• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
testı gorunce dahada cok sevındım
rabbım emegının karsılıgını verdı
saglıklan kucagına al ınşşş

Insallah canim benim sabah yaptik iki cizgide koyu cikti:) Acaba test mi hatali dedim ayni testten esime yaptirdim sadece tek cizgi cikti:)))))))))))) Allahim neler yapiyorum su hale bakin .
Bugun kan testi vericem bakalim hersey ortaya cikacak Ne olur dua edin bana

Insallah canim benim sabah yaptik iki cizgide koyu cikti:) Acaba test mi hatali dedim ayni testten esime yaptirdim sadece tek cizgi cikti:)))))))))))) Allahim neler yapiyorum su hale bakin .

,,,,,,,,,,,,,,C;anım testi,ni gördüm, hamilesin kesin. şimdiden tebrik ediyorum, hayırlı olsun, hayırlı haberini bekliyorum sabırsızlıkla:)))))

canişkom bebiş geliyor işte neden pimpirikleniyon
süper ya valla çok sevindim :teytey:
umut ışığım oldun sen benim kaydirigubbakcemile3

canim cok sirinsiniz:roflol: :roflol:

Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .

Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .

canim cok sevindim
darisi bizlerin basina
tebrik ederim
canim siz tup bebek yapmaya karar vermistiniz dimi
canim birde sizde sorun tam olarak neydi

canım değerin gayet normal süper ya hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla gelsin bebiişimiz inşallah
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Ayyy canım bir çırpıda okudum yazılanları...Kan testi sonucunu bekliyorum yazacaktım kiiiii.......iletini gördümmmm...Çokkkkkk sevindimmmmm...Allahım o duyguyu hepimize yaşatsın canımmm..Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım inşallahhh..
Herkes ameliyat öncesini sonrasını ,değerlerin zamanla değişimini ve kullandığınız ilaçları merak ediyor anladığım kadarıyla..:)
Çok güzel bir haber yaaa...İnşallah hepimiz bu haberlerle donatırız topiği...

cok mutlu oldum asırı hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
suan bagıra bagıra aglamak ıstıyorummmmmmmmm
tup bebege gıdecem dıe beklerken rabbım sana melegını yolladı ne gusel
bu buyuk bır nımet cok sukur
degerınde cok gusellll maşşşşşşşşş:nazar:
saglıklan kucagına al ınşşşşş
bırlıkte yola cıktık bırlıkte uzulduk bırlıkte mucadele ettık bırlıkte sorduk cevpladıkkkkk
hep bırlıkte dusunduk ne yapalım dıe
herkesın kafasında su soru vardı ^^^ne zamn olucak ^^^die
ve oldu cok sukur.......sımdı senden tek ıstegım
hamılelıgının tadını cıkar vede bıze duanı eksık etme canım arkadasım:1hug:

canim cok sevindim
darisi bizlerin basina
tebrik ederim
canim siz tup bebek yapmaya karar vermistiniz dimi
canim birde sizde sorun tam olarak neydi

Evet arkadasin reglimi bekliyordum ignelere baslamak icin Allahimin bir mucizesi bu .
Bizde iki tarafli sorun vardi
esimde sperm sayisi , hizi ve morfoloji cok kotuydu
Bende de rezerv azligi vardi yumurtam cikmiyordu endrometrium ve cikolata kisti vardi FSH im yuksekti
ama oldu inanamiyorum bizim olduysa herkesin olur .

Ayyy canım bir çırpıda okudum yazılanları...Kan testi sonucunu bekliyorum yazacaktım kiiiii.......iletini gördümmmm...Çokkkkkk sevindimmmmm...Allahım o duyguyu hepimize yaşatsın canımmm..Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allahım inşallahhh..
Herkes ameliyat öncesini sonrasını ,değerlerin zamanla değişimini ve kullandığınız ilaçları merak ediyor anladığım kadarıyla..:)
Çok güzel bir haber yaaa...İnşallah hepimiz bu haberlerle donatırız topiği...

Arkadasim cok mucadele ettik ama sonucunu aldik insallah hepiniz bu mutlulugu yasarsiniz Dualarim sizlerle . Ne olur pesini birakmayin bizim olduysa herkesin olur.

Canıııım canıııııım ...
Allah sana bi can daha verdi şükürler olsun ...
çabalarınızın karşılığı oldu çok şükür.....
darısı bize inşallah çifter çifter.....

cok mutlu oldum asırı hemdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
suan bagıra bagıra aglamak ıstıyorummmmmmmmm
tup bebege gıdecem dıe beklerken rabbım sana melegını yolladı ne gusel
bu buyuk bır nımet cok sukur
degerınde cok gusellll maşşşşşşşşş:nazar:
saglıklan kucagına al ınşşşşş
bırlıkte yola cıktık bırlıkte uzulduk bırlıkte mucadele ettık bırlıkte sorduk cevpladıkkkkk
hep bırlıkte dusunduk ne yapalım dıe
herkesın kafasında su soru vardı ^^^ne zamn olucak ^^^die
ve oldu cok sukur.......sımdı senden tek ıstegım
hamılelıgının tadını cıkar vede bıze duanı eksık etme canım arkadasım:1hug:

Ahh arkadasim benim dualarim hep sizlerle aklim hep sizde . Insallah seninde en kisa zamanda olacak ve birlikte konusarak danisarak buyutecegiz bebeklerimizi. Canim benim Allah tez zamanda yuzunu guldursun.

Canıııım canıııııım ...
Allah sana bi can daha verdi şükürler olsun ...
çabalarınızın karşılığı oldu çok şükür.....
darısı bize inşallah çifter çifter.....

Insallah arkadasim umidinizi hic kaybetmeyin akliniza beni getirin cunki bizim gercekten mucize.. tup le bile sansimiz azdi donasyon arastirmasi bile yapmaya baslamistik. Diyorum ya bizim olduysa herkesin olur.

Back
X