Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sessizliğinde ters birşeyler olduğunu hissetmiştim.
Geçmiş olsun.
Rabbim bu defa hayırlı ve sağlıklısını verecek...
HEPİMİZE
İNŞALLAHHHHH

kızlar kendimi toparlamaya çalışıyorum...
zaten böyle olacağı belliydi...
kalitesiz spermler düşüğe neden oluyormuş....
pazartesi doktora gittiğimizde öğreneceğiz....
bunca zaman bi dünya vitamin kullandık bi işe yaramışmı yoksa yaramamışmı anlayacağız gerekirse ameliyat olacak eşim kesin kararımız....
biz vitaminlere devam edeceğiz...
bende balık yağı ve folik asite devam edeceğim....
bide kızlar korkuyorum genetik bozukluk varsa diye...
genetik bozukluklara ne iyi geliyordu bileniniz varmı arkadaşlar.....

Korkma canim genetik bozukluk yoktur insallah milyonda 1 ihtimal o
evet spermler sagliksiz olunca malesef hamilelik devam etmiyor
onun icin arkadaslara tup bile yapsaniz mutlaka oncesinde eslerinizi tedavi ettirin diyoruz .
sizde varikosel varmiydi varsa onu haledin hemen zaten en buyuk sorun spermler icin varikosel .
sonrada vitamin ve ilaclara tamgaz devam
hamile kaldigina gore sende hic problem yok demekki ikinci hamilelikte yakinda gelir sakin uzulme .

canım benim bütün tetkiklerim yapılmıştı zaten....
zor işlermiş bunlar....
Allah dermansız dert vermesin....
inanın hiç olmadı evlatlık ediniriz....
oda evlat olur bize....
bebekken alırsın öpe koklaya büyütürsün....
Allah herşeyin hayırlısını versin.....

tunaminecim
benımde ılk gebelıgım dusukle sonuclandı
eşimde morfoloji problemi var

gebelık ıcın 6 aydır ugrasıyorumama olmuyor

çokgeçmiş olsun cnm

Son düzenleme:
tunamine eşinin morfolojisi kaçtı?dogal yollamı olmuştu.inşallah duaların en kısa zamanda gerçek olur.moralini yüksek tut canım.

tunamine eşinin morfolojisi kaçtı?dogal yollamı olmuştu.inşallah duaların en kısa zamanda gerçek olur.moralini yüksek tut canım.

canım biz sadece 1defa sperm testi yaptırdık ondada sonucu doktordan öğrendik...
telefonda sayı problemi olduğunu söyledi...
tüp bebek merkezinde tahlil yaptırmıştık artık who ya göremi yoksa krugere göremi yaptılar bilemiyorum....

morfoloji için bişey kullandınız mı canım....
bitkiselde olabilir ilaç olarakda....

Canım doktora gideceğinizden bahsetmişsin, hangi doktora gideceksiniz eşin için? Çünkü varikosel varsa doktorun elle yapacağı muayenesi teşhişi en doğru sonucu verecek.

Bunu yazmak istemezdim ama benimde doğal gebeliğim düşükle sonuçlanmışdı. Genetik bi problem olduğunu düşünmüyorum,büyük ihtimalle sağlıksız bi sperm döllemeyi gerçekleştirmişdir, ondan bi üzücü sonuç gerçekleşmişdir.

çook geçmiş olsun canım
bende inan seninle ilgili merak içindeydim hatta sayfandan yazdığın cevapları bile kontrol ettim acaba başka topiğemi geçti, bebeği nasıl diye
olsun hayatım en azından hamile kalabildin inş. vitaminlerle değerler dahada iyiye gittiğinde kaliteli spermlerle kalacaksın inş. sağlıklı hamileliklerin yakın olması dileğiyle :)

krisim belki bu soruyu sana daha öncede sordum ama:)))
Senin eşinde de 1.derece varikosel vardı, ameliyat oldu. Benim eşimdede 1.derece varikosel var, Ateş Kadıoğlu ameliyata gerek yok dedi.
Acaba başka bi doktora daha mı gitsek ne dersin?

canım biz uşakta oturuyoruz...
uşak medical parka gideceğiz...
ellede muayene ettireceğiz..
kan tahlilide iyice bakılacak...
ne gerekirse yapacağız...
bizim sperm miktarı 4 ay önce 4 milyondu...
bakalım kullandıklarımız işe yaramışmı.....

kızlar oglumun karnesi hepsi 5 çok duygulandım rabbim sizlerede en kısa zamanda evlatlarınızı kucagınıza alıp bu duyguları yaşatsın ögretmenlerimiz sizede iyi tatiler:)

kızlar oglumun karnesi hepsi 5 çok duygulandım rabbim sizlerede en kısa zamanda evlatlarınızı kucagınıza alıp bu duyguları yaşatsın ögretmenlerimiz sizede iyi tatiler:)

canım çooook üzüldüm ama bi terslik olduğunu anlamıştım ben sen dün gece girdin bi ara topiğe biraz kaldın hiç yazmadan çıktın,bizde dün gece çok yoğunduk,swansonla uğraşıyoduk soramadık halini
sıkma canını her işte vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…