• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
AAAahhhh beraat kandili öleceklerin bir ssene içinde tümdoğacakalrın yazılacağı gün ...Rabbim bir dahaki beraat kndilini yawrumla karşılamayı nasip et ,ewlat hasretiyle çabalayan Şu aciz kullarını daha fzla bekletme ,kimsenin muradını gözünde koma ,hep güldür hiç ağlatma .Aminnnn.

AAAahhhh beraat kandili öleceklerin bir ssene içinde tümdoğacakalrın yazılacağı gün ...Rabbim bir dahaki beraat kndilini yawrumla karşılamayı nasip et ,ewlat hasretiyle çabalayan Şu aciz kullarını daha fzla bekletme ,kimsenin muradını gözünde koma ,hep güldür hiç ağlatma .Aminnnn.

tüm kalbimle aminnnn amiiiiinnn inş,rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inş...

canım bi neden söylemedi ama ben eşimde dewam eden warikosel war dedim.Hatırlarsın belki eşim iki sene önce oldu ameliyat ama gene warikosel dewm ediyor,onu söyledim .Mesala ben keçiboynuzu küünüde kullanıyordum onu kes dedi ,üç aşamalı tedawi uygulayacağım dedi ilk 2 ay dadece hayıt tohumu çayı günde iki kere,onlar bitecek keçi boynuzu kürü artı hftada iki kere içilen sanda gönderdiği çay o sperm artırımı yapıyormuş internette olkudum.4ay sonra test sonuca göre 3. aşamaya geçeceğiz dedi.Hayıt tohumunun faydaları arasında damar sertliğine iyi geliyormuş yazıyor bunun warikoselle bir alakası olabıirmi sence?Herkese uyguladığı tedawi farklı.
Banada 10 gün sogan kürü daha sonra asln pençesi çayı ilk 2 ay sonra civan perçemine geçeceğim.
Çok para ödedik ya ama helal olsun en azndan olmsda 6 ay bir umut war umutla yaşamakta güzel:))))
Canım çok öpüyorum rabbim herkese tattısın kimsenin kucağını boş bırakmasın.Amin....

Anladım canım. Demek size topdan göndermiş çayları falan. Ben eminim işe yarayacağına. Evet parasal yönden biraz külfetli olmuştur ama en azından ben kendi adıma çok güveniyorum Hocama. Rabbim hepimiz kucaklarını çifter çifter doldursun tez zamanda İnşallah. Gelişmelerden haberdar etmeyi unutma....

Kandil gecesi bende hepimiz için dua ettim, Rabbim kabul eder İnşallah. Gerçi isimlerinizltek tek dua etmek isterdim ama bilmeyince topdan ettim valla...

aaaahhhh beraat kandili öleceklerin bir ssene içinde tümdoğacakalrın yazılacağı gün ...rabbim bir dahaki beraat kndilini yawrumla karşılamayı nasip et ,ewlat hasretiyle çabalayan şu aciz kullarını daha fzla bekletme ,kimsenin muradını gözünde koma ,hep güldür hiç ağlatma .aminnnn.

amin.. Inşallah rabbim mucizemizi gönderir.

hepinizi toptan öpüyorum hamile haberlerimizi bir gün buraya büyük harflerle yazacağız emiynim,sadece biaz daha zaman war ,bizde beklemedeyiz zaten.Allaha emanet olun Rabbim şu mübarek ayların bereketini içimize bir tohum atarak gösterir inşallah,gözümüzün nurları hep gözümüzün önünde olur iiiiiiiiiiiiiiiiiiiinşallah....

Kandil gecesi bende hepimiz için dua ettim, Rabbim kabul eder İnşallah. Gerçi isimlerinizltek tek dua etmek isterdim ama bilmeyince topdan ettim valla...

Canım kafam çok karıştı,saraçoğlunun stesinde eşime gönderdiği çayları inceledim bizimle pek alakası yok gibi:((( sizin sperm arttırıcı cayınızın üstünde latince adı yazıyormu yada paketin üstünde ne yazıyor,sen kendi çaylarına ne kadar ödedin canım aslan pençesi çayına şu an sinirler tepemde yarın olsa arayacağım bir hatamı war diye.Bize gönderdiği biri tohum hayıt,diğeri kırkkilit otu,oda stesinde bel we boyun fıtığı için.kafam karıştı ...

