• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Krishazelim Allah ta biliyo ya bende sana çok duayım kendini bişey değil çok şey san :))))) sen olmasan olmazdı birkez daha tşk ederim Allah sana hayırlı evlat versin kucağına aldığında mutluluk gözyaşları dökesin emi :)))))))))))))))

değilmisin canım sen bizim umut meleğimizsin :16:
kız valla çok dua alıyon bizlerden
moral oluyorsun Rabbim seninde yavrunu korusun
sağ salim kucağına almayı nasip etsin :103:

Krishazelim Allah ta biliyo ya bende sana çok duayım kendini bişey değil çok şey san :))))) sen olmasan olmazdı birkez daha tşk ederim Allah sana hayırlı evlat versin kucağına aldığında mutluluk gözyaşları dökesin emi :)))))))))))))))

Canlarim benim bende hepinizi cok sevdim inanin aklim hep burada ayrilamiyorum. Baska topiclere gidemiyorum hep sizinle olmak istiyorum

canım ben 2 ay önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum
ama malesef olmadı
bu ay doktorum bana adetin 5.günü içmek üzere cycylo progynova diye bir ilaç yazdı.koruyucu özzelliği yok dedi sadece adetini düzene koyacak dedi.
sonraki ay eşinizin değerleri düzelince ve lökositi gidince aşılama deneriz dedi.
canım 2 aya kadar değerler iyice düzelir gibi geliyor bana

Tatlim esinin spermlerinin tamamen duzelmesini bekle sakin acele etme . Spermlerin saglikli olmasi cok onemli yoksa tutunma olmuyor olsda dusukle sonuclanabiliyor,
sen surekli doktor kontrolundemisin peki? yumurta takibi yaptiriyormusun her ay?
doktorun iyimi?

gitme kuzucum sakın bizi bırakma :38:

Gidebilirmiyim:((
Ya Allahin gucune gidecek ama hamilelik topigine gecenlerin cogu degisiyor. Unutuyolar yasadiklarini . Unutulacak seymiydiki yasadiklarimiz. Oyle sacma konulara giriyorlarki bazen sok oluyorum. Hicbirseyin hickimsenin garantisi yokki o gunlere geri donmeyecegine:((
Sizlerde hamile kalinca terketmeyin burayi.

Ya Allahin gucune gidecek ama hamilelik topigine gecenlerin cogu degisiyor. Unutuyolar yasadiklarini . Unutulacak seymiydiki yasadiklarimiz. Oyle sacma konulara giriyorlarki bazen sok oluyorum. Hicbirseyin hickimsenin garantisi yokki o gunlere geri donmeyecegine:((

bizimde hamileliğimize şahit olursun inş canımıniçi zorlu bir süreçten geçiyoruz unuturmu insan hiç yaşadıklarını hele hele sen hiç gitme umut meleğim seni çok seviyorum canım arkadaşım:16:

evet bende onu düşündüm
benim gebelik bölümündede takıldığım topicler var ve bakıyorum hamile kalınca bir çoğu gelmiyor.insanlar çok çabuk unutuyor yaşadıklarını.
ben hangi topiğe takıldıysam hiç bırakmadım bırakamamda

Tatlim esinin spermlerinin tamamen duzelmesini bekle sakin acele etme . Spermlerin saglikli olmasi cok onemli yoksa tutunma olmuyor olsda dusukle sonuclanabiliyor,
sen surekli doktor kontrolundemisin peki? yumurta takibi yaptiriyormusun her ay?
doktorun iyimi?

canım ben doktor kontrolündeyim ancak geçen ay gitmedim malum eşimin değerlerinin kötü çıkması ara vermeme neden oldu.bu ay için doktor cyclo prognova diye bir ilaç verdi adetimi düzenlesin diye ama koruyucu etkisi yok yani gebelik olabilir dedi doktor.
canım benim kadın doğumcum eşinin değerlerinin düzelmesini bekleyelim dedi.

canım ben doktor kontrolündeyim ancak geçen ay gitmedim malum eşimin değerlerinin kötü çıkması ara vermeme neden oldu.bu ay için doktor cyclo prognova diye bir ilaç verdi adetimi düzenlesin diye ama koruyucu etkisi yok yani gebelik olabilir dedi doktor.
canım benim kadın doğumcum eşinin değerlerinin düzelmesini bekleyelim dedi.

ronyacım eşinin tedavisi sürene kadar senin tedavinde aynı anda tamamlanmış olur eşinle ilgilenmekten kendine zaman ayıramıyosun birazda kendine bak canım

gunaydınlarrrrrrrr

kotu bır gece gecrdık duymussunuzdur 4.9 luk bır deprem yasadık besık gıbıydı vede cok uzun surdu.rabbım korudu.ama benım butun sınırlerım bozuldu tabıkı :( hep sallanıoruz gıbıme gelio..

bugun ne olursunuz dua etmeyı unutmayın bırbırmıze dua edelım oglen ıle ıkındı nammazı arasında hacılar son hac gorevlerını tamamlayıp arafata cıkıolar cunku....RABBIM kabul eylesın

