Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım Allah hepinizden razı olsun:)))
annemdeydim yeni geldim:))))
transferim iyi geçti:)))
3, gün empriyosu
2 tane konuldu çünki benim 3. denemem
birisi 7 hücre diğeri 9 hücre
empriyolog çok güzel olduklarını söyledi
diğer üç tanede 10,9 ve 5 hücreliler pazara kadar giderlerse dondurulacaklar
dok çok umutlu konuştu,güle oynaya bir transfer oldu,tabi ben bu arada bol bol ayetel kürsüyü okudum,önceden okudukLARIM ayrı nerdeyse hatim yaptım:)))
evime gelince temizlenip şükür secdesi yaptım ,yatsımı kıldım:))
dol yatmanın tutuma faydası olmadığını söyledi istirahat yap ,dinlen iş yapma kendini yorma dedi,merdiven çıkabilirmişim,ani hareketlerden sakınacakmışım:))

kızlar size mutluluğumu anlatamam tarifsiz,bebeişlerim allaha emanet ,canlarım benim eşimden bir parça inşallah içimde büyüyor,aşkımızın meyvesi labaoratuar ortamında dahi oluşsa
biz sewgimizlebu yola baş koyduk:))
şimdi yawrularımla ilk gecemi geçireceğim için heyecanlıyım,inşallah onlarda sıcak gbüşümü swerler:))))))
bu arada test günüm 25 nisan:)))
Allaha emanet olun:))
kuran okumAYI BİLEN ARKADAŞLARIM BENİMİÇİN BİR YASİN OKURKLARSA çok mutlu olurum yawrularımda :))=

Yağmurum, senin için kendim için dua bekleyen tüm arkadaşlar için yarın ayrı ayrı okucam...
İnşallah yavrularımız bizi bırakmaz, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder.
Allahın izniyle 25 nisanda çok çok güzel haberler vericeksin bize

Gunaydin kizlar.
Yagmur'um cok sevindim,transferin cok guzel gecmis.
25 nisanda guzel haberlerini alalim insallah.

yagmur hayırlısıyla olur inşallah kucagına almak nasip olsun canım şimdi senin için yasin okuyacam :34:

Gunaydin kizlar.
Yagmur'um cok sevindim,transferin cok guzel gecmis.
25 nisanda guzel haberlerini alalim insallah.
inşallah yawrum inşallah,Hala bebeklerimin içimde olduğuna inanamıyorum:)))
Yağmurum, senin için kendim için dua bekleyen tüm arkadaşlar için yarın ayrı ayrı okucam...
İnşallah yavrularımız bizi bırakmaz, Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder.
Allahın izniyle 25 nisanda çok çok güzel haberler vericeksin bize

canım sen nasıl oldun durdumu kanamaların????
Allah yar ve yardımcın olsun:)

kızlar bugün herzamankı gibi uyandım bir ara bebişlerimi bile unuttum,sonra aklıma canlarım geldi,ben aynı ben sadece içimdeki hislerim farklı,sewinçten bu gece uyuyamadım her saat başı kalktım yawrularımı sewdim:)))
eşim diyorki bir kız bir erkek nasıl bakacağız onlara(espiri yapıyor galiba),ben dededimk, anası ben babası sen olduktan sonra gül gibide büyürler:)))
benden böyle,ara ara girerim:))

kızlar bugün herzamankı gibi uyandım bir ara bebişlerimi bile unuttum,sonra aklıma canlarım geldi,ben aynı ben sadece içimdeki hislerim farklı,sewinçten bu gece uyuyamadım her saat başı kalktım yawrularımı sewdim:)))
eşim diyorki bir kız bir erkek nasıl bakacağız onlara(espiri yapıyor galiba),ben dededimk, anası ben babası sen olduktan sonra gül gibide büyürler:)))
canım transferın hayırlı olsun ınsallah olumlu sonuc alırsın ıkı bebıste sana tutunur nasıl heyecanlısın kım bılır kendıne dıkkat et kendını mutlu et ok

bende özledim canım arkadaşımm
kaynanam burda fazla giremiyorum nete
yorgunluktan bittim :50:
anammmmmmmmm demek oyle Allah yardımcın olsun ronya

Herkese iyi haftasonları kızlar. Dışarı çıkıp açık havada gezinti yapacaktık ama yağmur yağdı balkona astığım çamaşırlarıda ıslattı bide yav:((((

Yagmurum sımsıkı sarıl oğluşun veya kızına:))))

Ronyam bizde ilerde kaynana olacaz bakalım bizim halimiz nice olacak:1::1:

Yok yağmurum durmadı, biraz azaldı ama hala dinlenir durumdayım, inşallah bir an önce durur.