Canım kafam çok karıştı,saraçoğlunun stesinde eşime gönderdiği çayları inceledim bizimle pek alakası yok gibi:((( sizin sperm arttırıcı cayınızın üstünde latince adı yazıyormu yada paketin üstünde ne yazıyor,sen kendi çaylarına ne kadar ödedin canım aslan pençesi çayına şu an sinirler tepemde yarın olsa arayacağım bir hatamı war diye.Bize gönderdiği biri tohum hayıt,diğeri kırkkilit otu,oda stesinde bel we boyun fıtığı için.kafam karıştı ...
Canım sakin ol önce. Demekki size uygulayacağı tedavi başka. Zaten herkesi aynı şeyi uygulamasını bekeyemeyiz değil mi? Eşimin ilk kullandığı çayda kırk kilit çayıydı zaten onu kullanınca sayısı yükseldi. İkinci gönderdiği çay ise biberiye çayıydı ki o çay eşimde pek bi işe yaramadı. Biberiye çayının bitiminde test yaptırdığımız da sayısı 7,5 milyondu. Şimdi eşim tekrar kırk kilit çayı kullanıyo, yanlış göndermeleri mümkün değil o yüzden ki senin eşinede o çaydan göndermiş. Biz bu ay eşimin kırk kilit çayı ve benim civanperçemi çayına toplam 274 lira ödedik.

Canım sakin ol önce. Demekki size uygulayacağı tedavi başka. Zaten herkesi aynı şeyi uygulamasını bekeyemeyiz değil mi? Eşimin ilk kullandığı çayda kırk kilit çayıydı zaten onu kullanınca sayısı yükseldi. İkinci gönderdiği çay ise biberiye çayıydı ki o çay eşimde pek bi işe yaramadı. Biberiye çayının bitiminde test yaptırdığımız da sayısı 7,5 milyondu. Şimdi eşim tekrar kırk kilit çayı kullanıyo, yanlış göndermeleri mümkün değil o yüzden ki senin eşinede o çaydan göndermiş. Biz bu ay eşimin kırk kilit çayı ve benim civanperçemi çayına toplam 274 lira ödedik.

Canım çok saol zaten namaz kılır birde ben her akşammeryem suresini okuyorum o beni rahatlattı içime sanki huzur doğdu,bizde ben we eşime 4 aylık küre 605 mil werdik.elimizde eşime bana olmak üzere eşiminkiler 160 mil,benimkilerde 120 mil tabiki çarpı iki.Sadece ben stede benim çayları bulamadım bulduğum aslanpençesi çayıda 50 mil bile değildi.Sen şimdiböyle deyince dahada rahatladım.
bide arkasımben bunları inceledim özellikle kırkkilit otunn böyle faydası yokki,sen inceledinmi acaba.Sen böyle diyosan sana güwenim tam,ben acaba yalnış mı gnderdiler diye korktum elki karışmıştır diye.
saraçoğlunun stesinde uygun beslenme proğramıyla uyğulanırsa etkili olur yazıyordu.Walla bizimki bunları içince bıralktı herşeyi,artık ramazanda ibleri biraz sıkarım inşallah.Yarın eşim we yiğenimle awşa adasına gitcez hafta sonu ordyım ,merak etmeyin bu kız nerelere kayboldu diye .Seni herkesi öpüyorum Allahaemanet olun..

Canım çok saol zaten namaz kılır birde ben her akşammeryem suresini okuyorum o beni rahatlattı içime sanki huzur doğdu,bizde ben we eşime 4 aylık küre 605 mil werdik.elimizde eşime bana olmak üzere eşiminkiler 160 mil,benimkilerde 120 mil tabiki çarpı iki.Sadece ben stede benim çayları bulamadım bulduğum aslanpençesi çayıda 50 mil bile değildi.Sen şimdiböyle deyince dahada rahatladım.
bide arkasımben bunları inceledim özellikle kırkkilit otunn böyle faydası yokki,sen inceledinmi acaba.Sen böyle diyosan sana güwenim tam,ben acaba yalnış mı gnderdiler diye korktum elki karışmıştır diye.
saraçoğlunun stesinde uygun beslenme proğramıyla uyğulanırsa etkili olur yazıyordu.Walla bizimki bunları içince bıralktı herşeyi,artık ramazanda ibleri biraz sıkarım inşallah.Yarın eşim we yiğenimle awşa adasına gitcez hafta sonu ordyım ,merak etmeyin bu kız nerelere kayboldu diye .Seni herkesi öpüyorum Allahaemanet olun..

