- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.461
gökçenden haberi olan varmı ?ne zamandır gelmiyorr acaba doğum yaptımıı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gökçenden haberi olan varmı ?ne zamandır gelmiyorr acaba doğum yaptımıı?
Boncukboncuk bebişim meraba benim eşimin spermi 3.6 milyon, geçen yaz ıBRAHıM SARAÇOĞLUNUN keçi boynuzu kürünüü yaptık tam tamına 2 ay 12 milyonu görmüştük ama daha sonra tekrar eski haline döndü (kürü bıraktıktan sonra 1.4 mliyon oldu).Eşime yazdığın listeyi okuttum o kadar sebzeyi yiyemem dedi (brokoli,kerewiz...)ballı olanları yerde işte diğerleri. Ben ona şimdi balın içinde polen,arı sütü,gıgseng,çakşır tozu,keçi boynuzu tozu vepekmezi ,tarçın olan bir karışım yediriyorum 3 gündür.ayrıca birkaçık bala tarçın çörek otu koyup ağzına dayıyorum.şimdi canım keçi boynuzu küründe başlasam birde portakal suyuda içirsem sence ne kdar yararı olur.
B u listeyi saraçoğlu hocammı werdi sana öyleyse bende arasam görüşebilirmiyim? bay canikom öptüm.
Ateş Hocanın ağzından lafı almak çok zormuş. Genetik testi yapın gelin demiş. Sanırım sıra sıra gidiyor, adım adım. Gönderdiği bir yerde test için 500tl istemişler. Bizde önce bu testi yapabilen bir hastane bulmaya çalışıyoruz şuanda.
merhaba , buraya yeni katıldım ve araştırıken sizi gördüm okuya bildğim kadar okudum.. bi beslenme programı yapmışsınız ve kürler 2 milyondan 70 milyonlara sperm sayısı çıkmış eşinizin. gerçekten bunu duymak bile bana mutluluk verdi ağlayasım bile geldi sanki bizimkisi öyle olmuş gbi..
ben 23 eşim 25 yaşında bir sefer gebe kaldım ama dış gebelik oldu. düştü kaldı derlerken meğer içimde sıkışmış ameliyat oldum iç kanamadan. tüpüm alındı, yapışmış o parça tüpüme. sonra ameliyat esnasında diğer tüpümede bakmışlar diğer tüpüm de kısaymış. yani sağ tüpüm kısa ve dar. sağ yumurtalığımda minivikmiş. sol tüpümüde ameliytla kestiler zaten. sol yumurtalığım sağlam. ama tüp olmadığı için yumurtalık olsada normal hamile kalmam imkansız gibi bişe.. çok çok küçük bir ihtimal o tüpte açıklık varsa geçerse.. kısmet..
bizde tüp bebek yaptırdık. beylikdüzünde tüp bebek yapan bi hastanesine gerçi çok ilgilendiler ama bu seferde eşimin sperm azlığıyla karşılaştık. gerçi o zamana kadar test yptırmamıştık. nasıl olsa bi sefer dış gebelik de olsa hamile kaldığım için onda problem yoktur diye düşünüyorduk. tüp bebeğe gittiğimizde ilk teste 11 milyon hareketli sayı çıktı. diğğer verileri bilmiyorum . sonra işlemler başaldı . yumurtalar büyütüldü. ve toplanıldı. tekrardan sperm alındı ve sayı 7 milyona düşmüş şok olduk nasıl düşmüş diye.. ama tüp bebekte çok da önemli değilmiş sayı en azından öyle dediler. 