:)))
Kendimi birsey sanacagim bende:)

canım hamileliğine çok sevindim ALLAH sqğlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah,daha önce burdamıydı bilmiyorum ama ilaca yeni başladığın dönemi hatırlıyorum ama ne zamandır girmediğim için yeni okudum demekki ilaç işe yarıyor,inşallah bizlerde en kısa zamanda o günleri yaşarız,dün gece kaan hocaya mail attım tatil nedeniyle sanıyorum haftaya gelir cevap,diğer arkadaşların dediği gibi umut olmuşsun aynı kaderi yaşayanlara

gunaydınlarrrrrrrr

kotu bır gece gecrdık duymussunuzdur 4.9 luk bır deprem yasadık besık gıbıydı vede cok uzun surdu.rabbım korudu.ama benım butun sınırlerım bozuldu tabıkı :( hep sallanıoruz gıbıme gelio..

bugun ne olursunuz dua etmeyı unutmayın bırbırmıze dua edelım oglen ıle ıkındı nammazı arasında hacılar son hac gorevlerını tamamlayıp arafata cıkıolar cunku....RABBIM kabul eylesın

korkma canım geçer inş geçen yıl burdada olmuştu şiddeti azdı ama paniği çok :95: 3 4 ay sürdü nerdeyse bi süre sonra alışıyorsun ama sen geceleri yatakta ayağını bile uzatamıyorsundur şimdi :18::18::18::18: rabbim yardımcınız olsun yinede temkinli ol sen :) bu arada kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsunnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
korkma canım geçer inş geçen yıl burdada olmuştu şiddeti azdı ama paniği çok :95: 3 4 ay sürdü nerdeyse bi süre sonra alışıyorsun ama sen geceleri yatakta ayağını bile uzatamıyorsundur şimdi :18::18::18::18: rabbim yardımcınız olsun yinede temkinli ol sen :) bu arada kızlar herkesin bayramı şimdiden kutlu olsunnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Gecmis olsun arkadaslar deprem le malesef tanismayan yok hele bizlerin yasadigini Allah birdaha ne bize nede baskalarina yasatmasin kiyamet kopuyor gibiydi:((

canım hamileliğine çok sevindim ALLAH sqğlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah,daha önce burdamıydı bilmiyorum ama ilaca yeni başladığın dönemi hatırlıyorum ama ne zamandır girmediğim için yeni okudum demekki ilaç işe yarıyor,inşallah bizlerde en kısa zamanda o günleri yaşarız,dün gece kaan hocaya mail attım tatil nedeniyle sanıyorum haftaya gelir cevap,diğer arkadaşların dediği gibi umut olmuşsun aynı kaderi yaşayanlara

Sagol canim Allah razi olsun.
Evet Gecen subat ayinda basladim buraya yazmaya ozamanlar saskin ordek gibiydim ne yapacagini bilemz haldeydim buradan cok sey ogrendim ondan sonra deli gibi arastirdik yurt ici yurt disi. Gitmedigimiz doktor danismadigimiz merkez kalmadi . Cok sey ogrendim. Elimden geldigincede buradaki arkadaslarla paylasiyorum bildiklerimi .
Once Allah sonra dogru doktorlarinda yardimiyla cozulmeyecek dert olmadigini anladik bunun ve yogun bir tedaviyle hallettik . Darisi sizlerin basina insallah .
Kaan Hoca en dogru adres!

Sagol canim Allah razi olsun.
Evet Gecen subat ayinda basladim buraya yazmaya ozamanlar saskin ordek gibiydim ne yapacagini bilemz haldeydim buradan cok sey ogrendim ondan sonra deli gibi arastirdik yurt ici yurt disi. Gitmedigimiz doktor danismadigimiz merkez kalmadi . Cok sey ogrendim. Elimden geldigincede buradaki arkadaslarla paylasiyorum bildiklerimi .
Once Allah sonra dogru doktorlarinda yardimiyla cozulmeyecek dert olmadigini anladik bunun ve yogun bir tedaviyle hallettik . Darisi sizlerin basina insallah .
Kaan Hoca en dogru adres!

çok teşekkür ediyorum canım,kaan hocadan cvp geldiginde bilgilerinizi benimlede oaylaşırsanız çok sevinirim,dualarım anne baba olmak isteyen herkes için ,biz daha yeni basşlıyo gibi bişeyiz umarım fazla yıpranmadan kavuşuruz bebeğimize

merhaba krishazel,

ben de arkadaşlara katılıyorum. gerçekten de umut oldun bize,
ben de presssed sipariş ettim tavsiyen üzerine ,ebay dan 4 günde geldi,sevindim bayram öncesi valla desem yeridir.

bakalım hayırlısı .haa birde rahim filmi çekildim sağ tüpte sorun vardı ama çözümlendi çok şükür,şimdi bir kaç ay preseedle kendimize şans vermek istiyorum .sonrasında aşılama ya da tüp bebek dr.öyle söylemişti en son :29:

tekrar teşekkürler,hayırlı bayramlar diliyorum bebişinle sana:nazar:

♥ Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
iyi bayramlar :16:

Back
X