- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #18.801
çok faydalı olduğunu biliyorumm
eşime sorayım o bilir kesin
bizimkinin ailesinde bi bizimki az doğurgan çıktı
oda beni suçluyor beni sık sık görmedin ondan kısır oldum diyor :93:
sonra nereye gideceksiniz peki
geçmişe biraz baktım.özellikle ramazan da ve yaz aylarında en çok meyan tüketilir.bende antepte yaşıyrm antepliyim.burdada doğurganlık artık eskisi gibi değil.teknoloji hayatımızı kolaylaştırdı ama bi o kadarda milleti hasta yaptıı.bizde 2yıldır çoçuk istiyrz
eşim sahil kasabası olan biyer istiyo ama bakalım kısmet datça geçiyo içimizden
daha çok var zaten
valla ilk ay hamile birakmis seni:))
oda buyuk basari
evet bizde sifa olsun diye aldik antepten
yapimida kolay olani aldik suzme poset gibi biseydeydi aparati vardi surahinin icine atiyosun sadece
yaptik ama icemedik
geçmişe biraz baktım.özellikle ramazan da ve yaz aylarında en çok meyan tüketilir.bende antepte yaşıyrm antepliyim.burdada doğurganlık artık eskisi gibi değil.teknoloji hayatımızı kolaylaştırdı ama bi o kadarda milleti hasta yaptıı.bizde 2yıldır çoçuk istiyrz
krisimm kuru patlıcan dolması tarifi
kuru patlıcanları 5-10 dakika haşla çok haşlanmasın dolma pişerkenden haşlancağı için kötü olur
sonra dolmanın içi için pirinç bir şeker kaşığı domates salçası bir şeker kaşığı biber salçası
biz urfanın biber salçasını ve isotunu kullaıyoruz ayrı bir tad veriyor koymasanda olur
soğanını koy ben bir iki tanede yeşil biber koyarım güzel tad veriyor
ben dolmayı parça etle yapıyom eğer sende koymak istersen kuzu eti olsun küçük küçük doğra çok küçük olcak.baharat olarak yeni bahar, pul biber birde kesinlikle olmazsa olmazı sumak koyuyorum
bize kaynanam yollamış ot şeklinde ama siz markette toz halinde olandan koyabilirsiniz ben çok severim ekşiyi bir yemek kaşığı koyuyorum seversen sende o kadar koyabilirsin
hepsini bir güzel karıştır yağını koy.sonra patlıcanları doldur iki patlıcanın ağzını birbirine sıkıca geçir
tencerene diz pişir.yapımı çok basit ben içinde et olduğu zaman orta ateşte 45-60 dakika pişiriyom.afiyet olsun kuzumaaaa
kuru patlıcanları 5-10 dakika haşla çok haşlanmasın dolma pişerkenden haşlancağı için kötü olur
sonra dolmanın içi için pirinç bir şeker kaşığı domates salçası bir şeker kaşığı biber salçası
biz urfanın biber salçasını ve isotunu kullaıyoruz ayrı bir tad veriyor koymasanda olur
ben dolmayı parça etle yapıyom eğer sende koymak istersen kuzu eti olsun küçük küçük doğra çok küçük olcak.baharat olarak yeni bahar, pul biber birde kesinlikle olmazsa olmazı sumak koyuyorum
bize kaynanam yollamış ot şeklinde ama siz markette toz halinde olandan koyabilirsiniz ben çok severim ekşiyi bir yemek kaşığı koyuyorum seversen sende o kadar koyabilirsin
hepsini bir güzel karıştır yağını koy.sonra patlıcanları doldur iki patlıcanın ağzını birbirine sıkıca geçir
tencerene diz pişir.yapımı çok basit ben içinde et olduğu zaman orta ateşte 45-60 dakika pişiriyom.afiyet olsun kuzumaaaa
kris bebiş için aldıkların çooooook güzeller
inşallah bizlerde yaşarız o anları(
beceremem ki(
daha once denedik yapamadik(
beklerizzz kızlarrrr:86:gelin.
kucağınızda bebeişlerle gelmeyi nasip etsin rabbim
kuzummm sen ne yap biliyonmu al eşini
muhakkak urfa antep diyarbakır mutfağında hizmet veren lokantalar vardır
kıyamamm ben kuzuma
yoksa ben burdan yapıp yollucam :26:
krisimmm likopenin vitamini var biliyonmu
ben almayı düşünüyom eşime
bu arada arginmax mens l carnitine ve Qenzim 10 siparişi verdim
proxeed almadım çok pahalı geldi gerçi bunlarda az tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?