Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin en kısa zamanda rabbim tekrar anne olmayı nasip etsin çok zordur eminim rabbim kimseye yaşatmasın .

5n1k ben yazmadım ama seni gerçekten merak ettim ..
En son girdiğin zamana baktım hatta 1-2 gün evvel , en son 12 martta giriş yapmışsın sanırım ..
Başka topiklerede girmeyince ya interneti yok yada vakti yok dedim , hiç kötü bişey gelmedi aklıma ..
Rabbim sabırlar versin ..
Çok üzüldüm gerçekten ..
Umarım bir daha yaşamazsın böyle bir acı ..
Ne desem boş şaun .. Yakın zamanda toplarlanmanı diliyorum.

canımm..
rabbim sabır versin inşalalh
inan şok oldum ne denilir ne yapılır blimiyorum
facede grup olduğundan buralara çok gelen olmuyor artık ben de pek girmiyorum nete
o yüzden hiç farkedemedim inan ama senin mücadeleni emeğini azmini hep gördüm ve mutlu oldum senin mutluluğunla
buradaki tüm arkadaşlarım için olduğu gibi..
biliyorum acını hafifletmez hiç kolay da değildir eminim ama rabim onu cennetine aldı inşallah
ve sizi orada kavuştursun ve inşallah sürpriz bir yumurtayla unuttursun acını..

5N1K bu durumda denilecek pek birşey olmuyor Rabbim sabır tez zamandada evladını geri göndersin inşallah.

Cok uzuldum Rabbim sabirlar versin
insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin ve acilarini unutursun ....

canımm çoook geçmiş olsun.çok üzüldüm. :((
Allah sabırlar versin.zaman en iyi ilaç canım.
esilanurda senin gibi kaybetti.bak şimdi yarın transferi var tekrar.
hayatta her şey biz insanlar için.seninde dediğin gibi kader.....
en kısa zamanda kendini toprlamanı dilerim.

canım benimm vardır bundada bir hayr muhakkak,Rabbim en tez vakitte bu acını unutturacak hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin....

Canım çok geçmiş olsun,
Rabbim sabır ve gönlüne genişlik ihsan eylesin inşallah.
Tez vakitte acılarını hafifleticek birbirinden güzel evlatlar nasip eylesin inşallah.....

canım nasıl üzüldüm bilemezsin bişey diyemeyeceğim çünkü anlamsız olacak dualarımdasın allah yardımcın olsun :(

5n1k canım çok geçmiş olsun
Rabbim tez zamanda en güzel şekilde yerini doldursun
bu durumda sana gönül ferahlığı dilemek geliyor elden

canım benim dök içini ferahla,bunu içinden atman zor olacak ama birşekilde atlatacaksın...
ben 2.deneme sonrası düşük yaptım...ufak bir koku bile beni o zamanlara götürüp birden ağlamalara başlardım ama dedim ki bununla yaşarsam hiç yol alamıycam...
sen çalışıyormuydun,eğer çalışmıyorsan kendine bir kurs murs bişeyler bul oyalan doldur kafanı
biz burdayız istediğin de gel boşalt içini...

Çok geçmiş olsun 5N1Ke....
Allahım bir daha yaşatmasın, sabır versin. Sağlıklı sıhhatlı olarak en kısa zamanda hayırlısı ile bebek versin inşallah.

canım ne kadar üzüldüm anlatamam:(((
sana teselli olmaz şu kısa zamanda ama bil ki geçecek:((
bende bebeğimi kYBETTİĞİM ZAMAN doğum yaparken Rabbim dedim canımı burdA alda bu acıya daha fazla dayanamıyarum ,yawruma kavuşayım diye üzüntüden ne diyeceğimi na yaapacağımı bilemedim ,1 sene onu her düşündüğümde onu bana her hatırlatan şeyde ağladım
geçti ama biliyormusun,şu an hayata bakışım çok farklı ,o mınık yawru benı olğunlaştırdı ,bu dünyada benim önceliklerim hangisi ortaya çıkardı,bana büyük bir ders oldu:((
şu an acısı taze biliyorum insanlar çok yakınlarım neler neler konuştular arkamdan, onalarada gögüs gerdim o densiz laflarına
şu an aslan gibiyim bana yanaşacak beni üzeceği parçalarım,beni olgunlastırdığı için o bebeğimin ölmesindede vardır bir hayır dedim
bizim şer bildiğimizde hayır hayır bildiğimizdede şer vardır
Allah sabrına sabır katsın,kaybettiğim bebeğinin yerine daha hayırlısını nasip etsin.Amin

