• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
lorkecim yanılmıyorsam sende transfer yaptırdın herlade inş. hayırlısıyla güzel haberi verirsin sende bol bol meryem suresi oku şifa olsun inşşşş. :)
krisim bal küpüm :))

bide şunlara baksan alıyımmı bunlarıda

morfolojiye iyi geliyormuş gnc nin olunca içime sindi açıkcası bide sen bak

GNC - PYCNOGENOL - 50 mg - 60 caps

GNC - L -ARGININE 1000 - 90 tabs - 1000mg

birde saray macunu yaptırdık azospermlelere falan çok iyi geliyormuş topkapının orjinal arşivinden çıkmış bi macun
yanında böyle içöçinde ceviz,fındık,badem,ve dalında kurutulmuş incirden oluşan bi kür yaptım yukarıdaki vitaminleri ve korean ginsengi almayı düşünüyorum yeterli mi sence 1 kaç ay kullansın normal bekliyorum :):49: ama olmassa tüpe başlıcam...

son olarak şu gingko bibola aklıma takılıyor ama fazla vitaminde kanseri tetikliyormuş allah korusun napıyım sence onuda alıyımmı :(

GNC - GINKGO BILOBA -120 tabs - 50mg

L arginine ile ginko biloba yi biz cok kullandik canim onlari alabilirsin ama digerini alma ....

ginko cok faydali esim halla kullanir hafizayi guclendiriyor damar acici ozelligi var

kızlar hepınız cok saolsun dualarınızı eksık etmeyın ...
hayırlısı olur ınsallah

lorkem hiç düşünme yok birinci kalite yok ikinci kalite diye herşey dört dörtlüktü 5.gün ikiz öncesinde histereskopi yapıldı hiç yorulmadım annem baktı iğneye eve gelindi jel vitamin sonuç negatifti dr bana kesin dediğimiz sendi dedi takdir Yüce Mevlamın inşallah ol diyecek

Canim arkadaslarim iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim hepinizi cok opuyorum , sagligim suan iyi dogumda bikac hafta sonra olur heralde izinede ayrildim beklemedeyim ,
hepinizi cok seviyorum

lorkem hiç düşünme yok birinci kalite yok ikinci kalite diye herşey dört dörtlüktü 5.gün ikiz öncesinde histereskopi yapıldı hiç yorulmadım annem baktı iğneye eve gelindi jel vitamin sonuç negatifti dr bana kesin dediğimiz sendi dedi takdir Yüce Mevlamın inşallah ol diyecek

tabıkı canım ondan suphem yok zamanı geldıyse herseye ragmen nasıb edecek olan da koruyacak sonuna kadar benımle olmasını saglayacak olan da Rabbım ..

hoşgeldin canımm. nasılsın? eşin nasıl oldu toparlayabildimi biraz? aynı işindemisin?
bende aynı merak etme hiç ilerleme yok. rabbim hepimizin yardımcısı olsunn. öptüm canımm

canım iyiyim bende ne olsun aynı işte hala aynı iş yerindeyyim ama eskisi kadar çok nöbet tutmuyorum haftada 1'e düşürdüm eeee böle rahatlıga alışık olmayıncada kilo almaya başladım midem doymayı unuttu galiba habire yeme derdindeyim :27::27::27:
eşim zamanla toparlanır diye umuyordum ama annesini ve kardeşini özlemeye başladıkça zorlanıyor ağlıyor öle işte oda zamanla toparlanacak RABBIMİN izniyle...kolay bir acı değil RABBIM kimseye yaşatmasın ama kime karşı gelebilirizki...
benimde zaten hipotroidim vardı 1 ay önceki kontrolümde bayağı yükselmişti ilacımın dozu arttırıldı cenaze zamanlarında koşturmaktan ilaç içmeyi çok unutmuştum sanırım ondan oldu..şimdi görsen resmen korunuyorum sanki hemen hamile kalabiliyorum gibi ama korkuyorumda hipotrodin çok olumsuzluğu var inan ne yapacam ne olacak bilmiyorum RABBIM hepimizin yardımcısı olsun... galiba son zamanlarda bebek özlemim dahada pekişti...bende çok öpüyorum canım....:16::16::16:

tabıkı canım ondan suphem yok zamanı geldıyse herseye ragmen nasıb edecek olan da koruyacak sonuna kadar benımle olmasını saglayacak olan da Rabbım ..

lorkem heyecanla test sonucunu bekliyorum eee gezmelerini etkileyek ama minik gezenti geleyor desene.. canım RABBIM hayırlısını nasip etsin dualarım seninle...

