• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar...Öfffff, bu ev telaşı bitince rahatlıycam yani, uğraş uğraş uğraş...Bahsettiğin ilaç ile ilgili bende olumlu şeyler okuyorum, bazen diyorum ki aman beslenmeyle uğraşana kadar bu ilaçtan al her türlü gerekli vitamin var zaten ama sonra güvenemiyorum vazgeçiyorum. Yüzükte umarım üzerinde ki tüm negatif enerjileri(kayınvaliden de dahil) alıp uzaklara götürü inşallah. :)))))

ay canım Ramazanda hiç çekilmiyo,ben kıprdamaya eriniyorum nerdeyse sen ew taşıyorsun allah kolaylık wersin.Ne yapsam alsammı acaba ama ramazandan sonra düşünüyorum ben...
Yüzükte geldi şimdi parmağımda ,taaaaaakır takır insanlara laf wersem bende hiç çekinmeden ama yapamamki yaradılışıma ters,bakalım benim 7 çakramıda düzenliyormuş,doğrumu yalnuşmı çıkar ortaya haberdar ederim sizleri Allha emanet ol canım.
Ya nermini hiç görmüyorum esrada sık girmiyo nerde bu arkadaşlar acaba...

arkadaşlar slm benimde eşimin sperm sayısı çok düşük 0,6milyon.tüp bebek yaptırmaktanda korkuyorum şimdi bi bitkisel kapsül kullanıyo fertilaid diye bakalım ne olcak sizce nayapmalıyım yaşım 28 micro denesem şansım ne kadar olurki

ay canım Ramazanda hiç çekilmiyo,ben kıprdamaya eriniyorum nerdeyse sen ew taşıyorsun allah kolaylık wersin.Ne yapsam alsammı acaba ama ramazandan sonra düşünüyorum ben...
Yüzükte geldi şimdi parmağımda ,taaaaaakır takır insanlara laf wersem bende hiç çekinmeden ama yapamamki yaradılışıma ters,bakalım benim 7 çakramıda düzenliyormuş,doğrumu yalnuşmı çıkar ortaya haberdar ederim sizleri Allha emanet ol canım.
Ya nermini hiç görmüyorum esrada sık girmiyo nerde bu arkadaşlar acaba...

Canım sen bilirsin, ilaç konusunda bişey diyemiyorum çünkü bende çok kararsızım, nermini bazen erkek infertilitesinden hamile kalamayan bayanların topiği varya orda görüyorum, esra ise gebelik bölümünden duyuru bende hamileyim topiğinde sık sık yazıyo, orda bulabilirsin.

geldım kızlarrrrrrrrrr
her topıkteyımm ben :)
gebe kalamaynalar...
ınferlıte.....
tup beebk....duyuru ben hamıleyım....

tatlım belk kızacaksın ama ben ınanmıorum taslarlan gelen mutluluga falan
cok pahalı deıldır umarım

asırı sıcak yha bugun ve ben adetım
hıc cekılmıor
haftaya 3 gun burda olamayacam
ınş ben yokken sızde hamıle kalırsınız

ozlem dun ruyamda ne oldu bılıomusun
senın gebe kaldıgında actıgın topıgı gordum
acaba genemı hamıle kalacaksın
ınş yha.....

geldım kızlarrrrrrrrrr
gebe kalamaynalar...
ınferlıte.....

hıc cekılmıor

ınş yha.....

Evet canım ben seni baktığım çoğu topikte görüyorum, her yerde var gibisin:)))....Bu sıcaklarda hiç bişey çekilmiyo aslında....
Haftaya neden 3 gün yoksun esracım?....
Ağzını öpeyim esracım nede güzel rüya görmüşsün..İnşallah Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyuna hepimize, sana, yagmura, senanura, kriszatelle ve bana nasip eder...

Evet canım ben seni baktığım çoğu topikte görüyorum, her yerde var gibisin:)))....Bu sıcaklarda hiç bişey çekilmiyo aslında....
Ağzını öpeyim esracım nede güzel rüya görmüşsün..İnşallah Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyuna hepimize, sana, yagmura, senanura, kriszatelle ve bana nasip eder...

aminnnnnnn hepimiz inşallah....

geldım kızlarrrrrrrrrr
gebe kalamaynalar...
ınferlıte.....

hıc cekılmıor

ınş yha.....

kız esra bi ara seni hamile zannettim sonra yazını iyice okuyunca farkettimki ne yazıkki adaetliymişsin:(((
çok pahalı değil yüzüğüm ama sabah nedenini bilmem çok sinirli uyandım şimdi biraz biraz geçti galiba bende ters etki yaptı:((((bkalm yrın nasıl olacağım.Allaha emanet ol...

arkadaşlar slm benimde eşimin sperm sayısı çok düşük 0,6milyon.tüp bebek yaptırmaktanda korkuyorum şimdi bi bitkisel kapsül kullanıyo fertilaid diye bakalım ne olcak sizce nayapmalıyım yaşım 28 micro denesem şansım ne kadar olurki

tatalım merhaba sayılarınız tüp için çokazz değil zaten bi yumuta bi sperm yeter.o kullandıpğın witaminin methini duydum en az 6 ay kullanman gerekli biraz kullan bi test yapın bakalımne kada faydası war ondan sonra tüpe geçin derim ben .ama son kararı wermek gene size düşer .Allaha emanet ol...

ankaraya abımın yemın torenıne gıdıcem :) allhım nasp ederse
sızı cok ozlıcem 3 gun ıcınde
her gun grmeye alısmısım
rahatszlık olunca ınsan her topıkte umut arıor vede saolsun
cok arkadslarım var sızın gıbı :)

ınş canım allhım bızede nasp eder
su mubarek gunlrın hurmetıne
ruyamda gercklesır ınşşşşşşşşş

kız esra bi ara seni hamile zannettim sonra yazını iyice okuyunca farkettimki ne yazıkki adaetliymişsin:(((
çok pahalı değil yüzüğüm ama sabah nedenini bilmem çok sinirli uyandım şimdi biraz biraz geçti galiba bende ters etki yaptı:((((bkalm yrın nasıl olacağım.Allaha emanet ol...

