- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.941
peki şimdi nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz?hazel82 galiba varikosel ameliyatından sonra %45 den %25 düşmüştü.bu morfolojiyide yakından ilgilendiriyormuş sizin morfoloji kaç acaba?
sizin hareket guzeldiYok hayatım nerde,bize hiçbir tedavi önermediler,hemen tüp bebeğe yönlendirdiler.Sonrasını biliyorsun zaten.Seninle tanıştığımdan beri önerdiklerini kullanıyoruz...
selam arkadaşlar nasılsınız
krıshazelcim seni burda görmek cok güzel yerin cok belliydi canım
Varikosel yok deniliyor,elle muayenesi bile yapıldı.O yüzden ameliyata gerek yok diyorlar.Bizim morfololoji %0.Eşim bebekken havale geçirmiş,ölecek gözüyle bakmışlar.Doktorlar ateşli hastalık geçirdiği için bu kadar hasar görmüş olabilir diyorlar
sizin hareket guzeldi
sayi biraz azdi ki o da kullandiklarinizla duzelir
morfoloji sifirdi
oyle hatirliyorum
ama varikosel durumunuz neydi onu unuttum ameliyat olmusmuydunuz?
Evet hayatım doğru hatırlıyorsun,varikosel yok dedi,elle muayene etti.Ameliyat etmiyorlar...
peki kaan hoca ne diyor
sizin fsh kaç
Hormonlarda sıkıntı yok,hepsi normal değerlerde.İlaç tedavisi önerdi,korkmayın düzelir dedi,bu arada belki normal yolla bile gebelik olabilir dedi.Çoğu erkekte dna hasarı olur ama farkında bile olmazlar dedi.
bizimde morfoloji sıfır ve bizede normal yollardan olur ama morfoloji düzelirse daha da kolaylaşır dedi şu an tetradox ile endol kullanıyoruz size hangi ilaçları verdi?
varikosel olsaydi keske cozumu cok kolay olurdu bir ameliyata bakardi
hormonlar nasil peki?
kaan hoca ne diyor bu dna konusunda
fatmacım krisin önerdiklerine harfiyen uymak lazım, kesinlikle doğru yoldasın...
Hormonlarda sıkıntı yok,hepsi normal değerlerde.İlaç tedavisi önerdi,korkmayın düzelir dedi,bu arada belki normal yolla bile gebelik olabilir dedi.Çoğu erkekte dna hasarı olur ama farkında bile olmazlar dedi.
Hormon değerli normal aralıklarda sıkıntı yok çok şükür krisim.Dna için de küçükken geçirdiği ateşli hastalık hasar yapmış olabilir ama düzelir diyor.Hatta normal yolla bile gebelik oluşabilir diyor bitanem...
aa super ozaman sen devam et ilaclara vitaminlere
sogan kuru yaptinmi kendine hic?
Evet şu anda yapıyorum,içerken biraz zorlanıyorum ama alıştım artık heralde :))
Evet şu anda yapıyorum,içerken biraz zorlanıyorum ama alıştım artık heralde :))
slm kızlar nasılsınız?
dün benim regl olmam gerekiyordu, olmadım sonra dayanamayıp gece test yaptım ve ikinci çizgi birinci kadar koyu diil ama baya belirgin çıktı. Sizce pozitif mi?
kesinlikle pozitif :)
pozitif olmazsa asla silik bile cikmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?