- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.861
aaaaaaaaaaaa saat kaç ve kimse yokmu?
Teyzeleri bugun 4 boyutlu ultrosonumuz vardi
Minik kizim cok iyiydi
hokka gibi burnu vardi
dr yandiniz dedi isiniz zor dedi
neden diye sorduk
olculere baktim ust bacak boyu gib i veriler sonucunda kizinizin 175 boylarinda olacagini soyleyebillrim dedi
gozleri iri olacakmis
agzi ve burnu cok guzel
herseyden once sagligi yerinde eli ayagi duzgun sorun yok
Sukurler olsun Allahima
Dualarim sizlerle ...
Pamuk galiba baka baka azra yapicam bu gidisle:)))
Evet çok garip değil mi?Umarım herkes için herşey yolundadır...
nasılsuın fatoşum neden yoklarkı acaba((
Herkes hanımın çıftlığinımi izliyor acaba:)))
İyiyim kraliçem :))Sanmam izleseler bile yine de bir taraftan da burada olurlardı.Hayırdır inşallah...Yoksa herkes iş başında mı
geçmışi okudum biraz ,tuamına bebeğinimi kaybetti canım benım ya((
inşallah canım, senin aklında varmı isim ?
Canım annene acil şifalar dilerim.Morali nasıl iyi mi? Moral bu tür hastalıklarda çok önemlidir sizler de bilirsiniz..Onun yanında üzgün süzgün durmayın,gülün güldürün düzeleceğine dair sözler söyleyin...Ben 15 yaşında küçük bir kızken kanser hastalığına yakalandım..Kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördüm,10'un üzerinde ameliyat geçirdim..Herkes öleceğimi düşünürken kanserle kavga ettim,sanki karşımda bir insanmış gibi..Seni bedenimde ben yaratmış isem öldürecek olan da benim dedim...Dr. lara kalsa şu an 22 senelik mevta idim...Ama ailem bana hiç hastaymışım gibi davranmadı bizim kızımız güçlü bizim kızımız bunu da başarır, kanserde neymiş,kanser bizim kızımızdan korksun gibi cümlelerle beni gaza getirdiler... Yıkılmadım ayaktayım şükür Allah'a..60 kilo ile yattığım hastaneden 29 kilo ile taburcu edildim.Ama hiç önemi yoktu çünkü galip gelen bendim....Allah'ın izni ve sizlerin desteği ile annen de en kısa zamanda sağlığına kavuşacak inanıyorum,tekrar tekrar acil şifalar diliyorum canım...
Hoş isim bacım neden olmasın
He bunca senelik hatunum ben de anlamadım valla diz nerde dirsek nerde
kırmızı nokta olayı 12 den sonra olur,yoksa bunlar çıft vardiyamı çalışıyorlar:))))
Zaten topiğe uğramayınca içimize bir kurt düşmüştü,Rabbim sabır versin inşallah.Tez zamanda tekrar o duyguyu yaşamayı nasip etsin...
Face de baktım orada da yoklar,nerede bu kızlarrrrrr.........
kuzummm sen o fotoğraftaki işveli cilveli güzel hatun değilmisin yaa
nasıl bilmezsin kuzum yaa
Bende baktım kimse yok ,deli bunlar :)
Çoğu öğretmen tatilemi çıktılar caba:))))))Şimdiden iyi tatilller hepisine:))
Boncuğum huuuuuu ben burdayım hoş geldin:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?