Bu başlık bana hep umut olmuştur o nedenle burda sizinle duygularımı paylaşmak istedim mart sonu gibi eşim sperm tahlili yaptırmıştı ve 2,7 milyon çıkmıştı sayısı ileri hızı % 5 ti sadece 1 yıl öncesinde ise varikosel ameliyatı olmuştu sol taraftan ama bu sefer sağda tekrarlamıştı tahlil sonucunu gördüğüm günü sanırım uzun süre daha unutamayacağım ve yaşadığım üzüntülü günleri şoklardaydım ne yapıcağımı nerden herşeyden çare aradık her duyduğumuzu yaptık eltim bi aktar tavsiye etti ona gittik varikoseli için ilaç aldık vee 2 ay sonra eşim elle muayenesinde varikoselim düzeldi galiba artık ellimle hissedemiyorum onu dedi bu lafından sonra 4. Ayımızda hamile olduğumu öğrendim. Marttan sonra bir türlü tahlil yaptıramamıştık meğer rabbim yaptırmanıza gerek yok diyormuş şükürler olsun. Ve o ay kızlar inanın 1kere ilişki olmuştu eşimin çalışma şartlarından dolayı oda yumurtlamamın 1 gün öncesiydi (sonradan hesapladım)

demem o ki kızlaaarrr umudunuzu asla kaybetmeyin çarenizi mutlaka arayın rabbim ol deyince oluyor 1 tane hap bile içmedi eşim tekrar ameliyat olmadı sadece sağlıklı beslendik ve doğal tedavileri denedik umarım bende burdaki arkadaşlarıma umut olurum bunları yazmamın tek sebebi bu 2,7 milyondu ama oldu ol diycek olan rabbim çok çok isteyin ve siz size düşeni yapın emin olunki bebeğiniz en kısa zamanda gelicektir.

Veee kızlar aktarımız istanbul eyüp te önce allah sonra o ben onun tedavi edemeyeceği bir kısırlık durumu olduğunu düşünmüyorum daha bu pazar sperm sonucu sıfır olan bi arkadaşını o aktara götürdü eğer aktarın numarasını adresini isteyen olursa bana özelden mesaj atın kızlar hemen veririm
ilaçları tamamiyle ottan yapılmaa bala karıştırıp yiyorsun tadları baya kötü ama olsun

Merhaba Hafzak,

Bu topikte yazmış olan cogu kişi gibi benim eşimin de sperm sorunu var. Doktordan 3 gün önce sonucları alınca baya umutsuzluğa kapıldık. 8000000 ve morfoloji 1. Düzgün hız ve hareketlilikte sıfır. İkimiz de aile olmayı evlat sahibi olmayı cok istiyoruz. İnançlı ve metaneti olsak da cok üzüldük. Ayrıca iki taraflı varikosel saptandı. Sen evindeki varikoselin ilaçla geçtiğini söylemişsin ve hem hızı hem sayıyı arttıran bir aktarsan bahsetmişsin. Allah'a şükür sen hamile kalınca ben de bu aktarı ve ilaçları öğrenmek istedim. İzmirde oturuyoruz ama yarın eşimin işi için İstanbul'a gideceğiz iki günlüğüne bana aktarın adını adresini telefonunu yazarsan belki karışıklarımızı ilaçlarımızı önceden hazırlar gidince alırız ve bebeğimize kavuşuruz sayende Alla'ın izniyle. Senden acil haber bekliyorum. Cok mesaj yazmamıs oldugum için özel mesaj atmama site izin vermiyor o nedenle buradan yazıyorum. Şimdiden Allah razı olsun.

kriscim cok gecmıs olsun bır an once saglıgına kavusursun ınsallah canım bebısınde dogum pozısyonunu almıs bumada cok sevındım
lorkecım tranferın gerceklesmıs hayırlı olsun canım dualarım senınle ınsallah pozıtıf sonucunla senlendırıceksın buraları senden sonrada esramın mujdesıyle sevıncımız katlanıcak allahın ızmıyle ıkınız ıcınde cok dua edıyorum

canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutmenızı nasıp etsın cok sevındım masallah gayetde tontıs dogmus ınsallah emme konusundada bır an once duzene gırer alsır yavrun

gokcencım masallah senınkıde dogum pozısyonunu almıs kordon dolanma nusunde doktorun nasıl yonlendırırse ona guven canım hayırlısı nasılsa normal sezeryan artık onun bır onemı yok canım ınsallah ılerleyen zamanlarda kordondan kurtulur melegın

Tebrik ederim meriii. gözün aydın. sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini :nazar:

ayyy canım benim kavuştun mu oğluna :) gözün aydınn, ben 2 şubatı beklerken sen doğum yapmışsın. babamın doğum gününde doğmuş ne güzelll. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, sanada geçmiş olsunn
maşallah tosunuma :)

merhaba kızlar nasılsınız ne kadar çok zaman oldu topiğe gelmeyeli hepinizi muhabbetleri ne çok özledim...ee nasılsınız ben aynı işte aynı durduğum yerde ne bir adım ileri nede bir adım geri ilerleyemiyorum öle kaldım takıldım çakıldım olduğum yerde....

