- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.921
ama bu haksızlık.bende face olmayan ezüklerdenim
kıyamammmmm ezük ha çok şekersin:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bu haksızlık.bende face olmayan ezüklerdenim
zor zahmet ben de açtımbnimde yoktu ama sizin icin actim
sizlerde acin bir zahmet:))
ronyacım, ben bu tahlilimi zeynep kamilde adetin 2.gününde yaptırdım.
prolaktin: 22,1 referans: 1,9--25
FSH: 6,69 referans: 2,8--11,3
LH: 5,52 referans: 1,1--11,6
e2: 60,9 referans: 2,8--160
PRG: 0,597 referans: 0--1
ronya bende sizleri merak ediyorum bak kris te varım ben emine isimli olan beni benide eklesenize çok merak ediyorum![]()
arkadaşlar mrb bende yeni üyeyim:)bebk isteyen buraya geliyo sanırım...bizde bir yıldır uğraşıyoruz ama malesef başarılı olamadık daha![]()
arkadaşlar mrb bende yeni üyeyim:)bebk isteyen buraya geliyo sanırım...bizde bir yıldır uğraşıyoruz ama malesef başarılı olamadık daha![]()
Hoşgeldin canım asma yüzünü fıstık Allah büyüktürarkadaşlar mrb bende yeni üyeyim:)bebk isteyen buraya geliyo sanırım...bizde bir yıldır uğraşıyoruz ama malesef başarılı olamadık daha![]()
ronyamm en son testi buldum
fsh 9
lh 3
E2 25
zor zahmet ben de açtım
kris buradaki avartarının resmi olan değil mi canım ?
sen ne guzel seysin oyle yaaa
ya sen unlu birisisin galiba :) tum Turkiyenin tanidigi?
kizlar aramizda unlu biri var haberiniz yok!!!
evet canım hoşgeldin aramıza burası HAMİLE OLMADAN HİÇBİR YERE GİDEMESSİN TOPİĞİ :)))))
evet hemserim:))
kizlar duru yu gormelisiniz afet afettt:)
ayyyyyyy kızlar bu cemile balıkçıyla evlenmesin :)))))))))
kıyamammmmm ezük ha çok şekersin:))![]()
pammukum bi senaryoda senden
olurmu olur valla