- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #19.161
slm şekerler nabersinizzzzzzz
pammukumm hoşgeldinnn
antalya canım burdayımm benim pc hep açık ama her an başında değilim
sana özelden cevap yazdım :97:
slm kızlar benim hep açık oluyo ama her zaman başında degilim geldikçe okuyorum sizleri:)))ceylan nun ses versenize kızalar
nun hamilelik nasıl gidiyor
bende iyiyim şeker bakayım dedim azcık size:89:
iyiyim canım
sen nasılsın :89::89:
ronyada burdamı degilmi bir anlasak
pammukumm hoşgeldinnn
antalya canım burdayımm benim pc hep açık ama her an başında değilim
sana özelden cevap yazdım :97:
slm kızlar benim hep açık oluyo ama her zaman başında degilim geldikçe okuyorum sizleri:)))
caylanım canım ama sende hiç ses vermiyonnn
arada bir katıl sohbete
canım bu romatizma benim canımı çok sıkıyo hiç aklımdan çıkmıyo o yüzden moralim bozuk sizin gibi sıkı çalışmalar yapamadıgım için bişey yazamıyorum bende(((
bu arada battaniyeler gerçekten çok güzel bayıldım sen hangi rengini aldın?
canım bu romatizma benim canımı çok sıkıyo hiç aklımdan çıkmıyo o yüzden moralim bozuk sizin gibi sıkı çalışmalar yapamadıgım için bişey yazamıyorum bende(((
canımm romatizma çokmu etkiliyor çalışmaları
inşallah tez vakitte şifa bulursun
çalışmaları fazla etkilemiyorda ilaç kullandıgım için ovulasyon günlerini degerlendirmek istemiyorum malum havalarda soguk o yüzden biraz agrılarım var ilaçlarımı içmek zorundayım havalar biraz ısınsın belki bende vakit kaybetmemek için kl...n ve çatlatma ignesi kullanarak hızlandırabilirim çünkü eşim ameliyat olalı nerdeyse 4 olacak bu yaza hamiş girerim inşallah
mavi aldım canım çok hoşuma gitti rengi
uğur getirsin inşallah
ben paypaldan ödeme yaptığım için ve tek ödeme tipi olduğundan 10 lira fazla ödemiş oldum
kazen bana battaniyenin yanında 2 sürpriz hediye yollucağını söyledi
canım geçmiş olsun.agrı nerelerde oluyor
benimde sabah kalktıgımda çok kötü kollarımda agrı ve uyuşma oluyor
ama çocuk sevdasından doktora gitmeyede korkuyorum
kızlarrr ben kaçtım kuaföre gidiyom saçlarımın rengini değiştircem çikolata kahve yapıcam
öpüyorum sizi byee
krisimmmmmmmmmmmm vallahda billahda ikinci gebeliğimde senin gibi olacam
oğlumda ayy canım hiç bişey istemiyordu
soruyolar kokmuştur diyolar yok hiçmi çekmez insanın canı
en sonunda gecenin bir saati eşime dedim ayyy mis gibi salatalık koktu
sağolsun almıştı
ama krisss senden çok şey öğrendim ama bu öğrendiğimden kociş hiç memnun olmayacak
kızlarrr ben kaçtım kuaföre gidiyom saçlarımın rengini değiştircem çikolata kahve yapıcam
öpüyorum sizi byee
canım benimki omurga romatizması belimde arasıra sırtımda ama kalçalarımda çok fazla oluyo agrıdıgı zamanlar fazla yürüyemiyorum hep yatıyorum çalışmaları fazla etkilemiyo ronyacım ama ilaç kullandıgım için ovulasyon günlerinde fazla çalışmıyorum malum havalar soguk ilaçlarımı kullanmak zorundayım ama havalar biraz ısınsın bende çalışmaları hızlandırmak için kl...n ve çatlatma ignesi kullanabilirim bi an önce olsun diye eşim ameliyat olalı nerdeyse 4 ay olacak bu yaza hamile girerim inşallah:))
canim omurgayi etkileyip egrilik falan olma ihtimali varmi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?