Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar size doyum olmuyor, kaçırmayım diye pc nin başından kalkamıyorum ama bu gidişlede sabah kalkamayacağım..Sizi çokkkkkk öpüyorum, fazla kaynatmayın, bak saat kaç oldu hade evli evine köylü köyüne :)))))) napim sayfalar coşunca okumak zor oluyor :))) mucukx999999999999999999999999999...sonsuz işareti :))))

iyi geceler şekerim hayırlı haberlerle gel inşallah

Burada paylastiklarimizi uygularsan kalirsin
bak herkjes teker teker basladi

krishcim uygulamaya basladık.3 haftadr nolvadex kullanıyor esım.ve 1 haftadr proxeed ve omega 3 kullanıyor.onun yanında evicap devam.baska gerek var mı canım yaa.esım artık kendısı ıcıyor.hemde saatını bıle kacrmıyor.proxeed ıcın kendıne sabah aksam portakal sıkıp ıcıyor .saati saatine.bakalım bıze ne zaman gulecek kader.
baska bısı gereklımı.

bız omega 3 1000 lik aldık GNC nin.ıyımı sence bende aynısından ıcıyorum

HAZELim biraz daha sabır...
Rabbim kendine yönelen elleri asla boş çevirmez...
Senin de zamanın gelecek inşallah,en kısa zamanda...
Hep dualarımdasın canım benim...

HAZELim biraz daha sabır...
Rabbim kendine yönelen elleri asla boş çevirmez...
Senin de zamanın gelecek inşallah,en kısa zamanda...
Hep dualarımdasın canım benim...

Allah razı olsun canım yaa bende hepımıze butun ısteyenlere dua edıyorum hep.bır gelse artık şu bebısler ama burası bana bayagı umut oldu.durumu benım gıbı olanlar hamıle kaldı .Rabbim isteyınce oluyor.inşallah bızımde yuzumuze guler.

Fıstıklar hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar,kocaman öpücükler :54::54:
Uyku düzenime dikkat etmem gerek demi KRİSİM :34::34:
Hepinizi çooook seviyorum,iyi ki varsınız:70:

krishcim uygulamaya basladık.3 haftadr nolvadex kullanıyor esım.ve 1 haftadr proxeed ve omega 3 kullanıyor.onun yanında evicap devam.baska gerek var mı canım yaa.esım artık kendısı ıcıyor.hemde saatını bıle kacrmıyor.proxeed ıcın kendıne sabah aksam portakal sıkıp ıcıyor .saati saatine.bakalım bıze ne zaman gulecek kader.
baska bısı gereklımı.

bız omega 3 1000 lik aldık GNC nin.ıyımı sence bende aynısından ıcıyorum

guzel canim devam edin

Back
X