hayırlı cumalar kızlar hepınıze ...
hosbuldum ekıntosum boncugum geldım evımdeyım cok sukur
gece 12 de yattım sabahın 5 ınden berı ayaktayım valızlerı bosalt camasır vs barı onlarla oyalanayım dedım ..

sızlede ne var ne yok

yagmurum tedavın baslamıs hadı hayırlısı bakalım ınsallah mues ten sonra senınde guzel haberını alırız
aynı zamanda esılanurda dun sanırım transfer oıldu degılmı ınsallah arka arkaya mujdeler gelır ıkınızden de

azra yaptıran kısıler tek tek sor artı eksı yanlarını .. en son bana da bırısı alman hastanesı cok ıyı dedı ama ucretlerı vs cok yuksek dıye bılıyorum .. sen bı arastır ıstersen

canım Rabbım sana sabır versın ınsallah cabucak toparlanır yenı tedavıne guzel bı sekılde motıve olmus baslarsın ..
herseyde bır hayır var tabıkı ama basımızıa geldıgı ılk anda uzulmeden sabırla durmak zor oluyor ıste

:34: :16:

:34::16:

hayırlı cumalar kızlar
aldım geldim pıstıgımı dinleniyorum bana test tarihimi 10 nisana verdiler
ama ben okadar bekleyemem 8 nisanda yaparım 10 nisanda yapar faxlarım inşallah
hapinizden allah razı olsun
yagmurummmmm ben muesin papucunu dama atıcam sende benimkini dama atcan inşallaaaahhhh :)
bilgem maşallah usg güzel geçmiş allahın izniyle :)
51kn inan ne yazıcagımı bilemiyorum yazını okurken gözyaşlarıma hakim olmadım yaşadıklarım geldi aklıma
rabbim sabrını veriyo hiç merek etme bak ben tekrar ayaga kaltım ve buz bebişimi aldım geldim sende öle yap

buraya çok yazmasam da sürekli takip ediyorum geçmiş olsun çok üzüldüm adına çokk

nasılsınız güzel arkadaşlarım
ben hala doğurmadım, kasılmalarım devam ediyor ama nazlı oğlumun daha gelmeye niyeti yok galiba..
Ronyam Rabbim yavruna sağlıklı uzun ömür versin,
muesim ikizlerine çok sevindin Rabbim kucağına almayı nasip etsin
esilam transferin olmuş Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sonuçların olsun inşalah
5N1K, seni çok iyi anlıyorum Rabbim güç kuvvet versin, tez zamanda Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana..
sayfaları atlaya atlaya okudum, yanlış ve eksik yazdığım herşey için kusura bakmayın kızlar, hepinizi çok öpüyorum, inşallah yine görüşürüz..

canım cok uzuldum Allah yardımcın olsun sabır versın sıze okuyunca ıcım sızladı dıyecek pek bısey yok ates dustugu yerı yakıyor...ınsallah tez zamanda tekrar hamıle kalırsın acınız hafıfler...

hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz içn..inş en yakın zamanda hamile kalabilirim. allahım birdaha yasatmaz yasadıklarımı. sizde üzülmeyin diye detayları yazmıyorum ama perişan oldum. bebiğim sapasaglamdı.dusukten 2-3 saat once bıle kıpır kıpırdı. elını agzına goturuyordu yavrum... ıcımdekı o kan pıhtıları rahıme baskı yapıp rahım agzını actı ondan gıttı bebegım. allaım guc kuvvet versın rabbım. cok zormuş.
aranızda bnm gibi kürtaj olan varmı bırdahakı ay dondurulmuslarla deneyebılır mıyım acaba? dr.umla daha konusmadım bunları ama ıcımden gecen bu...allahım yuzumuze yıne guler ınsallah...

hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz içn..inş en yakın zamanda hamile kalabilirim. allahım birdaha yasatmaz yasadıklarımı. sizde üzülmeyin diye detayları yazmıyorum ama perişan oldum. bebiğim sapasaglamdı.dusukten 2-3 saat once bıle kıpır kıpırdı. elını agzına goturuyordu yavrum... ıcımdekı o kan pıhtıları rahıme baskı yapıp rahım agzını actı ondan gıttı bebegım. allaım guc kuvvet versın rabbım. cok zormuş.
aranızda bnm gibi kürtaj olan varmı bırdahakı ay dondurulmuslarla deneyebılır mıyım acaba? dr.umla daha konusmadım bunları ama ıcımden gecen bu...allahım yuzumuze yıne guler ınsallah...

canım benim bence rahminin kendini toplaması lazım,tüp bebek denemelerinde de 3 ay ara verdiriyorlar biliyorsun

canım ya içim cız ederek okuyorum gerçekten acını yüreğimde hissettim
Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın sana
inşallah bu hamileliğin çok sağlıklı güzel olur

iyi akşamlaarr...
bilgem ronyam aruna..
cevaplarınız için teşekkür ederim fıstıklar..
bende ateş ölçmeye yeniden döndüm:)))
gerçi 14. gün başladım ama..
siteye bir türlü giremiyordum yeniden üyelik alayım dedim
bizim pc çöktü format atılınca tekrar girebildim inşalah sıkıntısız girebilirim artık..
yumurtlama olmamıştır dimi daha ne dersiniz
My Ovulation Chart

Canım öncelikle çoooook geçmiş olsun. Anne değilim, henüz hamile de değilim ama yazdıklarını okurken karnım ağrıdı, çok üzüldüm. Ama Rabbim herşeyin sabrını verir, her acının mutlaka bir mükafatını verir. Yeterki sabret, isyan etme, şükret. Sen iyisin çok şükür, inşallah öyle bir evladın olur ki, hayırlı, ahlaklı, dürüst, sağlıklı, çok mükemmel bir evlat, Rabbim sana tüm acılarını unutturur. Dışarıdan söylemek kolay biliyorum ama birbirimize bunları söylemek durumundayız, mutlaka her acı da bir hayır vardır. Allah'ım sabrını artırsın, seni mükafatlandırsın inşallah!!!

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar ..
Güzel pazarlar herkese ..

Bugün eşimin ve ablasının doğum günü ..
Bizim evde kutlayacağız , benimde az evvel haberim oldu !!!!!
15 kişi falan olucak ..
O kadar insanın geleceğinden haberim yoktu ..
Bense hiçbir hazırlık yapmadım , yapmayıda düşünmüyorum ..
Çağırdılarsa o kadar insanı düşünmüşlerdir ne ikram edeceklerini..
Bende seyirci gibi oturup olanı biteni izleyeceğim sadece ..

Böyle kızlar ..

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlar ..

15 kişi falan olucak ..

Böyle kızlar ..

cnm benim otur tabi oğluşunla sakın sinirlenme bırak ablası ingilensin misafirleriyle

iyi akşamlaarr...
bilgem ronyam aruna..
cevaplarınız için teşekkür ederim fıstıklar..
bende ateş ölçmeye yeniden döndüm:)))
gerçi 14. gün başladım ama..
siteye bir türlü giremiyordum yeniden üyelik alayım dedim
bizim pc çöktü format atılınca tekrar girebildim inşalah sıkıntısız girebilirim artık..
yumurtlama olmamıştır dimi daha ne dersiniz
My Ovulation Chart

ben ateşten anlamıyorum sadece adet olacağım ateşi biliyorum akıntıdan anlıyorum yumurtladığım tabi vücudumu 1 yıldatanıdığım için bugün kırmızılarımı bekliyorum:45:

Günaydınlar kızlar ..

15 kişi falan olucak ..