KRİSİM geçmiş olsun canım hasta olmuşsun RABBIM sağlıkla minik meleğini kucağına almayı nasip etmişsin sende çok zor zamanlar geçiriyorsun RABBIM yardımcın olsun...
MERİ gelmiş minik paşa almışsın mis kokusunu içine çekmişsin RABBİM sizi bir ömür boyu ayırmasın hayırlı sağlıklı evlat olsun İNŞALLAH..
LORKEE demek habersiz transfer heee canım RABBIM gönlünden geçeni sana nasip etsin İNŞALLAH bu son olur ve evladını meleğini kucağına alırsın..

doğumuna az kalan arkadaşlar RABBIM yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla alın minik mucizelerinizi meleklerinizi kucağınıza İNŞALLAH.... veee bizim içinde dua etmeyi unutmayın..

günaydın kızlarrrr

mericim canım sana geçmiş olsun bebeğine hoşgeldin diyorum :71:

ne güzel sağlıcakla büyüt inş. hayırlı evlat olsun darısıda başımıza artık inşşşşşş....

krisimmmm özledim seni yaa netim var artık düzenli girerim inş. ne olmuş buraya pek bi sessiz bebişi kucağına alan gitmiş :((

canım bana arı sütü lazım yaa yani diğer vitaminlerde swansonun royal jellyi çok iyiydi ama bulamıyorum sen bi baksan yada ona eş değerde olan bi vitamin birde korean ginseng bumuydu alıyımmı bunu ?

GNC - GINSENG KOREAN - 90caps - 500mg

çok teşekkür ederiz teyzeleri
allah bekleyen herkese yaşatsın bu duyguyu

oyy canim benim masallah kuzuma kilosu cok iyi odem hepsinde iyi hbb de neredeyse hastanede 500 gr kaybetmisti ciktiginda
meme ucu benimde hic yok onun icin aparatlar pompalar var ondan alin hemen
sut olayi da zamanla rayina girer merak etme ama sen surekli agzina ver bebegin o cektikce gelecek ama gunler aliyor
biberona alsitirma hep ister kolaya kaciyolar ozaman
emzige alistir ama ozaman susar emmek istiyo o
sen nasilsin iyisin dimi?
haslama et corbasi yapsinlar onu ic bol bol seni cabuk toparlar sut olayinida kafana takma taktikca sorun yasarsin rahat ol sakin
cok opuyorum canim seni Allaha emanet ol

ben iyiyim canım
şükür kısa zamanda toparladım
kuzum yavaş yavaş memeyi almaya başladı teyzesi
silikon uç kullanıyorum onu nasıl unutturucaz bakalım
keyfine düşkün benim sıpam
meme ağzında sıkıp sütü çıkarmak zor geliyo bazen:))

canım güzel haberlerinizi bekliyorum

GÖKCEN seninde az kalmış maşallah
hayırlısıyla kavuş bebeğine inşallah canım

lorkem heyecanla test sonucunu bekliyorum eee gezmelerini etkileyek ama minik gezenti geleyor desene.. canım RABBIM hayırlısını nasip etsin dualarım seninle...

valla sorma umudcum bı hafta evden cıkmadım sadece 5. gun esımle markete gıttık geldık arabayla ..
ılk defa dun cıktım bıı hafta sonrasında arkadasta sohbete gıttım ..
bıde yarın cıkıcam nasıbse ıkı arkadasım hamıle 38. haftaları bıttı dogurmadan gormek ıstıyorum onlarla kahvaltı yapıcaz kısmet olursa bakalım ..
sonra yıne evdeyım test gunune kadr zaten h sonuda kayınvalıdemler kalmaya gelıyor bı kac gunlugune ole gecer bakalım hızlıca

Yaradana emanet ediyorum....kalbinde,dilinde ,açtığın ellerinde hangi dua varsa rabbim bu günün hürmetine bütün dualrınızı kabuş etsiner türlü kötülükten korusun inşşş ..hayırlı cumalar

Selam kızlar , herkesi kocaman öpüyorum.

