Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu komikti işte bayıldım ,bu bu... diye dewam et yolun aydınlık tünelin sonunda ışık var:)

hehe aklıma bir fıkra geldi sen bunu yazınca yağmurcum

'' Bir çiftin çocuğu olmuyomuş.. Tedaviyle sonunda başarmışlar.. Doğum anı gelmiş çatmışşşş...
Tabi baba adayı heyecanlı dört dünüyor doğum hanenin kapısında,sonunda hemşire kucağında bir bebekle çıkmış adam almış kucağına bebeğini.5 dk sonra bir hemşire 2. bebeği getirmiş.Daha sonra 3. ve 4. bebeği...Adamın heyecanı geçmiş kabus olmalı bu diye başlamış kara kara düşünmeye ve hemşirenin ardından bağırmış...Hemşiree hemşiree kapatın şu deliği ışığı gören geliyor bu ne yahuu '' :9::9::9:

kız avatarınımı değiştin senin burda olduğunu bilseydim daha dikkatli yazardım ,gene yakaladın beni:((((((((((
Nasılsın aşkın sanada sorayımda hatrın kalmasın ,nasıl gidiyo çalışmalr ,erinenin çocuğu olmazmış ona göre:):64::52:

Seni yakalamak bana farz olmuş yagmurum. Valla bana sormasandın gönlüm kalırdı, doğru hissetmişsin. Bu ay ki çalışmaları tamamladık, meyveye döndü mü diyo bekliyoruz artık canım. Seni çok özlüyorum ben.

'' Bir çiftin çocuğu olmuyomuş.. Tedaviyle sonunda başarmışlar.. Doğum anı gelmiş çatmışşşş...
Tabi baba adayı heyecanlı dört dünüyor doğum hanenin kapısında,sonunda hemşire kucağında bir bebekle çıkmış adam almış kucağına bebeğini.5 dk sonra bir hemşire 2. bebeği getirmiş.Daha sonra 3. ve 4. bebeği...Adamın heyecanı geçmiş kabus olmalı bu diye başlamış kara kara düşünmeye ve hemşirenin ardından bağırmış...Hemşiree hemşiree kapatın şu deliği ışığı gören geliyor bu ne yahuu '' :9::9::9:

:1::60::60::60::60:Ya arkadaşlar manyaksınız ya (iyi anlamda diyorum)kırdınız beni burda ,sayenizde ne dert kaldı ne keder,resmen terapi görevi yapıyorsunuz:))))))))

:60::60::60::60::60::60:

Seni yakalamak bana farz olmuş yagmurum. Valla bana sormasandın gönlüm kalırdı, doğru hissetmişsin. Bu ay ki çalışmaları tamamladık, meyveye döndü mü diyo bekliyoruz artık canım. Seni çok özlüyorum ben.

Ne olcak bizim halimiz söyle he ne olacak sen orda ben burda ,bu sewenler kavuşamıyacakmı:58:
ooooooooo hhhhhhh mahsülün şimdiden hayırlı olsun bakalım ne çıkacak kavun mu karpuz mu kabak mı:)
inşallah aşkım geliyo bu ay bebiş :)9

Back
X