• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi akşamlaar....
haftasonu diyecektim ama haftasonu bitti...
nerde bu millett...
burada yok facede yok
nere kaçtınız bakem
aldınız güzel haberleriii sıvıştınız dimi:)))
senden de alcaz yakında güzel haberler inşallah,kaç gün kaldııı:52:
Ne guzel habeler aldim okadar mutlu oldum ki anlatamam
darisi diger arkadaslarima insallah
sayi giderek artiyor demek ki yil sonuna kadar hamile kalmayan kalmayacak :))

Beni merak eden arkadaslarim olmus
biraz sorunlarim var bazi arkadaslarim az cok biliyor
o yuzden giremiyorum ama aklim kalbim hep sizinle
sizleri unutmus yada degismis degilim nolur boyle dusunmeyin sakin
sadece su ara kendi derdime dustum :(

hepinizi cok seviyorum ....

kriscim bizde seni çok özledik,RABBİM sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah

inşallah önemli bişey değildir.........:34:

Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım. Kimselerin bilmediği kendime sakladığım.
En çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım, alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın.
En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın. Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın…
Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın.
“Olmadı olmayacak” dedirten hain düşmanımsın. “Ah çıksa gelse şimdi…” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.
“Çıksa ve gelse, alsa ve götürse…” diye çırpan kanadımsın.
Ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Söküp atamadığım umut çiçeklerini gömdüğüm toprağımsın.
Bahar gelir yeşerir diye yağmur, çamur, kar kış demeden suladığımsın.
Olur da bir gün açarsın diye beklediğim sevdamsın.
Sevda çiçekleri açar mı bilinmez ama umuduna umudumu bağladığımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Dar vakitte bulup hiç kaybetmek istemediğimsin ..........

merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim kendimi biraz tanıtmak istiyorum kimseye anlatamadıkları burda sizinle paylaşabiliyorum çünkü ancak bizmle aynı şeyleri yaşayanlar anlayabilir anlattıklarımızı...ben 21 yaşındayım ve 29 mayısta evliliğimizin 1.yılıına gircez..3 ay önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik:(eşim 1 mayısta ilk tese ameliyatını oldu ve az sayıda bulunan hücrelernde şekli bozuk olduğu içn tüp bebek uygulaması yapılamadı şimdi iğne ve ilaç tedavisi kullanıyoruz 4 yada 5ay snra tekrar tese olcak ve ben bu zamanı dört gözle bekliyorum ama zamn durdu hiç geçmiyo sanki :(
Rabbim bekletmesin ..en kısa zamanda gönlünün muradını versin inşallah..
Sen benim hüzün yanımsın. Güneşin vurmadığı gölgede kalan yanım. Kimselerin bilmediği kendime sakladığım.
En çok ayazda kalmış olup da rüzgara savuramadığım, alıp alıp defalarca sineme sardığım yanımsın.
En çok kanayan yarama sarmaya çalıştığımsın. Sardıkça kanayan kanadıkça sardığımsın…
Sen benim hüzün yanımsın. Her doğan günle bir kez daha ümidimi yıkan tarafımsın.
“Olmadı olmayacak” dedirten hain düşmanımsın. “Ah çıksa gelse şimdi…” diyecek kadar kendimi kaptırdığım saflığımsın.
“Çıksa ve gelse, alsa ve götürse…” diye çırpan kanadımsın.
Ve her defasında kendime kırk kez söyleyip kırk kez yanıldığımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Söküp atamadığım umut çiçeklerini gömdüğüm toprağımsın.
Bahar gelir yeşerir diye yağmur, çamur, kar kış demeden suladığımsın.
Olur da bir gün açarsın diye beklediğim sevdamsın.
Sevda çiçekleri açar mı bilinmez ama umuduna umudumu bağladığımsın.
Sen benim hüzün yanımsın. Dar vakitte bulup hiç kaybetmek istemediğimsin ..........

edam bu çook güzel..
kanayan yaramız gelde kabuk bağlasın yaralarımız...
ah çıksa gelse bebeğimiz ahhhhh......:16:

MASALLAHH:nazar::nazar::nazar:listemiz nu guzel doldu hamis olmayanlari sayisi azaldi sanki:8:

ilerleyen aylarda dahada azalir INSALLAHH..

gozyasim tekrar hayirli olsun canim..

exeda hayirli olsunn canim.

ya ne bahtsız bedeviyim kimse yok:))

neyse kimse yok ama güzel haberler varmış.

gözyaşı ve xeda gözünüz aydın kızlar, Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

Slm millet kontrolden geldim dqha az yumurtalarim ve kucuk 4 tane 8-9 luk var gerisi kucuk kucuk
Daha 5. Gunum diyemi acaba
İnsalalah cigalir ve buyurler duaedin bakalim

krıs Rabbım gonlune ferahlık versın ınsallah kızına da hayılrı bı omur nasıb etsın

ekıntosum cıhanın boynu mu psıısk oldu yaa .. yazık yavruma gecer ınsallah havalarda ısnmaya basladı ya .. senın de masallah ne cok mısafırın varmıs hakkaten toplu toplu gelseılerdı en azından :27:

xeda ve gözyası tebrık ederım bu bir mucize:nazar::nazar::nazar:
arkadasalr neler yaptınız esınızın son değerlerı nasıldı,yukseltmek ıcın neler kullandınız
ben ara ara takıp edıorum topiği kaçırıorum bazen
bizim de değerler normal sınrılara cıktı ama hala gebelık yok:)hayırlısı bakalım
sızın bebeklerınız bıze cok umut oluo
burda paylasılan butun gebelıkler öyle..
yazarsanız hem bana, hem sizi okuyan butun kadınlara umut olacaksınız
allah saglıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın..

krıshazel allah gönlüne ferahlık versin
senın de esin mnogona başlamıstı bızımle aynı zamanlarda
son durum ne..bızım değerlerımız suanda, senın gebe kaldığındakıyle nerdeyse aynı..
hızlı ılerımız işte %5 %6 fılan cıkıo ulaşamıolar sanırım
dna hasarımız normal sınrılarda cıktı..
pek gelemıosun sanırım açıklamıssın ama görürsen,cvp verırsen mutlu olurum..

selam güzeller nasılsınız
bizim günlerimiz gecelerimiz yorgun ve uykusuz geçmeye devam ediyor
neyse sağlık olsunda elbet beden yorgunluğu geçer
kızlar mübarek aylar geliyor eminim bereketiyle gelecek
gebiş patlaması olucak inşallah
bende geçen yıl berat kandilinden bir kaç gün sonra hamile kalmıştım

Back
X