- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #113.381
mrb kızlar.daha önce cesaret edip pek yazmadım.ama takip edebildiğim kadarıyla yazılarınızı okuyorum.bizimde 1 yıldır bebeğimiz olmuyor.daha önceleri düşünmemiştik sanki hemen olacakmış gibi ama nerden bilebilirdik işte:))rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese nasip etsin.benimde eşimde sorun çıktı sperm azlığı ve hareketsizliği.bakalım doktorumuz umutsuz konuşmadı hayırlısı artık.doktor eşime günde yarım tablet klomen ve 1 tane proxeed plus verdi.3ay sonunda tekrar görüşelim dedi.bakalım az kaldı 3 ayın dolmasına 2 hafta gibi bir zaman.umarım sonuçlarda değişme olmuştur.benim diycem sizlerdede bu ilacı kullanıp faydasını gören varmı acaba??
yasemin__ :Tebrik ederim İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Lorkem: Tedavinin rapor aşamasına başlamışsınız hayırlı uğurlu olsun.
Yagmurum: Bol bol yumoşlar olmuş çok sevindim bende bi an önce muesin pabucunu dama atmanı bekliyorum hemde sabırsızlıkla.
Esilanurcum: Canım bu tedavinle önce tedavin birbirinden apayrı hadi birazcık daha sabır ha, şurda az bişey kaldı inşallah güzel sonucuna:)))
Bilgemmm: Canım o mide ekşimesinden yanmasından az çekmedim ben, tavsiyem mayalı ürünleri tüketirken dikkatli tüket bende mayalı olan biçok şey rahatsızlık veriyordu örn hamur işleri bi parça yesem bile ki yiyemedim zaten şekerden dolayı ama yoğurt bile ekşitiyordu midemi. Yemeklerden sonra hemen uzanma bi yarım saat kadar yatmadan 2 saat öncede yemekle işin bitmiş olsun bol su içmeye devam.
Uzun süredir yazmıyorum ama hep takip ediyorum öncelikle;
ronya kzını sağlıkla büyüt inşaallah rabbim hayırlı evlat eylesin...
mues canım sanada hayırlısı ile sağlıklı bi hamilelik diliyorum...Hep hayalimdir ikiz bebek:)
yağmurum seninde tedavin hamilikle sonuçlanır inaşşaallah herşey yolunda gider hatta bol bol buz bebeklerin bile olur
meri yi uzun süredir göremeiyorum sanırım oda benim gibi biraz uzak kalmak istiyor yada ben karşılaşmadım hiç!
5N1k canım snada ne söylenir bilmiyorum rabbim inş. tez zamanda acını unutturucak sağlıklı bi bebek nasip eder sanada,banada...
Evet biliyorsunuz bende tüp bebeğe başlamıştım en son a kalite 2 tane embiryo transferi sonrası dr. beta hcg var ama düşük dedi iki gün sonra tekrarladık testi ve yükselmedi dedi iğneleri bırak adet olursun dedi ve ben bunun üzerine 2 hafta daha adet olmadım ama dr. ısrarla hamile değilsin biyokimyasal gebelik dedi zaten bunalımdayım kendimi temizliğe verdim ve akabinde müth,ş bi sancıyla 2 tane nerdeyse plesentası bile belli iki tane etparçası düşürdüm dünya yıklıdı üstelik dr. ben rahim duvarı dökülüyordur dedim ama değiğlmiş düşükmüş dedi!nasipte yokmuş ama yapılan testlerde prolaktin hormonumunda ,lk defa yüksek çıkması beni bi kez daha düşündürdü çünkü biliyorsunuz bu hormon hamileliğin 5. hafta yükselmeye başlıyor ve benim 6 hafta bitmişti üstelik 10 gün süren kanamanın üstünden 18 gün geçmesine rağmen yumurtlamadım biliyorsunuz benim hormonlarım ve adetlerim hep düzenlidir hiç sorun çıkarmaz yani normal negatif olsaydı esra gibi çakır gibi hemen eski düzenime dönerdim diye düşünüyorum!neyse olan oldu artık yapacak bişey yok şimdilik beklemedeyim bugün smear testi için kültür aldı dr.prolaktinede yeniden baktık 11.1 olmuş normale dönmüş.işin kötüsü dondurulmuşumda yok ramazan gelmeden tekrar yaptırsammı,beklesemmi?kararsızım...