3, gün empriyosu
dok çok umutlu konuştu,güle oynaya bir transfer oldu,tabi ben bu arada bol bol ayetel kürsüyü okudum,önceden okudukLARIM ayrı nerdeyse hatim yaptım:)))
dol yatmanın tutuma faydası olmadığını söyledi istirahat yap ,dinlen iş yapma kendini yorma dedi,merdiven çıkabilirmişim,ani hareketlerden sakınacakmışım:))

kızlar size mutluluğumu anlatamam tarifsiz,bebeişlerim allaha emanet ,canlarım benim eşimden bir parça inşallah içimde büyüyor,aşkımızın meyvesi labaoratuar ortamında dahi oluşsa
şimdi yawrularımla ilk gecemi geçireceğim için heyecanlıyım,inşallah onlarda sıcak gbüşümü swerler:))))))
kuran okumAYI BİLEN ARKADAŞLARIM BENİMİÇİN BİR YASİN OKURKLARSA çok mutlu olurum yawrularımda :))=

Yağmur'um çok sevindim canım Rabbim yardımcın olsun.
Herşey çok güzel olucak inşallah.
Herşeyin başı inanmak biz inanalım.
Olucak inşallah.
:49::49:

3, gün empriyosu

canım hayırlı olsun Rabbim bebişlerinin sana sımsıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah..
ikizler çoook tatlı oluyor..abimle yengemin aşılama ile ikizleri oldu inşşallahh seninde olur inşallah...
ben senin ve bebişlerinin ve hepimiz için yasini şerif okurum inşallah...:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

yağmurum canım benim. inş bu seferki tedaviniz başarıyla sonuçlanır ve sağlıkla beebeğine kavuşursun inş.seninde uzun zamandır bir bebeğin olması için ne kadar uğraştığını çok sabrettiğini biliyorum. senin hamile kalmana kendim hamile kalmış gibi sevinirim. inş test gününde hepimiz bu mutlu haberi alırız. senin için ve isteyen tüm arkadaşlarım için duacıyım. sevgilerimle

merhabaaa kızlarrr izin ertesi yoğun bir şekilde işe başladığım için topiğimize gelemiyorum ama okumaya çalışıyorum...
ESİLAM canım sonucunu öğrendim ama inan ne yazacağımı bilemedim hayırlısı olsun bitanem hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin evlatlarımız İNŞALLAH...

YAGMURUM yağmur yüreklim transferin yapılmış iki tanede minik melek artık seninle İNŞALLAH hayırla sağlıkla 9 ay seni hiççç bırakmazlar...
BİLGEMM şeker yükleme testin güzel çıkmış ohhh maşallahhh sanaaa

ahhh bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişlerrr...

RONYAMINDA kaynanası gelmiş bu arada :(

bende bir değişiklik yok kızlar yoğun bir şekilde çalışıyorum ev iş nöbet kısacası bildiğiniz ben..bebek içinde bişe yaptığım sölenemez vitamin hiçbişe yok :( zaten çalışmada yok gibi bişe hayırlısı artık

arkadaşlar bişey sorucam eşim bu aralar antibiyotik kullanıyorda değerleri hemenmi düşürüyor yoksa 3 ay sonramı

Son düzenleme:
cnm eşime söyledim bu sabah namazdan sonra yasin okuyacak ben de okuyacağım rabbim sımsıkı bağlasın sana bağışlasın kuzularnı

merhabaaa kızlarrr izin ertesi yoğun bir şekilde işe başladığım için topiğimize gelemiyorum ama okumaya çalışıyorum...
ESİLAM canım sonucunu öğrendim ama inan ne yazacağımı bilemedim hayırlısı olsun bitanem hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin evlatlarımız İNŞALLAH...

YAGMURUM yağmur yüreklim transferin yapılmış iki tanede minik melek artık seninle İNŞALLAH hayırla sağlıkla 9 ay seni hiççç bırakmazlar...
BİLGEMM şeker yükleme testin güzel çıkmış ohhh maşallahhh sanaaa

ahhh bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgelmişlerrr...

RONYAMINDA kaynanası gelmiş bu arada :(

bende bir değişiklik yok kızlar yoğun bir şekilde çalışıyorum ev iş nöbet kısacası bildiğiniz ben..bebek içinde bişe yaptığım sölenemez vitamin hiçbişe yok :( zaten çalışmada yok gibi bişe hayırlısı artık

yağmurum canım benim. inş bu seferki tedaviniz başarıyla sonuçlanır ve sağlıkla beebeğine kavuşursun inş.seninde uzun zamandır bir bebeğin olması için ne kadar uğraştığını çok sabrettiğini biliyorum. senin hamile kalmana kendim hamile kalmış gibi sevinirim. inş test gününde hepimiz bu mutlu haberi alırız. senin için ve isteyen tüm arkadaşlarım için duacıyım. sevgilerimle

Yağmurum hayırlı olsun Canim yazdıklarını okurken çok duygulandim bebeklerini Rabbim korusun

canım hayırlı olsun Rabbim bebişlerinin sana sımsıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah..
ikizler çoook tatlı oluyor..abimle yengemin aşılama ile ikizleri oldu inşşallahh seninde olur inşallah...
ben senin ve bebişlerinin ve hepimiz için yasini şerif okurum inşallah...:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

yagmurrrrrrrrrrrrr cok sevındım rabbım yuzunu gukldursun ve ıkızlerını sana bgslasnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yok yağmurum durmadı, biraz azaldı ama hala dinlenir durumdayım, inşallah bir an önce durur.

Yağmur'um çok sevindim canım Rabbim yardımcın olsun.
Herşey çok güzel olucak inşallah.
Herşeyin başı inanmak biz inanalım.
Olucak inşallah.
:49::49:

yagmurum

aklim fikrim dualarim herseyim seninle ......

seni cok seviyorum canim kardesim ..

canlarım ne kadar duygulsndım anlatamam,günler geçtikçe karamsarlık sarıyor ,ne düşünecğimi bilemiyorum:(((((
25 nisan hemen gelse debu belirsizlik bitse:)))
dularınız bana yeniden umut verdi ,Allah hepinizden razı olsun:)

Back
X