Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım merhaba, iyiyim bitanem işte, hepimiz gibi heyecanlı bekleyişlerdeyim.

Adetine 15 gün kala başlıyosun. 1 tane orta boy soğanın en dış kabuğunu soyuyorsun, 1 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun, soyduğun soğanı 4 e böüp ilave ediyorsun suya.

Suyla soğan kaynamaya başlayınca ocağın en kısık ateşli bölmesinde 5 dk kaynatıyorsun. Sonra altını kapatıp, 20 dk dinlendiriyorsun ondan sonra da soğanları süzyorsun.

Ilık bir şekilde yemeklerden yarım saat önce ya da 20 dk önce içeceksin.

Ben çalışan bi bayan olduğum içib bi akşam yemeğinden önce içiyordum bide yatmadan önce. Böyle içsen de olur. Ama mutlaka günde 2 kere içeceksin.

ya kızlar çok hızlı yazıyorsunuz. yetişemiyorum azıcık neler konuştuğunuza bakayım dedim ama yetişemiyorum. sanırım ronyam hastaymış geçmiş olsun canımmm. ben bugün çok mutlu oldum çünkü kaan hoca dan cvap geldi. ilk defa biri normal yolla hamilelik olur dedi :))

ben ümidi kastimmmmm,bi hafta bekliyip gnc den alıcam,çokta ekonomi yapmıştım bu ay ama olmadı 300 milyon hesaplamıştım gnc den burdan 146 milyona bi sürü şey almıştım kısmet değil heralde

canım neden öyle oldu tühh üzüldümm
valla keçinin bilmediği ot midesini ağrıtırmış misali
nedir bizim çektiğimiz :93:

Çok sağol tatlım,öpüldün kocaman

canım çok sevindim hadi hayırlısı olsun
güzel haberlerle şenlencek yakında topiğimiz hep beraber dans dans tey tey dicez

ek kargo ücreti fazla ama türkiyeye göre ucuz yinede,çünkü ben 7 parça ürün seçtim toplam 56 dolar ek kargoyla 91 dolar

bence gelir arkadaslar
sorun olsa aninda mail atiyolar
biz surekli amerikadan alisveris yapiyoruz
bazi firmalar kargoya verirken cekim yapiyo hemen yapmiyo
o yuzden bekleyin dedim
maile de mi cvp vermediler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…