- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.921
Evlendikten 8ay sonra bebegim olmadigi icin doktor kontrollere basladi,gel gitlerle 8 ay daha gecti,bu arada incir kuru yaptim bilincsizce pco oldum cok enteresan,seker cikti kilo aldim,depresyona girdim derken,catlatma igneleri basladi..bu seruven de bitti,bir defasinda fazla yumurtam catlayinca hastanelik oldum ve esim bundan sonra sperm tahlili yaptirdi, 29 milyon mlde9 milyon hareketliler %75 morf 2 , tekrarladik testi bu sefer 3 milyon cikti..dedik ki biraz zaman verelim, bal polen ari sutu derken keciboynuzu kuru de yaptik..br test daha aldik 3 ay sonra ve bingo..
Sayi 1milyon,hareket yok morf sıfır..doktora gittik, esimde bir kitle farkedildi, testler tahliller gel gitler,antibiyotik sureci basladi,biraz daha zaman gecti ve tekrar test..sayi 1,6 milyo hareket sifir morf sifir..megerse keciboynuzu kuru sperminde lökosit gorunen kisilerde olmazmis, iltihap yaparmis.....Aman dikkat edin ne olur..
Bu kitle erimeden bu is cozulmeden tup olmaz dusuk olabilir sakatlik olabilir dendi, o kapi da kapandi..
Doktora geldim gittim proxeed verdi, bir deneyin,diyerek sadecebelki ise yara,dedi umutsuzca..
Denedik..
3 ay kullandik,
Sonuclar 28 milyon total 6,5milyon ml de, hareketli ve ileri hareketli %60-68,morfoloji %3ustelik bas anomalileri cokk gerilemis cok sukur ki..
Bu ay tup randevum vardi, simdi ise bir 3ay daha devam ediyorum proxeede,umutla..
Yaninda kullandiklarimiz,
Hemen hemen haftada 2 kez demleme cayina coban cokelten cayi katip icirdim,ilk zamanlar saf icti 10gun..
Proxeed sabah aksam portakal suyuna 1er şase icti,arada limon da sıktım icirdim.
Her aksam 1adet nar yedi ve 2muz (bu hic atlamadan herr aksam)
Yesil salata,havus ve turp ile,cig ispanak ve roka, marul dereotu maydonoz ve semiz otu karisik limonlu.(her aksam)
Badem findik ceviz kuru kayisi aksam ve gu icinde..
Simdi 3.ayimizi bekliyoruz,tekrar test yapabilirz bir ay sonra dayanamayip yine yazarim,
Gebelik olursa veya tup asilama yaparsam bunlari da paylasirim..
teşekkürler paylaştıgın için