Canim aklinda kalmasin sen yinede hocaya bir sor icin rahatlasin. Inanarak guvenerek rahat rahat kullanirsin ozaman.

sperm sayısı azlığı kürü
167.00 TL
24x2 gr Süzen poşet

arkadaşlar aynen böyle yazıyo aldığımız kürde.dediğiniz gibi kırkilit otunu(eguisetum arvense) kullanıyoz

bel fıtığı kürü
53.00 TLSATIN AL

Equisetum arvense' nin türü (Kırkkilit türü)
80 gr. doğal çay

bel fıtığında da böyle yazıyo.benim anlamadığım aynı bitki bel fıtığında 80 gr 53tl , peki sperm için olan 24x2gr süzen poşet yani 48gr ediyo galiba bu 48gr 167tl diyo.niye böyle acaba.ya bu kürler birbirinden farklı yada bizimki süzen poşet içinde olduğu için pahalı başka açıklaması yok.hocamızın günahını almayalım şuda var ;belki bizim kullandığımız kırkilitin süzen poşet içinde olması lazım değilmi .belkide öyledir.
arkadaşlar sizlerinde düşüncesini merak ediyorum .acaba ben yanlışmı düşünüyorum...

Son düzenleme:
Ben açıkcası böyle düşünmüyorum eğer aynı şekilde kullanılsaydı eminim o şekilde senin dediğin 53 TL lik bitkiden bize gönderirlerdi. Benim üniversiteden bi arkadaşımda polikistik over vardı. Benim yönlendirmemle hocayı aradı ve 3 ay soğan kürüyle tedavi olması gerektiğini söyledi. Normalde bunun içinde çay varmış ama soğanla çözülebilecek bi soruna çay göndermek istemediler. Eğer hocamız için para önemli olsaydı kürlerini bizlerle paylaşmak yerine doğrudan pazarlama yöntemini kullanırlardı. Ayrıca bizlere gönderdikleri çayın üzerinde kırk kilit bitkisinin latince adı var ama belki içerisinde başka bitkilerde vardır. Ben art niyet göremiyorum doğrusu.

Canım iyi tatiller şimdiden. Ne olur dua ederken bana da ve arkadaşlarımıza da dua et. Evet hocamızın biz bayanlara gönderdiği çayın sitede adı yok, bence bunun nedeni kimsenin kendi başına tedavi belirlememesi. Kırkkilit otunu bende incelemiştim ve bel fıtığı için kullanılıyordu daha çok ama benim eşim o çayı kullanıp bitirdiğinde sayısı arttı. Umarım çaylar hepimize vesile olurda muradlarımız hayırlısıysa tez zamanada gerçekleşir.

Ben açıkcası böyle düşünmüyorum eğer aynı şekilde kullanılsaydı eminim o şekilde senin dediğin 53 TL lik bitkiden bize gönderirlerdi. Benim üniversiteden bi arkadaşımda polikistik over vardı. Benim yönlendirmemle hocayı aradı ve 3 ay soğan kürüyle tedavi olması gerektiğini söyledi. Normalde bunun içinde çay varmış ama soğanla çözülebilecek bi soruna çay göndermek istemediler. Eğer hocamız için para önemli olsaydı kürlerini bizlerle paylaşmak yerine doğrudan pazarlama yöntemini kullanırlardı. Ayrıca bizlere gönderdikleri çayın üzerinde kırk kilit bitkisinin latince adı var ama belki içerisinde başka bitkilerde vardır. Ben art niyet göremiyorum doğrusu.