9 tane yumurtam oldu. 5 i döllenmeyi başardı. o 5tende 1 tane en iyisini yerleştirdiler. ama malesef sonucumuz negatif oldu. diğer yumurtalarımızda kalan olur dedik ama malesef onlarda bir bir öldü.. dondurma için yumurta kalmadı. durum böyle olunca sperm kaynaklı , sperm genetiğinde bir problem olabilir dediler. birdaki tüp bebeğe sparm büyütme işlemi yapacakalrmış. ne işe yarıcak daha anlamadım ama . büyütecekler bakacaklar eee? kafam karıştı.. zaman geçti tabi araya vakit grmesi gerekliydi. ikincisi için başvuracaktık yine test yptırdı eşim yine aynı sayı 7milyon. doktorumuzu aradık bu şartlarda olur mu dedik. erkek spermlerine bi çözüm aslında tam olarak yokmuş. deneyip şansımızı görecekmişiz. sigara içmeeyin dedi. zaten içmiyo. şimdi özele mi gitsem devlete mi bilmiyorum. devlette daha çok ilgilenrler mi eşimle acaba? ne yapmamız lazım? sizn beslenme programınızı uygulayacağız bizde. sayı artar belki ama benim tüpüm biri kısa ve dar diğeride ameliytlı oldu için sanırım normal yolla olma şansı çok az. eğer tüpümde küçük minicik bir açıklık varsa geçerse nasip olur mu bilmem çok küçük bi ihtimal ama bana ne bileym olurmuş gibi geliyor ama bazende ümitlerim tükeniyor. her gezmeye gittiğimzde her misafr geldiğinde bebek te bebek. ben istemiyor muyum sanıyolar. ben de istemez miyim evladımı kucama alayım ama kısmet nasip işte Allah nasip etmiyosa vardır bi bildiği hayırlısı diyorum. ama sabrım kalmıyor. bide çok dedikodu olur (ki yaparlar) o yüzden de hiç tüp bebek yaptırdığımızı söylemedik. kendim yaşıyorum bu sıkıntıyı tek başıma kimseye anlatamıyorum. bilen bir iki arkdşım var. ama onlarda güçlü ol hayırlısı fln diyolar ama.. ben güçlü olmak istemiyorum biraz ağlamak istiyorum çok yoruldum 2,5 yıldır evliyiz ve yüzbinkere bebek de bebek tutturuyolar insanlar düşünüyoruz diyoruz ne zaman diyolar düşünmüyoruz diyoruz niye diyolar. bebek kısmetiyle gelirmiş vs.. biliyoruz da olmuyo diye bağırmak istiyorum artık. para verinde gidelim yaptıralım demek istiyorum ama malesef onuda diyemiyorum. artık çok bunaldım sıkıldım. bidaha tüp bebek işlemine girmektende korkuyorum o süreç bitmek bilmiyor geçmek bilmiyor. ve en kötüsüde negatif sonuç almaktan korkuyorum. çok yıprandım. ne yapcam bilmiyorum. eşimin sayısını yükseltmek için uygulayacağız beslenme prgramınızı da, benim içinde bir tavsiyeniz oalbilir mi? tüpüm genişler yumurta ordan geçebilir mi bunun içinde var mıdır acaba bişeler..
ne olur dua edin.. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş..
tüp bebekte düşünüyoruz ama bayan doktor olmazsa ben gidemem. anadolu yakasında maltepede oturuyoruz. bildiğiniz yerler varsa önerebileceğiniz memnun olurum..
hımm bu arada medicanada bir tüp bebk yptırdık ya, bizim problemimizden dolayı, normalde sanırsam yasak, bidaki tüp bebeğe 2 yumurta koyarız ki şans yüksek olsun diye dediler. başka hiç bi hastanede yapmıyolar bir kaç yere sordum. ya 3 kere denemeden sonra başarısızlıkla sonuçlanınca 2 tane koyuyorlar yada yaşın 29dan büyükse.. 29 a kadar bekleyemem. o yüzden de yien medicanaya gtmeyi düşünüyoruz. ama taşındığımz içinde orası şimdi çok uzak kaldı. bide maddi oalrak da şuan yeterli değiliz. bi kaç ay daha bekleyeceğiz. o zamanda evleneli 3 yıl olucak. diyoruz devlete mi başvursak 3 yıllık evli olmak şartı aranıyormuş ssk da.. ama bayan doktor da yokmuş kime denk gelirseymiş.. kasılmaktan yaptıramamki işlemleri.. bayanda bile trasfer işlemi gerçekleşirken çok kasıldım.. o yüzden bilmiyorum gerçekten de ne yapacağımı?