Meri gözün aydın canım , maşallah oğluşuna ..
Benim Mert'imde 2 gün yoğunbakımda kalmıştı erken doğduğu için ama çarçabuk atllattık senin oğluşunda atlatmıştır çoktan ..
Kilosu boyu maşallah süper Allah'ım korusun ..
Şimdi zor ama güzel günler bekliyor seni..
Bir kaç aya bu tempoya alışırsın :)
Seni ve oğluşunu kocaman öpüyorum.

merhabalar herkese..
topik az da olsa hareketlenmiş ne güzel:)))
yarın inşallah lorkemin haberiyle de iyice şenlenir buralar..
gözüm kulağım sende lorkecim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...

mericim oğluşunu sağlıkla büyüt inşallah kurtuldun ne güzel darısı başıma:))

kriscim yarın bugün senin de doğum haberini alırız:))
bir avazda kurtarsın rabbim inşalah..

skyline inşallah sende doğum yaptığın haftaları göreceksin allhın izniyle..

azracım nasılsın kasılmaların azalmıştır inşallah..
aman dikkat et kendine vakti zamanında bir doğum olsun inşalalh hayırlısıyla..

ve diğer arkadaşalrım hepinizi çokk öpüyorum kendinize dikkat edin inşalalh güzel güzel aberler verin bize buraan..
yazmasm da inanın hergün girip bakıyorum güzel bir haber görmek ümidiyle..

bizde artık hazırlıklarımızı tamaladık beklemeyw aldık kendimizi..
bir temizliğimiz kaldı bu hafta da inşallah onu halledeceğiz sonrda gün sayıcağız..
rabbim bekleyen isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu tatlı bekleyişi..
herkese hayırlı akşamlar diliyorum:)))

kızlar merhaba:))
sizin haberiniz yok ama lorkenın sonucu negatif ne yazıkki:((rabbim sabrına sabır katsın ,yawrusunu en kısa zamanda kucağında göstersin...

beni sorarsanız kızım hiç durmuyor o yüzden çok giremiyorum,hepinizi çok özledim,allaha emanet olun:)

boncuk çok geçmiş olsun Rabbim güç kuvvet versin oğuzu sana bağışlasın, çok zor bir durum biliyorum
lorke çok üzüldüm Rabbim gönlünün muradını versin tez zamanda
kris sende zor günler geçirmişsin Rabbim doğumunu ve sonrasını kolay eylesin inşallah
meri Allah yavrunu sana bağışlasın güzel günler geçirin inşallah
unuttuklarım varsa kusura bakmasın hızlı hızlı okudum hala yarım gün çalışıyorum ama iş yığınla geliyor, sık sık bakamıyorum evde de internet yok, biz iyiyiz çok şükür oğlum adımlamaya başladı 1-2 haftaya kadar yürür inşallah, iki gün önce de ilk dişini patlattı, ben iş ev yoğun ve yorucu geçiyor ama bu günüme çok şükür Rabbim herkesin gönlüne göre versin
esra kalbim bi güm güm yaptı ama başka esraymış Allah yavrusunu ona bağışlasın, tez zamanda senin hayırlı haberinle topiği şenlendirsin..

hepinizi öpüyorum okuyabilirim tez zamanda inşallah..

merhaba kızlar...uzun bir süre uğrayamadım...
28 ocak doğumgünümüzdü.oğluş boğaz enfeksiyonu oldu,ateşli 2 gün geçirdik.
cuma günü doğum gününü kutladık.bu arada da misafir ağırladım bol bol..

cihan bu ay hiççç kilo alamamış,zaten hep sınırda gidiyordu 9. aydan beri.

bu arada tedavide olan arkadaşlara ve doğum bekleyen arkadaşlara Rabbim yardım etsin...Allahım işinizi rast geirsin...

merhaba kızlar...uzun bir süre uğrayamadım...
28 ocak doğumgünümüzdü.oğluş boğaz enfeksiyonu oldu,ateşli 2 gün geçirdik.
cuma günü doğum gününü kutladık.bu arada da misafir ağırladım bol bol..

cihan bu ay hiççç kilo alamamış,zaten hep sınırda gidiyordu 9. aydan beri.

bu arada tedavide olan arkadaşlara ve doğum bekleyen arkadaşlara Rabbim yardım etsin...Allahım işinizi rast geirsin...

Selam kızlar, hepinizin Cuması mübarek olsun.

Ekintosum Cihanımın doğum günü kutlu olsun, iyice şeker olmuştur bal böceğim. Aman çocuklar hasta olmasınlar da ne olursa olsun, nefret ediyorum hastaneye gitmekten sebep ne olursa olsun.

Cihanın beslenmesini biraz değiştir, karbonhidrat, protein, yağ, vitamin, calsiyum dengesini iyi kurarsan güzelce kilo alır inşallah. Sıkma canını, sağlıklı olsunda varsın bu ay kilo almasın. İster istemez insanın canı sıkılıyo tabiki, benim bıdıkta hala istemediği bişey olursa ööö deyip ne var ne yok kusuyo çok bunaltıyo beni bazen bu hali ama sonuçta büyüyecek geçecek diyorum sabrediyorum.

Back
X