• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba. son yazdıklarınızı bir solukta okudum hemen. Evet haklısınız. Eğer doğal yolla olmuyorsa, ki elinizden gelen herşeyi yaptıysanız daha fazla beklemenin anlamı yok. Bende eşimin kullanıldığı çaylar bitene kadar tekrar hamile kalamazsam artık hangi tedaviyi uygulamam gerekiyorsa onu uygulayacağım. Bu arada yeni evime dün taşındım. Canım annem yardım etti, dünden bugüne yerleştimde çok şükür. Yanlız 3 aya kadar internet bağlantımız olmayabilir. Sitelere daha bağlantı gelmemiş. Ben annemlere ya da ablamlara geçince şimdi olduğu gibi(annemlerdeyim) sizlere benden haberler vericem.

canım ya hadi tekraadan güzel güzelhayırla otur yeni ewinde,:))))
inşallah canım hemen hamile kalısında başka işleme gerekkalmaz.Benim eşim hala tohumlaı içiyo 3 .pakete başladık,benim küümde dün bitti gene soğan küü yapacağım sona diğer çaya geçeceğim inşallah,iii
Rabbim kimsenin kuacağını boşbırakmasın,Allaha emanet olun...

Kızlar merhaba. son yazdıklarınızı bir solukta okudum hemen. Evet haklısınız. Eğer doğal yolla olmuyorsa, ki elinizden gelen herşeyi yaptıysanız daha fazla beklemenin anlamı yok. Bende eşimin kullanıldığı çaylar bitene kadar tekrar hamile kalamazsam artık hangi tedaviyi uygulamam gerekiyorsa onu uygulayacağım. Bu arada yeni evime dün taşındım. Canım annem yardım etti, dünden bugüne yerleştimde çok şükür. Yanlız 3 aya kadar internet bağlantımız olmayabilir. Sitelere daha bağlantı gelmemiş. Ben annemlere ya da ablamlara geçince şimdi olduğu gibi(annemlerdeyim) sizlere benden haberler vericem.

evinde güle güle otur canım ve hayırlı haberlerle gel inşallah...

mrh arkadaşlar.benimde kürüm bitmişti.hocamızla tekrar görüştüm başka bir çay gönderdi.önce soğan yapcam sonra küre başlayacam ..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

mrh arkadaşlar.benimde kürüm bitmişti.hocamızla tekrar görüştüm başka bir çay gönderdi.önce soğan yapcam sonra küre başlayacam ..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.

amin.....canım sizde sorun neydi? ve hangi kürleri kullandınız? saraçoğlu hocaylamı görüştün telefonda asisanlarıylamı?

kız neroş nerdesin bakim:((( özledim walla..
benim de çayım dün bitti bende soğamn kürü ne başladımsenin gibi ,Hadi bakalımherkese hayılı olsun.bugün yarın kımızılar gelir bendende,eşimsürekli rüyasında bebek gtirdiğimi görüyo,kucağına veriyormuşum bu ay umutlu ama ben bilşyorum olucam gene:(((

benim de çayım dün bitti bende soğamn kürü ne başladımsenin gibi ,Hadi bakalımherkese hayılı olsun.bugün yarın kımızılar gelir bendende,eşimsürekli rüyasında bebek gtirdiğimi görüyo,kucağına veriyormuşum bu ay umutlu ama ben bilşyorum olucam gene:(((

Insallah canim benim insallah guzel haberini alirim

amin.....canım sizde sorun neydi? ve hangi kürleri kullandınız? saraçoğlu hocaylamı görüştün telefonda asisanlarıylamı?

cnm eşim sperm arttırıcı çay kullanıyo ,hareket sayı sorunumuz var.bende bazen düzensizlik oluyo bunun için hocamızdan bende çay alıp kullanıyorum.ilk aradığımda kayıt yaptılar ,15 gün sonra görüştüm şimdi ise kürler bittikçe arayıp görüşüyorum..

cnm eşim sperm arttırıcı çay kullanıyo ,hareket sayı sorunumuz var.bende bazen düzensizlik oluyo bunun için hocamızdan bende çay alıp kullanıyorum.ilk aradığımda kayıt yaptılar ,15 gün sonra görüştüm şimdi ise kürler bittikçe arayıp görüşüyorum..

nermincim seni görmek güzel uzun zamandan sonra....İnşallah yagmurcum ve nermincim en yakın zamanda bizlere bayram sevinciyle beraber şahane haberler verirsiniz. Çocuklar gibi en güzel bayramlarımızdan birini yaşamış oluruz.