bu arada epey yazı okudum da, hamileliğinizi okuyamadım henüz? inş hamile kalmışsınızdır? nasıl durumunuz?
bu fırmada yeni katıldığım için tam anlayamadım bazı şeylerini. msj atarsanız sevinirm. inş bende görürüm cvbınızı. zehramutlu7@gmail.com da bnm hesabım orayada gönderirseniz sevnirm.
teşekrler başınızı ağrıtıtm epeyde uzun bi yazı oldu.
hepimizn hakkında hayırlısı
hepinizin bildilerine desteklerine ihtiyacım var??!![/QUOTE
canım mrb yazını okudum ve çok üzüldüm çok geçmiş olsun.sana bu bir iki ay dinlenme zarfında çapaya gitmeni öneririm.orda çoğu bayan doktorlar ben gidip orada tüp bebek raporu aldım .yalnız bir kere erkek doktora denk geldi.senin durumuna iyice baksınlar ve zaten kesin rapor verirler.bize orda aşılama yapıldı ancak olmadı.şimdi beylikdüzü medicana ya bende gidecem benim doktorum selman laçin sizin kimdi.
gökçen bir hafta oldu nerydeyse doğum yapalı çok tatlıda bir kızı oldu
ikiside iyler maşallah
canım benim çok şükür 19 martta kucağıma aldım kızımı.. darısı inşallah sizlerin başına..gökçenden haberi olan varmı ?ne zamandır gelmiyorr acaba doğum yaptımıı?
canım 5-6 adet keçi boynuzu ikişer üçeer parçaya böl.merhaba arkadaşlar , bizimde sıkıntılarımız bu yönde. eşimin sperm sayısı ilk önce 11 milyon çıktı sonra tüp bebek için yaptırırken testi 7 milyon çıktı. 9 tane yumurtam olmasına rağmen hiç biri yaşamadılar. doktorlar spermden kaynaklanabilceklerini söylediler. boncukboncuk arkadaşımın bahsettiği programı uygulasak acaba nasıl olur diye düşündük şuan. elbette zararı olmaz, ama artık o kadar bunaldım ki insanların sorularından. çok sıkılıyorum.. ağlamak istiyorum sadece...
keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor onunda bilgisini verireniz memnun olurum
canım senin probelminle ilgili inan bir bilgim yok rabbim şifa versin inşallahmerhaba , buraya yeni katıldım ve araştırıken sizi gördüm okuya bildğim kadar okudum.. bi beslenme programı yapmışsınız ve kürler 2 milyondan 70 milyonlara sperm sayısı çıkmış eşinizin. gerçekten bunu duymak bile bana mutluluk verdi ağlayasım bile geldi sanki bizimkisi öyle olmuş gbi..
ben 23 eşim 25 yaşında bir sefer gebe kaldım ama dış gebelik oldu. düştü kaldı derlerken meğer içimde sıkışmış ameliyat oldum iç kanamadan. tüpüm alındı, yapışmış o parça tüpüme. sonra ameliyat esnasında diğer tüpümede bakmışlar diğer tüpüm de kısaymış. yani sağ tüpüm kısa ve dar. sağ yumurtalığımda minivikmiş. sol tüpümüde ameliytla kestiler zaten. sol yumurtalığım sağlam. ama tüp olmadığı için yumurtalık olsada normal hamile kalmam imkansız gibi bişe.. çok çok küçük bir ihtimal o tüpte açıklık varsa geçerse.. kısmet..