RABBİM hepimizin yardımcısı olsun...
kadser cnm sana da cok gecmıs olsun. şok oldum yazdıklarını okuyunca. bu durum karsısında dr.unuza hala güveniyor musunuz? ve nasıl bir tepki koydunuz çok merak ettim. bunlar napıyor ben anlamıyorum yaa!!!! insanın canı ciğeri gidiyor tabii bihaberler bunun ne demek olduğundan.....
çok ama çok geçmişş olsun. denilen herşey boş şun biliyorum allahım sabır versin..
ronya mues ve yagmurum kendi derdimden sizleri tebrık edemedim. kusura bakmayın lütfen. allah mutlulugunuzu kat be kat arttırsın inş. yagmurum senın sonuç pozitif olucak ondan şimdiden tebrik ediyorum
buarada ben p.tesi yeniden kürtaj oldum..içimde bi parca daha varmıs ılk kurtaj zamanı rahımın yumusuak olmasından dolayı cok uc noktada bı yerde oldugu ıcın dr.um rıske atmamıs. ıkı dr gırıp o parcayıda aldırlar. ama yıne bana sancı yıne bana üzüntü...
p.tesi işe başlıycam inş. bu vesileyle butun testlerı yaptırıcam kendıme. hayırlısıyla hazıran gıbı yıne transferım olur...dondurulmuş bebeklerimle bulusurum ıns.
Çok geçmiş olsun İnşallah Rabbim kimseye muhtaç etmeden mucizeni gönderir tez zamanda.
Ben varım ki benim eşimin tedavi öncesi sperm sayısı çok çok azdı. Yanlız biz bu ilaçların dışında dr önerisiyle ektra ilaçlarda kullandık yapılan hormon tahlillerine göre. Rabbim yardımcınız olsun.
yasemin__ :Tebrik ederim İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Lorkem: Tedavinin rapor aşamasına başlamışsınız hayırlı uğurlu olsun.
Yagmurum: Bol bol yumoşlar olmuş çok sevindim bende bi an önce muesin pabucunu dama atmanı bekliyorum hemde sabırsızlıkla.
Esilanurcum: Canım bu tedavinle önce tedavin birbirinden apayrı hadi birazcık daha sabır ha, şurda az bişey kaldı inşallah güzel sonucuna:)))
Bilgemmm: Canım o mide ekşimesinden yanmasından az çekmedim ben, tavsiyem mayalı ürünleri tüketirken dikkatli tüket bende mayalı olan biçok şey rahatsızlık veriyordu örn hamur işleri bi parça yesem bile ki yiyemedim zaten şekerden dolayı ama yoğurt bile ekşitiyordu midemi. Yemeklerden sonra hemen uzanma bi yarım saat kadar yatmadan 2 saat öncede yemekle işin bitmiş olsun bol su içmeye devam.
kızlar bende dün gittim kontrole ama başıma neler geldi sormayın :) nstde sancım çıkmış ama ben hiç farketmedim..doktorum kontrol etti bu sefer, hemen doğum yerine gönderdi, dedi belki bugün alabilirim bir bakalım sancı durumuna göre dedi..Hatta normal doğurabileceğimide söyledi..bebek doğum kanalına girmiş dedi, istersen normalde yapabilirsin ama gece falan olursa benim normal doğumu ayarlamam çok zor olur dedi, gündüz falan gelse yine girebilirim ama dedi..bende farketmez dedim siz ne derseniz dedim..sonra çıktım doğumhane yerine, bir odaya aldılar beni, tekrar nst ye bağladılar, sancılar artmış görünüyor ama bende tık yok :) sonra tekrar nst ve serum verdiler, bu sefer çıkmadı sancı, en sonda alttan muayene ettiler, açılma falan yokmuş ama yumuşamış dedi doktor..bakalım nasıl olacak, sonta doktoruma telefon edip sordular oda tamam gidebilir demiş, haftaya tekrar kontrol dedi :) tabi kendiliğinden gelmezse..bendende haberler böyle, artık tetikteyiz :)
lorkem canım hayırlı olsun, Rabbim senide bebeğine kavuşturur inşAllah en kısa zamanda..
