• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
boncukcugum hosgeldın canım
valla cok zor yha ıletısımsız hayat dusunemıorum :)

yagmurcugum kelın ılacı olsa kendı basına surer
bızım yapmadıgımız bişi kalmadı ama sonuc gene aynı

bıze cogu doktor spermı artıracak bişi yoktur dedi
sadece ölesıne destekler dedi :(

nasıl bır hastalıkmıs

Hiç sorma esracım ya.Gerçekten herhangi bir iletişim aracı olmadan durmak çok zor.....

boncuk yagmur nermın yarın muaberk gun ılk deneme gıdıcem bılıosunuz tup bebek ıcın
benım nıyetıme bebegımın olması ıcın 1 tane yasını serıf okurmusunuz yarın rıca edıorum :(
41 yasın topluyorum

selam canım. Öncelikle herşey gönlünce olsun dilerim. Biz şuanda düzenli olarak 2 şey yapıyoruz...1) Her akşam keçiboynuzu kürü 2) İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız sperm sayısı arttırıcı çay kürü, haftada 2 kere aynı gün. Beslenmeye dikkat etmeyi bıraktım, bebeğimi düşürdükten sonra. Hem çok yoruldum hem de farklı telaşlar başladı. Taşınmak vb. gibi. Belki tekrar beslenmeye dikkat etmeye başlarım ama şimdilik bi hareket yok....

canim ben simdi beslen meye dikat ediyorum bebegin icin cok uzuldum
canim sen ilk sayfada yazdiklarini tekrar benim icin soylermisin birde brokoli salatasini falan nasil yapiyordun yardim et canim bana

allh razı olsun okuyunca bana haber verırsn cok sevınırım

Günaydın canım. Tamam bende sana okurum. Ama akşam okudum diye yazamam çünkü biliyosun internetim yok daha evde. Ama İnşallah okuycam senin niyetine.
Evet kızlar esranın dediği gibi, birbirimize bu gece isimlerimizle dua edelim.nermin, yagmur ve esra sizler için dua edicem, lütfen sizlerde bana dua edin. Önümüzdeki ay İnşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde hamile kalıp bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allahım kabul etsin inşallah dualarımızı.

canim ben simdi beslen meye dikat ediyorum bebegin icin cok uzuldum
canim sen ilk sayfada yazdiklarini tekrar benim icin soylermisin birde brokoli salatasini falan nasil yapiyordun yardim et canim bana

Canım günaydın. İlk sayfada zaten uyguladığım(kış mevsimi) için ayrıntılı beslenme listesi var, ordan ne yaptığımı okuyabilirsin ki yazarsamda aynı şeyleri yazarım. Brokoli salatasına gelince, brokolilileri haşlayıp süzüyorsun. Sonra isteğe bağlı maydanoz, kuru soğanı doğrayıp brokoliye ilave ediyorsun. Üstüne yine istediğin kadar limon, tuz, zeytinyağı ilave edip afiyetle yiyorsun.

Günaydın canım. Tamam bende sana okurum. Ama akşam okudum diye yazamam çünkü biliyosun internetim yok daha evde. Ama İnşallah okuycam senin niyetine.
Evet kızlar esranın dediği gibi, birbirimize bu gece isimlerimizle dua edelim.nermin, yagmur ve esra sizler için dua edicem, lütfen sizlerde bana dua edin. Önümüzdeki ay İnşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde hamile kalıp bebeklerimizi kucaklarımıza alırız. Allahım kabul etsin inşallah dualarımızı.

allh razı olsun yazıorum o zamn lısteye okuyorsun dıe

hepınıze ıı bayramlar canlar rabbım her sene bu zamnlara cıkarmayı nasp etsın
rabbım ınş seneye bu zamnlara evlatlarımzlan gırmeyı nasp eder amın

Günaydın kızlar. Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Rabbim bize de bi evlat nasip etsin inşallah. Esracım eve gider gitmez ilk işim sana Yasin Okumak oldu. Okudum yani. Rabbim kabul eder İnşallah.

Kızlar ,canım arkadaşlarım bayramınız mübarek olsun,hepinizi öpüyorum kardeşlerim...
Esracım canımyeni gördüm yasin isteğini okuyacğım haberin olsun,inşallah geç kalmadım canım benim.allaha emanet...

canlarım nerdesiniz...
ikinci hormon testimi yazmamıştım,e2 gene yüksek çıktı 81 doktorda onayladı,fsh tam sınıdydı doktorum o normalde e2 yüksek 50 nin altı normalolan dedi.
Yumurtlama war mı diye adetin 25 günü progestona bakalım dedi ona göre ilaç wercekmiş bana .
Bide internette aslan pençesi nin e2 yükselttiğini okudum geçen ay 71 di bakaalım ne olacak .
Allaha emanet olun...

Merhaba bayanlar. Hepimizin derdi aynı. İlk tüp bebek denememizi geçen ay yaptık ne yazık ki negatifi gördük. Kısmet olursa yarıyıl tatilinde tekrar denemek istiyorum. Eşim başta yanaşmıyordu ama şimdi sıcak bakıyor. Sorunumuz oligospermi, sayımız 6000 hareketli %5, morfoloji %5 yani işe yarar 15-20 adet spermimiz var ne yazık ki. Doktorumuz transfer sonrasında "sperm seçiminde zorluk yaşandık ama umarım gelişimleri devam eder" demişti. geçen sene doktor tavsiyesi üzerine l-argine, evicap ve trental kullandık ama ne yazık ki 225.000 olan sayımız daha da düştü. Bir çoğunuzdan sperm sayısının artışı ile ilgili yazılar okudum bende buraya aynısını yazabilmeyi çok isterim. Yarıyıl tatilinden 3 ay önce sayımızı arttırmak için eşimi kandırıp bitkisel birşeyler kullanmak istiyorum. Eşim doktor ve altarnetif tıppa karşı biri. Ama inanıyorum ki ısrarlarımı kırmayıp 1-2 şey denetebilirim. Sözün özü buradakilerin hepsini denemez, etkili olabilecek ne tavsiye edebilirsiniz? En azından tedaviye giderken sayımız azda olsa artsın. Uzun ve bölük börçük oldu kusura bakmayın.

Back
X