bizde tüp bebek yaptırdık. beylikdüzünde tüp bebek yapan bi hastanesine gerçi çok ilgilendiler ama bu seferde eşimin sperm azlığıyla karşılaştık. gerçi o zamana kadar test yptırmamıştık. nasıl olsa bi sefer dış gebelik de olsa hamile kaldığım için onda problem yoktur diye düşünüyorduk. tüp bebeğe gittiğimizde ilk teste 11 milyon hareketli sayı çıktı. diğğer verileri bilmiyorum . sonra işlemler başaldı . yumurtalar büyütüldü. ve toplanıldı. tekrardan sperm alındı ve sayı 7 milyona düşmüş şok olduk nasıl düşmüş diye.. ama tüp bebekte çok da önemli değilmiş sayı en azından öyle dediler. 9 tane yumurtam oldu. 5 i döllenmeyi başardı. o 5tende 1 tane en iyisini yerleştirdiler. ama malesef sonucumuz negatif oldu. diğer yumurtalarımızda kalan olur dedik ama malesef onlarda bir bir öldü.. dondurma için yumurta kalmadı. durum böyle olunca sperm kaynaklı , sperm genetiğinde bir problem olabilir dediler. birdaki tüp bebeğe sparm büyütme işlemi yapacakalrmış. ne işe yarıcak daha anlamadım ama . büyütecekler bakacaklar eee? kafam karıştı.. zaman geçti tabi araya vakit grmesi gerekliydi. ikincisi için başvuracaktık yine test yptırdı eşim yine aynı sayı 7milyon. doktorumuzu aradık bu şartlarda olur mu dedik. erkek spermlerine bi çözüm aslında tam olarak yokmuş. deneyip şansımızı görecekmişiz. sigara içmeeyin dedi. zaten içmiyo. şimdi özele mi gitsem devlete mi bilmiyorum. devlette daha çok ilgilenrler mi eşimle acaba? ne yapmamız lazım? sizn beslenme programınızı uygulayacağız bizde. sayı artar belki ama benim tüpüm biri kısa ve dar diğeride ameliytlı oldu için sanırım normal yolla olma şansı çok az. eğer tüpümde küçük minicik bir açıklık varsa geçerse nasip olur mu bilmem çok küçük bi ihtimal ama bana ne bileym olurmuş gibi geliyor ama bazende ümitlerim tükeniyor. her gezmeye gittiğimzde her misafr geldiğinde bebek te bebek. ben istemiyor muyum sanıyolar. ben de istemez miyim evladımı kucama alayım ama kısmet nasip işte Allah nasip etmiyosa vardır bi bildiği hayırlısı diyorum. ama sabrım kalmıyor. bide çok dedikodu olur (ki yaparlar) o yüzden de hiç tüp bebek yaptırdığımızı söylemedik. kendim yaşıyorum bu sıkıntıyı tek başıma kimseye anlatamıyorum. bilen bir iki arkdşım var. ama onlarda güçlü ol hayırlısı fln diyolar ama.. ben güçlü olmak istemiyorum biraz ağlamak istiyorum çok yoruldum 2,5 yıldır evliyiz ve yüzbinkere bebek de bebek tutturuyolar insanlar düşünüyoruz diyoruz ne zaman diyolar düşünmüyoruz diyoruz niye diyolar. bebek kısmetiyle gelirmiş vs.. biliyoruz da olmuyo diye bağırmak istiyorum artık. para verinde gidelim yaptıralım demek istiyorum ama malesef onuda diyemiyorum. artık çok bunaldım sıkıldım. bidaha tüp bebek işlemine girmektende korkuyorum o süreç bitmek bilmiyor geçmek bilmiyor. ve en kötüsüde negatif sonuç almaktan korkuyorum. çok yıprandım. ne yapcam bilmiyorum. eşimin sayısını yükseltmek için uygulayacağız beslenme prgramınızı da, benim içinde bir tavsiyeniz oalbilir mi? tüpüm genişler yumurta ordan geçebilir mi bunun içinde var mıdır acaba bişeler..
ne olur dua edin.. Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş..
tüp bebekte düşünüyoruz ama bayan doktor olmazsa ben gidemem. anadolu yakasında maltepede oturuyoruz. bildiğiniz yerler varsa önerebileceğiniz memnun olurum..
