- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #11.861
ben ümidi kastimmmmm,bi hafta bekliyip gnc den alıcam,çokta ekonomi yapmıştım bu ay ama olmadı 300 milyon hesaplamıştım gnc den burdan 146 milyona bi sürü şey almıştım kısmet değil heralde
Slm boncuğum nasılsın?Hayatım şu soğan kürünü bide bana anlatsan,adetin kaçıncı günü başlanacak,kaç gün yapılacak,illa sabah akşam mı içmek lazım,yani sadece akşamları içsem olur mu?
aşklarım merehaba ,topiğinizin perisi geldiiiiiiii
krisim yemin ediyorum harika yakışmış bu kadarmı yakışır hamilelik maşallah güzel arkadaşıma6. aya girdim canim:))
face te gosteriyorum eklesene beni
kris hazel diye
kizlarrrrrrrrrrrrrrr
bu kadar sivaslinin arasinda hic gocmen yokmu yahuuu
ben ümidi kastimmmmm,bi hafta bekliyip gnc den alıcam,çokta ekonomi yapmıştım bu ay ama olmadı 300 milyon hesaplamıştım gnc den burdan 146 milyona bi sürü şey almıştım kısmet değil heralde
Canım merhaba, iyiyim bitanem işte, hepimiz gibi heyecanlı bekleyişlerdeyim.
Adetine 15 gün kala başlıyosun. 1 tane orta boy soğanın en dış kabuğunu soyuyorsun, 1 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun, soyduğun soğanı 4 e böüp ilave ediyorsun suya.
Suyla soğan kaynamaya başlayınca ocağın en kısık ateşli bölmesinde 5 dk kaynatıyorsun. Sonra altını kapatıp, 20 dk dinlendiriyorsun ondan sonra da soğanları süzyorsun.
Ilık bir şekilde yemeklerden yarım saat önce ya da 20 dk önce içeceksin.
Ben çalışan bi bayan olduğum içib bi akşam yemeğinden önce içiyordum bide yatmadan önce. Böyle içsen de olur. Ama mutlaka günde 2 kere içeceksin.
hoş geldin şeker
ya mericim sen bence farketmedin ucuz ama kargosu çok fazla dikkat et ucuza almadık yani
ya kızlar çok hızlı yazıyorsunuz. yetişemiyorum azıcık neler konuştuğunuza bakayım dedim ama yetişemiyorum. sanırım ronyam hastaymış geçmiş olsun canımmm. ben bugün çok mutlu oldum çünkü kaan hoca dan cvap geldi. ilk defa biri normal yolla hamilelik olur dedi :))
hoşgeldinn periiiiiii
hoşbulduk sarışeker:))))))))
olmamıııı varrrr
hoşgeldin topiğimizin tatlı perisi :)))))))))))
krisim yemin ediyorum harika yakışmış bu kadarmı yakışır hamilelik maşallah güzel arkadaşıma
ek kargo ücreti fazla ama türkiyeye göre ucuz yinede,çünkü ben 7 parça ürün seçtim toplam 56 dolar ek kargoyla 91 dolar
canım neden öyle oldu tühh üzüldümm
valla keçinin bilmediği ot midesini ağrıtırmış misali
nedir bizim çektiğimiz :93:
Hoşgeldinnnnnn canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?