Böyle kızlar ..

ikisinide aynı gün mü doğurmuş kayınvaliden,helal olsun iyi tutturmuş..
bu arada merak ettim naptınız:)

bende merak ettim ben deee:))
nasıl geçti doğumgünü bilgem..
kendini yormadın dimi..
hiç bişi yapmasaydın bari..
ayy sizinkilerde iyi iştah varmış valla yani böyle günlerle ilgili olarak..
bizde çocukların dışında kimsenin doğum günü kutlanmaz:)))
eşim arada benimkini kutlar o da her zaman değil canı istediği sene:))
15 gün sonra da benimkinin doğumgünü bende epeydir kutlamıyorum bu sene bir değişiklik yapıp kutlayayım diyorum
şaşırır belki:)))

arunacım bende o kırmızıların ne zaman geleceğini anlayamıyorum tam bir muamma:))

ekintosss... na yapıyorsuunn..

günaydınlarrrrrrr:)))))))))))

merak edenlere:)))
dok geldim nurtopu gibi 11 yumoşum irili ufaklı büyoyor,moralim bayağı iyi:)))
dok gerideki bir kaç ufağı uyarmak için ilaç dozunu arttırdı
iki gün sonra gene kan tahlilim var
bakalım ne olacak:))))))))))))))99

allahın izniyle her şey çok güzel olucak :))

LORKECİMMMM inşallah bı ilk ve son olur,belki de senin kırmızılar hiç gelmez:34:belki amerike yaramıştır sana:54:

ınsallah ekıntosum hakkımızda hayırlısı bakalım..
yarın az cok bellı olur durum ne zamana yetısecegı vs...

yagmurum 11 guzel bır rakam ınsallah hayırlısıyla kalıtelı olsun hepsı ..guzel guzel dollensınler ınsallah

kızlar bende çok garip duygular içersiydeyim niye derseniz geçenki tüp bebegimde transferden sonra 4.günü E2 1485 pregesteron 40.80 di şimdi gene istediler E2 417 pregesteronda 12,6 çıktı elim varmıyo yazmaya ama acaba tutmadımı bu tedavi donmuşlarla yumurtaları baskıladık öbüründe ignelerle yumurta ürettik baglantısı varmdır hemşireye telefon açıp sordum kesinlikle alakası yok dedi ama huzursuzum (bilgem)özellikle senden yorum bekliyorum

kızlar bende çok garip duygular içersiydeyim niye derseniz geçenki tüp bebegimde transferden sonra 4.günü E2 1485 pregesteron 40.80 di şimdi gene istediler E2 417 pregesteronda 12,6 çıktı elim varmıyo yazmaya ama acaba tutmadımı bu tedavi donmuşlarla yumurtaları baskıladık öbüründe ignelerle yumurta ürettik baglantısı varmdır hemşireye telefon açıp sordum kesinlikle alakası yok dedi ama huzursuzum (bilgem)özellikle senden yorum bekliyorum

canım valla ben hiç anlamıyorum bu işlerden ama allahtan ümit kesilmez düşünme öyle vardır inşallah hayırlısıyla :34:

Selam kızlar ..

Esila e2 nin yüksek olmaması lazım zaten ..
Çünkü bu dondurulmuş embriyo ..
Diğerinde vucudunda fazla sayıda yumurta oluştuğu için e2 değerin yüksek oluyor ..
Dondurulmuşta yumurtan olmuyor ki, yumurta oluşması için iğne kullanmıyorsun .. Yumurta olmazsa e2 değerinde yüksek olmaz ..

Hemşire neye alası yok demiş onu anlamadım ..
Yumurta sayısına göre e2 değeri yükselir..
Benim değerim hep yüksekti çünkü hep çok yumurtam olurdu , hatta e2 değerim o kadar yükselirdi ki ohss olmaya az kalırdı ..
Başka arkadaşların ki daha düşük olurdu çünkü yumurta sayıları az olurdu hep ..
Hastanede bu tür örnekleri o kadar çok gördük ki..

Ben şimdi kendi tahlillerime baktım ..
Transferden önce 1829 muş .. Transferin 6 . günü 780'ne düşmüş..
Düşmesi normal yumurtalar opuda alındıktan sonra e2 nin düşmesi lazım ..
Sonuçta vucutta yumurta varsa e2 değeri olur..

Senin bu tedaviden embriyo çözdürülüp rahime yerleştirildi..
Bu kadar e2 değerinin olması bile iyi..
Bu benim düşüncem tabi ..

Son düzenleme:
Back
X