Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pammukumm hoşgeldinnn
antalya canım burdayımm benim pc hep açık ama her an başında değilim
sana özelden cevap yazdım :97:

:89:

iyiyim canım
sen nasılsın :89::89:
ronyada burdamı degilmi bir anlasak
bende iyiyim şeker bakayım dedim azcık size
pammukumm hoşgeldinnn
antalya canım burdayımm benim pc hep açık ama her an başında değilim
sana özelden cevap yazdım :97:

hoşbulduk şekerparem bende yukarıyı temizlicem bir kalkabilsem :))) şimdilik çıkayımda akşam gelirim artıkın :)))

canım bu romatizma benim canımı çok sıkıyo hiç aklımdan çıkmıyo o yüzden moralim bozuk sizin gibi sıkı çalışmalar yapamadıgım için bişey yazamıyorum bende(((

canımm romatizma çokmu etkiliyor çalışmaları
inşallah tez vakitte şifa bulursun

bu arada battaniyeler gerçekten çok güzel bayıldım sen hangi rengini aldın?

mavi aldım canım çok hoşuma gitti rengi
uğur getirsin inşallah
ben paypaldan ödeme yaptığım için ve tek ödeme tipi olduğundan 10 lira fazla ödemiş oldum
kazen bana battaniyenin yanında 2 sürpriz hediye yollucağını söyledi

canım bu romatizma benim canımı çok sıkıyo hiç aklımdan çıkmıyo o yüzden moralim bozuk sizin gibi sıkı çalışmalar yapamadıgım için bişey yazamıyorum bende(((

canım geçmiş olsun.agrı nerelerde oluyor
benimde sabah kalktıgımda çok kötü kollarımda agrı ve uyuşma oluyor
ama çocuk sevdasından doktora gitmeyede korkuyorum

mavi rengi güzelmiş canım gile güle kullan ayyy süprizlere bayılırım bende zaten almamak için kendimi zor tutuyorum bendemi alsam ne yapsam:)))

canım geçmiş olsun.agrı nerelerde oluyor
benimde sabah kalktıgımda çok kötü kollarımda agrı ve uyuşma oluyor
ama çocuk sevdasından doktora gitmeyede korkuyorum

canım benimki omurga romatizması belimde arasıra sırtımda ama kalçalarımda çok fazla oluyo agrıdıgı zamanlar fazla yürüyemiyorum hep yatıyorum çalışmaları fazla etkilemiyo ronyacım ama ilaç kullandıgım için ovulasyon günlerinde fazla çalışmıyorum malum havalar soguk ilaçlarımı kullanmak zorundayım ama havalar biraz ısınsın bende çalışmaları hızlandırmak için kl...n ve çatlatma ignesi kullanabilirim bi an önce olsun diye eşim ameliyat olalı nerdeyse 4 ay olacak bu yaza hamile girerim inşallah:))

kızlarrr ben kaçtım kuaföre gidiyom saçlarımın rengini değiştircem çikolata kahve yapıcam
öpüyorum sizi byee

Merhaba kızlar nasılsınız?
Bugün pazar olunca topik çok hareketli değildir dedim ama maşallah yine topik hareketli gemiş bugünde !

tabi tabi isirganli kadayifmis mis
bal gibide icli kofte yaptin sen (

oldureceksin sen beni

canim omurgayi etkileyip egrilik falan olma ihtimali varmi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…