:)))))) keske zannettıgın gıbı olsam
ben olsam yanında ne sıtresın kalır ne bişi yuzukte neymıs :))))

canım şansın tabiki var herkes kadar..microda esas olan sağlıklı bir sperm yani...ama tabiki transfer gerçekleştikten sonra tutarmı tutmazmı ALLAH bilir..inşallah hayırlı ve güzel haberler verirsin..

ben ilk denememde lam-lamel arasında -sayı bile veremediler bin felan dediler-gebe kaldım bebeğimi kaybettim. 2. denememde 0.2 milyon ve %8 hareketli spermler ve tek embriyo ile 10 haftalık gebeyim. bi tane bile yetiyor. kafanızı buna takmayın ve azo sperm olmadıkça erkek infertilitesi, infertil çiftler için her zaman şanstır. tedaviden de kaçmayın erkek infertilitesi en az süprizin olduğu ve doktorlara göre yardımcı üreme teknikleri dışında tedavisi ilaçla felan tedavisi olmayan bir hastalık. burada süpriz bir başlık altındayız. ama ben böyle başka bir örneğe rastlamadım. süprizleri beklerken yaşımızla beraber yumurta sayılarımızda uçup gidiyor. biraz daha bekleyelim diyip tüp bebek tedavisini de zora sokmayın. bunlar sadece benim fikirlerim. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. evlatlarımızla bizi kavuştursun. aminn

ben ilk denememde lam-lamel arasında -sayı bile veremediler bin felan dediler-gebe kaldım bebeğimi kaybettim. 2. denememde 0.2 milyon ve %8 hareketli spermler ve tek embriyo ile 10 haftalık gebeyim. bi tane bile yetiyor. kafanızı buna takmayın ve azo sperm olmadıkça erkek infertilitesi, infertil çiftler için her zaman şanstır. tedaviden de kaçmayın erkek infertilitesi en az süprizin olduğu ve doktorlara göre yardımcı üreme teknikleri dışında tedavisi ilaçla felan tedavisi olmayan bir hastalık. burada süpriz bir başlık altındayız. ama ben böyle başka bir örneğe rastlamadım. süprizleri beklerken yaşımızla beraber yumurta sayılarımızda uçup gidiyor. biraz daha bekleyelim diyip tüp bebek tedavisini de zora sokmayın. bunlar sadece benim fikirlerim. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. evlatlarımızla bizi kavuştursun. aminn

ne gusel bencede onemlı olan 1 tane saglıklı sperm
rabbım hepımıze gostersın bu haberıı

Çok doğru hayatım iki tüp denemem war ikincide bende ikizlerimi kaybettim ,insanlar çok gülünç diyolaki bekle kendiliğinden olur ,kendiliğinden oluyorsa ben neden bu kada para döktüm ya ,aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun ,eşimi ikna etsem belki bi daha deneim ama ikna olmaz o.
Rabbimherkesi istediği ewlwtlwra kawuştuesun amin...

Çok doğru hayatım iki tüp denemem war ikincide bende ikizlerimi kaybettim ,insanlar çok gülünç diyolaki bekle kendiliğinden olur ,kendiliğinden oluyorsa ben neden bu kada para döktüm ya ,aptal dostun olacağına akıllı düşmanın olsun ,eşimi ikna etsem belki bi daha deneim ama ikna olmaz o.
Rabbimherkesi istediği ewlwtlwra kawuştuesun amin...

dogal yollarlan olmuorsa esın ıkna olmk zorunda ama senınde anne olmaya hakkın var :(

aminn canım...öncelikle bebişine sağlıkla kavuş inşallah..tüp bebek tedavisi biraz yıpratıcı bir dönem olduğu için, (en adından kendi adım için konuşuyorum) insan negatifi aldığından çok yıkıldığı için biraz beklemek istiyor..ve bazen başlıklarda okuyorum doğal yollarla gebe kalan insanları...dr lar asla gebe kalamassın dediği halade gebe kalan insanlar..işte bunlarda bir umut oluyo..ve neden olmasın diyoruz...Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..

aminn canım...öncelikle bebişine sağlıkla kavuş inşallah..tüp bebek tedavisi biraz yıpratıcı bir dönem olduğu için, (en adından kendi adım için konuşuyorum) insan negatifi aldığından çok yıkıldığı için biraz beklemek istiyor..ve bazen başlıklarda okuyorum doğal yollarla gebe kalan insanları...dr lar asla gebe kalamassın dediği halade gebe kalan insanlar..işte bunlarda bir umut oluyo..ve neden olmasın diyoruz...Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..

aminnnnnnnnn

Back
X