanmı bilmiyorum artık
Bende tek doz vurulayım o zaman ..
Lisede bende vuruldum çok iyi hatırlıyorum ..
Spor salonnunda titreye titreye beklemiştik hemşireleri :)
Benim takıldğım , yarın mı gidip vurulsam yoksa 24. haftayı mı beklesem ?
Fark edermi ki 2 haftadan ?
Çok şükür Ceylan'ım , Rabbim herkeze nasip etsin .. Yarın 22. haftamız bitiyor ..
5.5 aylık gebiş olduk ..
İnşallah bu güzel duyguları tüm arkadaşlarımda yaşar ve bizlerde sağ sağlim vaktinde kucaklarız evlatlarımızı..
Kan hapı mide ağrısı yapabilirde , baş ağrısını duymadım hiç.
Bende 1.5 haftadır kullanıyorum baş ağrım olmadı ..
Kız delü Ceylan bilgisayarın ekranına çok baktığından olmasın baş ağrın ?
kızlar merhaba,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?