• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bana naber demedin ama iyiyim fatmacım sorma hemde fena kaynatmışlar bende kıskandım valla hepinizi meraak ediyorum

slm fatmacım, esilanur ıyıyım. sizler nasılsınız ?
evet ben gunduz burdayım akşamları pek gırmıyorum ertesı gun sayfalarca yazılanları okuyorum :( neşeli ortamı görünce hem seviniyorum hem olmadıgım için üzülüyorum.
akşam eve gıdınce herkesı ekliycem görmek için :1:
sizinde face varsa soyleyin sizide ekliyim.

evet ben gunduz burdayım akşamları pek gırmıyorum ertesı gun sayfalarca yazılanları okuyorum :( neşeli ortamı görünce hem seviniyorum hem olmadıgım için üzülüyorum.

Tatlım kocişi saracak bi dizi yok mu akşam,bilgisayarı kapsan yine :1:

İnşş gittiğimde mutlaka soracağım .. Fsh ,lh bu değerleri hiç bilmiyoruz ne durumda belki bunlarda sorun varsa boşuna debeleniyoruz..
Hormon tedavisi görür ve sperm artışı olabilir bu sayede..
Bakalım 1 ay sonra gideceğim inşşş güzel haberler alırız.. Gittiğimizde 1 ay , trental endol tedavisi ile 1.5 ay keçiboynuzu ve diğer küerleri kullanmış olacağız.. Spermlerinde değişimi merak ediyorum ..
Sonra kürlere devam tabi proxeed de de!

bakalim gidince belli olacak hersey
sorun hormonlardaysa tedavisi daha kolay oluyor zaten
mutlaka haber ver bana canim[/QUOTE]
Tamam Kris mutlaka veririrm haber..
slm kızlar nasılsınız bılgem boncuk yagmur gulum kdser merı krıshazel hazel ve dıger arkadslarrrrrrrrr

ya dun bnde enfeskyorun cıktı vıtıl verdı
gece yatarken kullan dedi
kullandıktan sonra ılıskıye gırılırmı onu anlamdımkı sormayıda unuttum
ayrıca onun ustune presedde surumlez demi?
hala yumurtlamadım yarın gene doktora gıdecegım
İyiyim ben esra sanada geçmiş olsun .. İnşş tez zamanda geçer enfeksiyonun .. Antibiyotik kullanmıyor musun ?

Arkadaşım bu istede ingilizce ben pek bişey anlamadım ..
Birde ürünü almak için üye olmak gerekiyor değil mi?

iyiyiz bebegim sen nasılsıl varda burdan yazmasak nasıl sölicem onuda bilmiyorum mesaj atıyomuşsunuz ben pek anlamıyorum

iyiyiz bebegim sen nasılsıl varda burdan yazmasak nasıl sölicem onuda bilmiyorum mesaj atıyomuşsunuz ben pek anlamıyorum

bende iyiyim şekerim, ekranın sağ ust kosesınde kontrol panelı var oraya gır.
solda mesaj gonder bolumlerı var ordan ısımlerımızı bulup özel msj gönderebilirsin.

Son düzenleme:
selam kızlar bi bakıyım diye açtım ne göriyim bizim gündüzcüler hep burda

ben çok fenayım gözlerimi açamıyorum ,hep uyumak istiytorum sabah erken kalmak hiç istemiyorummmmmmmmmmmmm

selam kızlar bi bakıyım diye açtım ne göriyim bizim gündüzcüler hep burda

ben çok fenayım gözlerimi açamıyorum ,hep uyumak istiytorum sabah erken kalmak hiç istemiyorummmmmmmmmmmmm

hayırdır tatlım geçmiş olsun hastamısın yoksa düşündügüm şeymi valla bende sabırla bekliyorum yarın akşama kadar olmazsam hamileyim diye havalara uçucam

hayırdır tatlım geçmiş olsun hastamısın yoksa düşündügüm şeymi valla bende sabırla bekliyorum yarın akşama kadar olmazsam hamileyim diye havalara uçucam

yok canım onla hiçalakası yok benimki geceri geç yatıp sabah erken kalma yorgunluğu,zaten uyumayı seven bi tipim,bıraksalar ömrümün yarısını uyuyarak geçiricem:))))))))))))

Back
X