buralardayım cnm arasıra topice girip bakıyorum yani sizleri takipteyim.inş inş 9 ay boyunca adet olmazsın cnm eşinin rüyası gerçek olur.hadi bakem güzel haberlerini yaz buraya.adet olsan bile hiç üzülme inş bi dahakine olursun.sağlıcakla kal..

nermincim seni görmek güzel uzun zamandan sonra....İnşallah yagmurcum ve nermincim en yakın zamanda bizlere bayram sevinciyle beraber şahane haberler verirsiniz. Çocuklar gibi en güzel bayramlarımızdan birini yaşamış oluruz.

keşke keşke cnm keşke inş hep beraber çifte bayram yaşarız ama ben çok umutlanmak istemiyorum çünkü umutlanınca hayal kırıklığı daha da büyük ve acı oluyo..neyse ya ,rabbim büyük olur mu olur değilmi.napalım umutlanmamak elde değil , sonuç hüsranda olsa, az da olsa umutlanıyorum.rabbim yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

buralardayım cnm arasıra topice girip bakıyorum yani sizleri takipteyim.inş inş 9 ay boyunca adet olmazsın cnm eşinin rüyası gerçek olur.hadi bakem güzel haberlerini yaz buraya.adet olsan bile hiç üzülme inş bi dahakine olursun.sağlıcakla kal..

ya cancaazım,dün adet tarihimdi ,bir iki damla bir sey geldi akşam,şu saat olmuş tık yok,oruçta tutmadım ,dayanamadım test yaptım ondada bişey yok,çayları kullandığımik ay ondanmı acaba,bebek olsaydı keşke ama değil:((

ya cancaazım,dün adet tarihimdi ,bir iki damla bir sey geldi akşam,şu saat olmuş tık yok,oruçta tutmadım ,dayanamadım test yaptım ondada bişey yok,çayları kullandığımik ay ondanmı acaba,bebek olsaydı keşke ama değil:((

ınş bebektır
ınş gec dollenme falan oldugu ıcın testte cıkmıodur
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ınş bebektır
ınş gec dollenme falan oldugu ıcın testte cıkmıodur
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canımmmmmm şu an yanımda olsanda,sana sıkısıkı sarılıp omzunda ağlasam,çocuklar gibi....
o kadar çok bastırılmış duygularım warki..
bazı gaceler kaçamak kaçamak ağlıyorum ,ama ben bağıra bağıra içimdeki şu ince sızıya inat tükenmesi için perwasızca ağlamak istiyorum ,kimseyi takmadan.
tampon koydum biraz üstüne değmiş adet olucam biiyorumda zorluyo,:((((
Allahım herkese istediği bebeği en kısa zamanda wersin,a
İyi dileklerin içinde saoıl canım,ama nerde bende o şanss....

aaaaa:1shok::1shok:niye böyle oldu acep.rabbim mübarek ramazanın yüzü hürmetine yüzünü güldürsün inş, inş inş hamilesindir.değilsende bu ay hani beslenme şeklimiz değişti ondandır belki ..inş hamişsindir..amin amin

canımmmmmm şu an yanımda olsanda,sana sıkısıkı sarılıp omzunda ağlasam,çocuklar gibi....
bazı gaceler kaçamak kaçamak ağlıyorum ,ama ben bağıra bağıra içimdeki şu ince sızıya inat tükenmesi için perwasızca ağlamak istiyorum ,kimseyi takmadan.

:(:(:(bızlerde senden farklı deılızkı
bbak ben evlenelı 17 ay oldu hıc dogal yollan hamıle kalamadım
gercı korunmasız henuz 10 ay
tupe gecıoruz bu ay sonu rabbım nasp ederse
parayı ayarladık
ıstedıgımız merkez daha fazlasını ıstıyor
o da cok zıor yanı :(
aman kafam cok karısık bugun
rabbım herkes ıcın hayırlısını versınnnnnn

ay canım benim.....hepimiz öyleyiz malesef...ama umut olmadan hiçbişey olmadan değilmi? Rabbim er yada geç nasip edecek çok inanıyorum artık ben...düşün çok çok az spermle hamile kalanlar bile var..ama umudumuzu yitirmemek önemli..şu mübarek günlerde hepimiz birbirimiz çok dua edelim..inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz...

Back
X