tabikide canım kesinlikle söylediklerine katılıyorum dediğin gibi içinde başka şeylerde vardır mutlaka olmasa bile bizimki süzen poşet içinde bununda maliyeti bir sürüdür.hem zaten bel fıtığı için olan 1 aylık kullanım için ama bizimki 3 aylık kullanım için,gayet uygun.ben sadece karşılaştırma yapmak istedim.hocamız gibi değerli bir insanın hakkında art niyet düşünmüyorum.allah razı olsun ondan .hocamızdan başka kim bizim telefona bağlanıp derdimizi parasız bi şekilde dinler ki değil mi .bir an için yanlış düşündüm galiba ,allahım affetsin beni.o çok daha fazlasını hak ediyo.gönderdiği çay fayda etsinde tek,kaç para olursa olsun..

Son düzenleme:
Canım sewgili arkadaşlarım burdanda size
,yani sanki ewimin yatak odasındayım o yüzden çok mutluyum.
Ya farkında olmadan bir konu başlattım ama inanın benimde bir art niyetimyoktu,karışıklık olabilirmi diye düşündüm.Şimdi ben burdayım diye soğan kürünü 8 gün yapip bıraktım,aslan pençesi çayımı yudumluyorum şu an.10gün soğan kürürnü yapmalıydım inşallah rabbimbu şakildede şifa isyan eyler.
boncukboncuk ,nermin,krishazelim desteklerinizden dolayı teşekkürler.
Galiba siz kızlar bizim kullandığımız tohumları kullanmadınız o süzen poşetin içinde değil,vakumlu 3 paket özel kutusuna açıp koyuyoruz ,bitene kdar kullanıp sonra kırkkilit süzen poşetlere geçeceğizama bizimpakette sperm arttırmak için yazmıyo,demekki bizimki farklı.
nermin senin eşinde warikosel warmı boncuk ya seninkinde acaba biz ondanmı bu tohumları kullanıyoruz,..
Birde ramazanda bu kürleri nasıl uygulayacağız soranıız oldumu .
Eşim bu gece beni hamile görmüş çok mutluymuşuz ,,karnım büyükmüş ona kzımız olacak diye müjde weriyormuşum.Rabbim inşaaaaaaalllaaahhhhh.
Hepinizi sewiyorum sağlıkla kalın...

:nazar:
Ya farkında olmadan bir konu başlattım ama inanın benimde bir art niyetimyoktu,karışıklık olabilirmi diye düşündüm.Şimdi ben burdayım diye soğan kürünü 8 gün yapip bıraktım,aslan pençesi çayımı yudumluyorum şu an.10gün soğan kürürnü yapmalıydım inşallah rabbimbu şakildede şifa isyan eyler.
Galiba siz kızlar bizim kullandığımız tohumları kullanmadınız o süzen poşetin içinde değil,vakumlu 3 paket özel kutusuna açıp koyuyoruz ,bitene kdar kullanıp sonra kırkkilit süzen poşetlere geçeceğizama bizimpakette sperm arttırmak için yazmıyo,demekki bizimki farklı.
nermin senin eşinde warikosel warmı boncuk ya seninkinde acaba biz ondanmı bu tohumları kullanıyoruz,..
Eşim bu gece beni hamile görmüş çok mutluymuşuz ,,karnım büyükmüş ona kzımız olacak diye müjde weriyormuşum.Rabbim inşaaaaaaalllaaahhhhh.

Ohhhhh, canım bi güzel tatilinin tadını çıkar doyasıya...Canım bize gelen kutuların üzerinde de sperm arttırıcı diye yazmıyor. Sadece süzen poşetlerin içindeki bitkinin Latince adı yazılı. Benim eşimde varikosel için doktorlar çok net bişey söylememişlerdi, çok az var denilmişti. O yüzden de ameliyat olmadı.
Eşinin gördüğü rüyada İnşallah tez zamanda gerçekleşir. Belkide tatil dönüşü 2 canlı olursun:))))

