• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla hepinizi bekliyorum . Ben zaten buradayim diger forumlara gidemiyorum:)) Sizinle basladim sizinle gidecegim:))

Birlikteliği sonradan da yakalamış olsakta bizi bırakıp gitmedin, gitme de sakın...Peşinden gelicez inşallah, bu seferde bebişlerimiz olacak konumuz. Sen hamilelik tecrübelerini paylaşacaksın bizimle, sonra doğum derken bebişler büyümeye başlayacak....İnşallah...

Birlikteliği sonradan da yakalamış olsakta bizi bırakıp gitmedin, gitme de sakın...Peşinden gelicez inşallah, bu seferde bebişlerimiz olacak konumuz. Sen hamilelik tecrübelerini paylaşacaksın bizimle, sonra doğum derken bebişler büyümeye başlayacak....İnşallah...

ınş bu arakadaslıgımız hep devam eder

Cok duygulandim:(
Bir yerede gitmemize gerek yok biz hep beraber buradan devam ederiz . senin actigin bu baslik birlestirdi bizi kopmayacagiz insallah. Bebeklerimizle buradan devam edecegiz;

Canım aldım preseed jel şu an elimde :)))
Doktor dün için il gm işkiye girin bugün için girmruin dedi ,sperm biriksin dedibakalım yarın yada bir daha çağırabilirim dedi o zaman ilişki önerecek.
Şimdi bu preseed şırıngaya jeli kaça kadar çekiyordun kitapçıkta 3gm kadar çekebilirsiniz diyo,bide o şırınganın tamamınımı içimize doğru yerleştirip öyle jeli veeceğiz tatlım.Bayağı açık oldu affet ne olur.
Sen nasılsın aşkım bebeğin nasıl ,kilo almaya devammı?Ben ramazandan burana 6 kg verdim ,çok mutluyum .Senin ve arkadaşlarımız sağlığı için dua ediyorum ,Allha emanet ol.

Oh Ohh cok sevindim:)
evet yazdigi yere kadar siringaya cekip iceri vereceksin:) ondan sonra yatarak 15 dakika bekleyeceksin ve esini cagiracaksin:))))
iliskiden sonrada bacaklar havaya 2 saat:)))))))))))))))

canim ben iyiyim kanamam olmadi birdaha . Ultrosonda bebegi gorduk masallah cok iyi . 10 gun rapor verdi doktor yatacaksin dedi. benden boyle .
Asil haberler sizlerden gelecek insallah.

krishazelcim dahada hiç olmucak inşallah kanaman
dualarımız hep senle
sen benim umut meleğimsin :)) ssenin yaşadıkların bana sabırlı olmayı öğretiyor

Oh Ohh cok sevindim:)
evet yazdigi yere kadar siringaya cekip iceri vereceksin:) ondan sonra yatarak 15 dakika bekleyeceksin ve esini cagiracaksin:))))
iliskiden sonrada bacaklar havaya 2 saat:)))))))))))))))

canim ben iyiyim kanamam olmadi birdaha . Ultrosonda bebegi gorduk masallah cok iyi . 10 gun rapor verdi doktor yatacaksin dedi. benden boyle .
Asil haberler sizlerden gelecek insallah.

Canım daha önce kanama mı olmuştunki?

Canım senin eşinin sperm değerleri en son kaçtı...Merak ettim de:)

Canımın içi 3.9 miil 3 mil arası da değişiyor,ama bir ara 3 ay önce 16 mil de görmüştük.
Şimdi biliyorsun endol ve trendal kullanıyo eşim birde saraçoğlunu çayını ve keçi boynuzu kürü ,2 haftaya kadar tekrar test yapmamız lazım bir gelişme varmı diye ,haberdar ederim sizleri.:))))

Back
X