Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ne guzel kan testleriniz yapilmis iste onlarda gerekiyordu ve medical parkta onlari 500 tl ye yaptiramazdiniz sgk ile bile
sizin bir tek hormon testleriniz eksik onun icin once uroloji dr una gorunun medical park ta orkunt bey var o yazar ister o testleri

444 44 84 den randevu alirsin

ama medical parkta tedavi falan olmayin direk kaan bey e muracak tamam mi
ama medical in sperm testi cok dogru cikiyor tavsiye ederim.
hormon testleri de haftaya çıkacakmış. tamam canım bakayım ben hemen internet sayfasına giriyodum zaten şimdi. bi de günü tam belirleyemedik haftaya ama hangi gün net değil.
zaten kaan hocanın mailde verdiği ilaçlar bitti. bugün sonuçları alsaydık ona yazacaktım direk. şimdi yeni ilaç da alamıyoruz. bir ay kullanılıyomuş ya trental ve endol. bi tek ace plus ve arginin alıyor. zaman kaybediyoruz diye çok endişelendim. hatta ilaçlar geçen hafta bitti ama ancak bugün uygunduk ikimiz de doktora gitmek için. senin başka önerin var mı ilaç konusunda?yeni tahlil sonuçlarını beklemekten başka çare yok gibi geliyor.

bizimde sorunda tahmin edersinki sperm :))
konyadayım canım ben geçen yıl gittik kaan aydos a ama askerlik olduğu için devam etmedik şimdi yeniden başladık bakalım yaklaşık iki aydır tedavi görüyor ve değerler iyiye gidiyor dedi kaan bey bakalım bekliyoruz inş...

her ay test yaptırıyor musunuz canım?sayınız kaç?maille mi yardımcı oluyor size de?iki ay olduğuna göre bizden öndesiniz. endol ve trentalden sonra ne verdi size?

tatilde gideceğiz canım. bizim sorunumuz sperm sayısı az. en son 5 400 000 çıktı, hormon tahlilleri normaldi. çok hafif derece varikosel var diyorlar genelde ama elle belli olmuyor, dopplerde çıkıyor ve ameliyat tavsiye etmediler kaç yere gittik bursada. bi kaç yer direk tüp bebek dedi. geçen sene buraya taşındık iş gereği ve bu işlere pek bakamadık. oluruna bıraktık. tam 1.5 sene geçti ama anladık artık doğal yoldan olmayacağını. en azından bişeyler yapmak gerektiğini anladık. bu arada ben de hiç sorun yokken bende de sorun çıktı. dha aönce ara kanama şikayetim vardı, doktor normal, yumurtlama kanaması demişti. ama en son gititğim doktor polip teşhisi koydu. kürtajla alalım dedi. ama istanbula iyi bi doktora görünmeden emin olamadık. geçen hafta bahçeic kliniğinde mustafa bahçeciye muayene oldum ve o da teşhisi doğruladı. histerekopi oldum ve tam 6 polip çıkarıldı.
ona da eşimin değerlerin gösterdiki ve direk mikroenjeksiyon, başka hiçbirşey olmaz dedi.
yaza kadar elimizden geleni yapmak istiyoruz. olmazsa deneyeceğiz yaza.[/QUO

inşallah normal yolla olur da gerek kalmaz hayatım ama tüple de olsa olsun da öyle olsun yanii... sabırla beklemişsiniz bu zamana kadar kaan hocaya falan mail atsan aslında bide o baksa iyi olur yaza kadar beklerken bi de onu dene bence sen bilirsin tabi yine de..

hormon testleri de haftaya çıkacakmış. tamam canım bakayım ben hemen internet sayfasına giriyodum zaten şimdi. bi de günü tam belirleyemedik haftaya ama hangi gün net değil.
zaten kaan hocanın mailde verdiği ilaçlar bitti. bugün sonuçları alsaydık ona yazacaktım direk. şimdi yeni ilaç da alamıyoruz. bir ay kullanılıyomuş ya trental ve endol. bi tek ace plus ve arginin alıyor. zaman kaybediyoruz diye çok endişelendim. hatta ilaçlar geçen hafta bitti ama ancak bugün uygunduk ikimiz de doktora gitmek için. senin başka önerin var mı ilaç konusunda?yeni tahlil sonuçlarını beklemekten başka çare yok gibi geliyor.

multuvitamin alsaydi esin 1 tane

ya şu doktorlara ne kolay geliyor tüp bebek mikroenjeksiyon yapmak.var mı yok mu hiç soran yok ''normal yolla kesinlikle olmaz tüp bebekten başka yolu yok'' yıllar önce aynı şeyi söylediler tüp bebeğe başladık işlem bitti para ödendi 12 sonra tahlile gittik tutmuşmu diye..sonuç negatif piyasada ne doktor var ne bir hemşire afedersiniz g.t gibi kaldık ortada..bunlara para gelsinde insanların duygularının pek bir önemi yok. o günü hatırladıkça sinirim halaa tepeme çıkıyor :20:

haklısın canım sinirlenmekte. hele ilk öğrendiğimizde doktor öyle bir söylemişti ki hiç boşuna uğraşmayın, direk tüp bebek sizin durumunuz dedi. nerdeyse ağlayacaktım. ama o zaman sonuç 300 bindi sadece adam ne dese haklıydı yani ama çok acımasız oluyorlar.
sonra bi doktor da sperm sonuçlarını görünce eşimde sen de "noksanlık" var dedi, resmen infertilite yerine bu kelimeyi kullandı. ne kadar düşüncesizler ya.

Resimlerimi hep sildim nazar değdirirsiniz diye ,ooohhhhhhhhh canıma değsin:))))
Bide kızlar eşim bana ne almış bir bilseniz çıldırdım resmen sewiçten:)

haklısın canım sinirlenmekte. hele ilk öğrendiğimizde doktor öyle bir söylemişti ki hiç boşuna uğraşmayın, direk tüp bebek sizin durumunuz dedi. nerdeyse ağlayacaktım. ama o zaman sonuç 300 bindi sadece adam ne dese haklıydı yani ama çok acımasız oluyorlar.
sonra bi doktor da sperm sonuçlarını görünce eşimde sen de "noksanlık" var dedi, resmen infertilite yerine bu kelimeyi kullandı. ne kadar düşüncesizler ya.

o doktorda bir noksanlik var
hemde beyninde

Back
X