hımm bu arada medicanada bir tüp bebk yptırdık ya, bizim problemimizden dolayı, normalde sanırsam yasak, bidaki tüp bebeğe 2 yumurta koyarız ki şans yüksek olsun diye dediler. başka hiç bi hastanede yapmıyolar bir kaç yere sordum. ya 3 kere denemeden sonra başarısızlıkla sonuçlanınca 2 tane koyuyorlar yada yaşın 29dan büyükse.. 29 a kadar bekleyemem. o yüzden de yien medicanaya gtmeyi düşünüyoruz. ama taşındığımz içinde orası şimdi çok uzak kaldı. bide maddi oalrak da şuan yeterli değiliz. bi kaç ay daha bekleyeceğiz. o zamanda evleneli 3 yıl olucak. diyoruz devlete mi başvursak 3 yıllık evli olmak şartı aranıyormuş ssk da.. ama bayan doktor da yokmuş kime denk gelirseymiş.. kasılmaktan yaptıramamki işlemleri.. bayanda bile trasfer işlemi gerçekleşirken çok kasıldım.. o yüzden bilmiyorum gerçekten de ne yapacağımı?
bu arada epey yazı okudum da, hamileliğinizi okuyamadım henüz? inş hamile kalmışsınızdır? nasıl durumunuz?
bu fırmada yeni katıldığım için tam anlayamadım bazı şeylerini. msj atarsanız sevinirm. inş bende görürüm cvbınızı. zehramutlu7@gmail.com da bnm hesabım orayada gönderirseniz sevnirm.
teşekrler başınızı ağrıtıtm epeyde uzun bi yazı oldu.
hepimizn hakkında hayırlısı
hepinizin bildilerine desteklerine ihtiyacım var??!!
selam kızlar, +35 yaş arkadaşımın +35 yaş eşinin değerleri çıktı
bilgisi ve yorum yapmak isteyenler yardımcı olursa sevinirimm
konsantrosyon :18.000.000
Kruger : %9
Viskosite : kıvamlı
spermiyografi: 3,5 cc
Ph:7
canlı sperm : ilk 1 saatte : %30
cm3(küp) sayı: 3,200
bir de 8-10 adet lökosit görüldü yazıyormuş sonuç kağıdında
henüz bu değerleri doktor değerlendirmemiş
biz de merak ediyoruz anlamlarını
bilen arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz
herkese sağlıklı günler dilerimm
morfoloji bu kruger mı oluyor acabaaacanım benim çok şükür 19 martta kucağıma aldım kızımı.. darısı inşallah sizlerin başına..
normal doğum olmadığından sancı çekmedim ama bol bol dua ettim ameliyata girerken sizler içinde..
rabbim kabul etsin inşallah..
canım 5-6 adet keçi boynuzu ikişer üçeer parçaya böl.
kaynamış 2 su bardağı suya at. 4-5 dakika kaynasın sonra altını kapat 20 dakika demlensin suyuynu süz eşine bir bardak içir sabahleyin. kalanını da akşam içrebilirsin ertesi gün tazesini yap. saraçoğlunun sitesinden okuyabilirsin. ben yanlış hatırlamııyorsam böyleydi.
canım senin probelminle ilgili inan bir bilgim yok rabbim şifa versin inşallah
ama eşinin değerleri öyle çok çok kötü değğil hiç spermi olmayıp da micro tese ameliyatıyla tüp bebek yaptıran ve bebek sahibi olan var. bence önce kendini toplamalısın. bol bol dua edip rahtlamalısın ve her şeyin hayırlısı deyip
bu yolda araştırmalara çalışmalara başlamalısın. öncelikle senin pozitif olmlan rahat olman önemli olan bunu unutma
sonrada kendine güzel bir tüp bebek merkezi seç mademki tüp bebeksiz olması çok zor.
devlette maalesef çok oyalanırsın yine belli olmaz tabi bu işler ama daha tecrübeli merkezlerle bu yola çıkarsan
daha az yıpranırsın. allah yardımcın olsun inşallah..
bu arada boncuk boncuk arkadaşımız evladına kavuştu
çok tatlı bir oğlu var. allah isteyen bekleyen hekese nsip etsin inşalah..
sizin de yolunuz açık olsun arkadaşım..
