- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.261
Seni benim karşıma çıkaran Rabbime binlerce kez şükürler olsun...
Senin bu inancın beni hayata bağladı...
Benim güzel yürekli arkadaşım...
kris senden çok şey öğrendim kendi adıma söyliyim çok sağol bugün gittim vitaminlerimizi aldık gnc indirim haftasıydı inş. tüpe gerek kalmaz bu topikteki tüm arkadaşlarla bereber.
bu topiğe başlamadan önce çok umutsuzdum şimdi bir umudum var.
neler aldin hepsini yazarmisin tatlim
elinizde ne varsa hepsini yaz bana evde ne varsa esin ne kullaniyorsa
birde en son sperm tahlil sonucunuzu
neler aldin hepsini yazarmisin tatlim
elinizde ne varsa hepsini yaz bana evde ne varsa esin ne kullaniyorsa
birde en son sperm tahlil sonucunuzu
fatma ekledim seni face çok tatlısın maşallah canım.sen ikinci çocuğumu istiyosun o resimdeki senin oğlunmu canım?
Sağol canım sen de çok güzelsin...
Nerdeeeee o benim ablamın oğlu ama çoooook seviyorum...
bizde hiz da sifirdi guzelim bak benim olduktan sonra senin hayli hayli olur:))
sen mucadelecisin basaracaksin ben sana guveniyorum
anladigim kadariyla esinde yardimci oluyor
çok tatlı Allah bağışlasın maşallah.Allahın izniyle seninde olucak canım benim sadece Rabbimin zamanı var o istediği zaman olucak inşallah.
çok tatlı Allah bağışlasın maşallah.Allahın izniyle seninde olucak canım benim sadece Rabbimin zamanı var o istediği zaman olucak inşallah.
İnşallah canım...
Bu arada Mustafa Ceceli'ye de bayılırım...
Offfff yerinde olmak isterdim :))
kızlar nun dan haber yokmu?
bugün proxeed plus siparişi verdim eczaneye yarın depodan gelicekmiş.bir utandım.bidaha internetten alıcam .tabi adamda biliyordur.
canım kaç paradan aldın?ben ebay mağduruyum 20 gün oldu gelmedi eğer gelmezse eşim asla zaten para verip bir daha almaz
110tl canım.zaten eşimde almak istemiyorda zorla aldırıyorum.ayda 220tl çok pahalı ya.
kızlar ben kaçıyorum ufak ufak akşam görüşürüz inş.
bu ay inş. aramızdan mutlu haberler verenler çıkar
hemen ekliyorummmselam arkadaşlarım, hamişler,hamiş adayları,nasılsınız şeker gibi günler hepinize
listeye benide eklesenize ben yokumm yoksa beni sevmiyomusunuuuuz
Tatliş sen sevilmez misin hiç?
Listeyi KADSER yaptı,gelsin hemen ekler seni
tamam canım olmuş bilKadser bebeğim ben yapıyorum ama sadece u sayfada çokıyor ,sen arkadaşları listeye ekle emi:)))))))
aşk olsun bebeğim yaa görmemişimdir bazen geçmişi okuyamıyorum ama böyle düşünmene üzüldüm azcıkkkkyağmurum kadser beni eklemiyor nedenini bilmiyorum sen eklermisin sanki listede olunca olacakmış gibi geliyor psikolojik:)))
Kasdi bgişey değildir görmemiştir yazını canım kadser den emin olabilirsin samimiyetinden :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?