Bilgem dediğin gibi inşAllah bebiş 38. haftaya kadar durur :)) dün hem bir korku vardı, hemde heyecan vardı :)) biran dedim sana kavuşuyorum bebeğim, sonradan yok daha erken azcık daha dur dedim..çok karışık duygular yaaa :)
aminnn cnm çok teşekkür ederim cevap verdiğin için.rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.sizin sonuç nasıl peki şimdi kusura bakma pek takip edemediğim için soruyorum.allah herşeyin hayırlısını versin cümlemize...
canım ınsallah tez zamanda senınde mujdelı haberlerını alırız...ınsanların hamıle kalınca korkutmalarına sinir oldugum ıcın yazdım bunları mukemmel olan bı olayı sankı hastalıktan ıbaretmıs gıbı anlatılmasına kızıyorum ınsallah yasarken ne dedıgımı anlarsın nasıl guzel oldugunu...yada bızler zor bulunca hersey guzel gorunuyor ben kustuktan sonra guldugumu bılıyorum bebegımın ıyı olduguna ısaret dıyeMidyecim ne güzel yazmışsın, okurken bile içim huzur doldu, zaten hamile kalmayı çok istiyorum, hevesim bir kat daha arttı,tşkler...
taze anneler yardıma ihtiyacım var
benim kızın feci gaz sancısı var
üstten gazını çıkarıyor ama alttan çok sıkıntılı
kakasını çok zor yapıyor kabız değil ama karın ağrsı çekiyor
esra erolun kimyon tarfini deneyim diyorum ama daha çok küçük
napsam acaba fikri olan varmı
Eşimin değerleri şimdi ne durumda bilmiyorum ama oğlum 6 aylık...İnşallah Rabbim sizlerede nasip eder tez zamanda.
Dr sorduğumuzda ben kendi çocuklarıma yaptırmadım mesajı alın dedi(3 tane çocuğu var bu arada), bende oğluma yaptırmadım o yüzden.kızlar rotavirüsü asısını sızler yaptırdınız mı ben cok kararsızım acıkcası yan etkısı var dıyorlar bıde drum %10 korur dedı
Teşekkürler gökcen...Rabbim hepimize kolaylıklar versin her konuda iyi insanlarla karşılaştırsın.selam fıstıklar...
nasılsınız güzel anneler...
bebişlerinizin gazından çekiyorsunuz ne çekiyorsanız:)))
inşallah taze hamişlerimiz siz çekmezsiniz:)))
meliselaaa.. doğuma az mı kalmış ne hadi hayırlısı senniki erkenci belki de normal olacak ha:)))
inşallah sağlıklı olsun da..
senin gönlünden de normal geçiyordu belki de rabbim gönlüne göre verecek hayırlısı..
güzel haberini bekliyoruz canım..
rabbim yardımcın olsun..
bilgem hamilelik sıkıntıları başlamış inşallah rabbim öyle güzel ve kolay bir doğum nasip etsin ki sana
ve bebişin öyle uslu öyle problemsiz olsun ki tüm bu sıkıntılarına (hamilelik öncesi ve hamilelik sırasındaki) değsin inşallah..
çok çok geçmiş olsun canım..
ronyam boncuk ve midye..
allahım size de kolaylıklar versin inşalah bebişlerinizle..
papatya da doğum yaptı mı acaba yoksa daha beklemede mi..
yasemin seni de tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?