18 milyon sperm toplamda sayı sanırım.
20 milyon üstü normsl değerlendirildiği düşünülürse sayı
çok sıkıntılı değil sınırda sayılabilir hatta.
bu değerlerle hamile kalan çok
ama yaş faktörü düşünülürse güüzel bir doktor bulup onun gözetiminde
tüm tahliler yapılmalı en azından varikosel mi var hormonal bir sorun mu var ona göre tedavi uygulanmalı.
morfoloji de çokk çok kötü değil ama mükemmelde değil umarım yanlış yorumlamaamışımdır
rabbim yardımcısı olsun inşalah biran evvel evlat sahibi yapsın onları da
morfoloji bu kruger mı oluyor acabaaa
canım benim çok şükür 19 martta kucağıma aldım kızımı.. darısı inşallah sizlerin başına..
normal doğum olmadığından sancı çekmedim ama bol bol dua ettim ameliyata girerken sizler içinde..
rabbim kabul etsin inşallah..
ALLAHIM BAĞIŞLSIN CANIM SAĞLIKLAA MUTLULUKLAA HUZURLA BÜYÜTMEK NASİP OLSUN İNŞ GÜZELL KIZINIII:))
ALLAH DULARINI KABUL ETSİN İNŞŞŞ![]()
öncelikle ben aynıyım. hiiiç sormayın
bir ses verin
sizler nasılsınız.
ronyam nerelerdesin.
boncuk topiğin yalnız mı bıraktın
kris
lorkee
bilgemm
esra sen ne yaptın canım
gökçen hayırlı olsun canım
ekin
enes
ceylan
kadser listemizin ilk sahibi
mavikızz
aruna
![]()
![]()
![]()
bunlar hepinize
unuttuklarımvarsa özür dilerim.
topiğimizi yine canlandırsak ne güzel olur
ben iyiyim çok şükür canım bizim agustos böcügüyle ugraşıp duruyom sen nasılsın
canlandıralım be yaa ben okuyorum ama yazışacak kimseyi bulamıyorum
bunlarda benden sana gelsin o zaman![]()
senin ağustos böcüğünü sevsinler.şimdi tam sevilecek olmuştur.
benim için çok öp annesi.
canım meri ve yağmurumda vaar nerelerde acaba....
iki ikişicik mi uğramış topiğe(
ceylan esradan haberin var mı ne yaptı merak ettim
öncelikle ben aynıyım. hiiiç sormayın
bir ses verin
sizler nasılsınız.
ronyam nerelerdesin.
boncuk topiğin yalnız mı bıraktın
kris
lorkee
bilgemm
esra sen ne yaptın canım
gökçen hayırlı olsun canım
ekin
enes
ceylan
kadser listemizin ilk sahibi
mavikızz
aruna
![]()
![]()
![]()
bunlar hepinize
unuttuklarımvarsa özür dilerim.
topiğimizi yine canlandırsak ne güzel olur
agustos böcügü çok sevimli ama çok kızdırdı beni tam yazdım sana kabloya dokundu yürüteçle bilgisayar kapandı
yagmurda bal kızıyla ugraşıyo işte napsın azcık cadı galiba kızı gelemiyo fazla
esra tüp yaptırdı yarın test yapacak inşallah pozitifi görür canım benim
dua et canım onun için
sende ne var ne yok kız![]()
Selam kızlar ..
Antalyam ben iyiym çok şükür , oğlumu büyütüyorum neredeyse 9 aylık oldu sayılır ..
Fırsat buldukça bakıyorum buraya yazamasamda .. Seni görünce hemen yazmak istedim ..
Artık eskisi kadar canlı değil burası , özlüyorum aslında o günlerimizi :)
Kızlar hepinizi oğlumla Mert'imle kocaman öpüyoruz canlarım ..
Allah'a emanetsiniz ..
Görünce beğene tıklayın haaa :)