canım şöyle sorunlardan sıkıntılardan kurtulmuş bir şekilde tatil yaptığımız günleride görürmüyüz acep.insanın kafası rahat olmayınca tatildende bişi anlamıyoki.canım benim eşimde varikosel falan bişi yok.ben hocamıza söylemiştim varikosel ,damar tıkanıklığı falan bişey çıkmadı demiştim.hocamızda bu çayı gönderdi.evet canım bizde o senin dediğin tohumlardan kullanmıyoz.demekki sizin sizin tedaviniz öyle.ben hocamız ne gönderirse göndersin kesinlikle kaygılanmam gözüm kapalı içerim.sende kaygısız kullan hiç endişelenme.
mesela hocamızın benim için gönderdiği çay kutusunun üstünde kadın mantosu yazıyor.ben de aslan pençesi diye beklemiştim ama demekki bana uygunu buymuş deyip kaygısız kullanıyorum.zaten süzen poşetlerinin hepsinin üstünde latince adı yazıyomuş onu gördüm ordan anladım aslanpençesinin bit türü olduğunu.hiçte kaygılanmadım bu kadın mantosu nerden çıktı diye.iyi tatiller canım endişelerini at bi kenara tatilin tadını çıkar canım.rüyanız hayırlara işarettir inş ,bebişinin en kısa zamanda gelmesiyle dileğiyle canım allaha emanet ol..

Son düzenleme:
:nazar:

Ohhhhh, canım bi güzel tatilinin tadını çıkar doyasıya...Canım bize gelen kutuların üzerinde de sperm arttırıcı diye yazmıyor. Sadece süzen poşetlerin içindeki bitkinin Latince adı yazılı. Benim eşimde varikosel için doktorlar çok net bişey söylememişlerdi, çok az var denilmişti. O yüzden de ameliyat olmadı.
Eşinin gördüğü rüyada İnşallah tez zamanda gerçekleşir. Belkide tatil dönüşü 2 canlı olursun:))))
Ayyyy kız (annemler sewindikleri zaman söylerler)yerim o ağzı,inşalllah,şimdiden olmasa bile çok mutlu oldum .
Dmekki tahmin ettiğim gibi o tohumlar warikosel için,çünki bana iyiyki eşin ikinci ameliyatı olmamış dedi.Bakalım herşeyi zamana bıraktık yaşayarak göreceğiz herşeyi,sonuçlaarı,Rabbim inşallah busefer bizi utandırmaz.Çümlemiz iyilikle kalın .
Burda hani şu geçici döğmeler warya kınadan yapılan ondan yaptıracağım bileğime yani kınalı kızım bugünden sonra:))))

canım şöyle sorunlardan sıkıntılardan kurtulmuş bir şekilde tatil yaptığımız günleride görürmüyüz acep.insanın kafası rahat olmayınca tatildende bişi anlamıyoki.canım benim eşimde varikosel falan bişi yok.ben hocamıza söylemiştim varikosel ,damar tıkanıklığı falan bişey çıkmadı demiştim.hocamızda bu çayı gönderdi.evet canım bizde o senin dediğin tohumlardan kullanmıyoz.demekki sizin sizin tedaviniz öyle.ben hocamız ne gönderirse göndersin kesinlikle kaygılanmam gözüm kapalı içerim.sende kaygısız kullan hiç endişelenme.
mesela hocamızın benim için gönderdiği çay kutusunun üstünde kadın mantosu yazıyor.ben de aslan pençesi diye beklemiştim ama demekki bana uygunu buymuş deyip kaygısız kullanıyorum.zaten süzen poşetlerinin hepsinin üstünde latince adı yazıyomuş onu gördüm ordan anladım aslanpençesinin bit türü olduğunu.hiçte kaygılanmadım bu kadın mantosu nerden çıktı diye.iyi tatiller canım endişelerini at bi kenara tatilin tadını çıkar canım.rüyanız hayırlara işarettir inş ,bebişinin en kısa zamanda gelmesiyle dileğiyle canım allaha emanet ol..
ewet ya herkese gönderdiği farklı .Sende kendini çok sıkma ,bak ben bebeklerim öldükten sonra hoşlanmadığım yada bana zararı dokunan herkesle iletişimimi minimuma indirdim,şu an çok rahatım kapatıyorum kapımı yesinler birbirlerini diyrum.
Canını onlarmı werdiki almaya çalışıyorlar .
güzel duaların için saol inşallah hepimiz hamile alacağız.Rabbim yar we yardımcın olsun .

Back
X