• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim Kaan hocayi arayarak en dogru seyi yapmissin
o nerderse harfiyen onu dinle
muhtemelen once trental ve endol verecektir bizede vermisti sonrada hormon verir
eger kendinizi ona teslim ederseniz o halleder
ama senin stres yapmaman lazim

esinin hormon sonuclarini ister hemen yaptirip yollarsin bizden her ay istiyordu

bize hamilelikle ilgili gelismeleri bile bildirmemizi istedi nasil bir insan anlamiyorum ya bizi ne gordu ne taniyor nede 5 kurus para aldi 8 ay boyunca tedavi etti. Hergun ona dua ediyorum.

evet canim ben her iliskiden sonra bacaklarimi havaya dikip 2 saat yattim . diyorum ya biz cok mucadele ettik yilmadik yorulmadik pes etmedik sonunda basardik .

ovulasyon testini ben 9. gunden basliyordum yapmaya sen bu gece hemen yap baktin cift cizgi cikti 3 gece her gece yapin ve bacaklarini dik
3 geceden sonra gun asiri devam edin

Hadi bu ay hallet su isi:)) bebekleri beraber buyutelim

Canım inşallah ya ,kaan hocanın bize dediği e güzel şey ameliyata gerek olmaması bide bu kadar düşşün muhakkak bir nedeninin olması demesi.
Benim adetimçogunlukla 28 gündür,yani benim 12 .gün testleri yapmam lazım yani yarın akşam yaparımdiyorum vücüt ısımda 36.3 pek yüksek deil galiba bu at da yumuta oluşumu yok ,yarın tekrar ölççem bakalım.
Aşkım ya bende çok isterim am a nerde,senle bebaber gebelik yaşamayı.
olsun sen hamilesin ya şimdilik o bile yeter.
Allah dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın ,kımsenin kucağını boş bırakmasın amin

Canım inşalla ameliyata gerk kalmadan bebişin gelir,ben kaan hocaya meil attın ama gittimi pek bilmiyorum canım sana kaan hoca kaç gün sonra yazdı ,bide ne yazdı tatlım?Allah yardmcın olsun..

canım kaan hocaya 3 tane mesaj attım
genelde 3 gün içinde cevap geldi
umarım hepimiz güzel haberler alırız

kızlar daha oncede yazmıstım tup bebek tedavısındeyım bebegımın olması ıcın 4444 tefrıcıye duasını yapmak ıstıyorum duama katılırmısınız 20_40_100 ne kadar okumak ıstersenız artık bana söleyın....adetlıykende okunan bır dua...salavat oldugu ıcın.....dua su....

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

canım kaan hocaya 3 tane mesaj attım
genelde 3 gün içinde cevap geldi
umarım hepimiz güzel haberler alırız

Şimdi kaan hocadan geldi mesaj,endol sabah içilecek,trental 400mg akşam ,1 ay sonra fsh ve testesteron hormonuna bakılacakmış aynı zamanda bizi orayada çağırdı gelin sperm testşini burda yapalım dedi,ona göre tedavinizi planlayalı diye :((((
Sizi çağırdımı tatalım,yoksa bizim durum dahamı vahim?

kızlar daha oncede yazmıstım tup bebek tedavısındeyım bebegımın olması ıcın 4444 tefrıcıye duasını yapmak ıstıyorum duama katılırmısınız 20_40_100 ne kadar okumak ıstersenız artık bana söleyın....adetlıykende okunan bır dua...salavat oldugu ıcın.....dua su....

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Canım az işim daha kaldı halledeyim sewe sewe okurum sende meryem suresini oku sürekli .Allaha emanet ol.

Şimdi kaan hocadan geldi mesaj,endol sabah içilecek,trental 400mg akşam ,1 ay sonra fsh ve testesteron hormonuna bakılacakmış aynı zamanda bizi orayada çağırdı gelin sperm testşini burda yapalım dedi,ona göre tedavinizi planlayalı diye :((((

canım bizim burda çok iyi bir hoca takibimizi yapıyor
ona güvenin sizi gerektiği gibi tedavi edecektir diye yazmış
ancak bizide öncesinde hastaneye davet etmişti
canım bizim doktor tıkaç olabilir diye
antibiyotik verdi kaan hocaya onu sordum ilaçların adını falan yazdım
cevap olarak bende aynı ilaçları veriyorum kullanabilir demiş
canım telaşlanma sizi oraya davet etti diye

canım bizim burda çok iyi bir hoca takibimizi yapıyor
ona güvenin sizi gerektiği gibi tedavi edecektir diye yazmış
ancak bizide öncesinde hastaneye davet etmişti
canım bizim doktor tıkaç olabilir diye
antibiyotik verdi kaan hocaya onu sordum ilaçların adını falan yazdım
cevap olarak bende aynı ilaçları veriyorum kullanabilir demiş
canım telaşlanma sizi oraya davet etti diye

yok canım telaş değilde oraya gidipte elimizden gelen bu tüp yapın demelerinden korkuyorum,eşim hiç yanaşmıyor,iki kere denedik zaten,sana hangi ilaçları yazdı canım ?

slm kizlar acil cevap bekliyorum
yumurtlama testi yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti kizlar sizce yumurtlama gunum ne zamandir
esim ile bugun beraber olayimmi
preseed i kullanayim mi

slm kizlar acil cevap bekliyorum
yumurtlama testi yaptim ikinci cizgi biraz silik cikti kizlar sizce yumurtlama gunum ne zamandir
esim ile bugun beraber olayimmi
preseed i kullanayim mi

Canim yarin tekrar yap daha koyu cikarsa 24 saat sonra yumurtluyorsun sanirim.
Bence bu geceden basla iliskiye preseed in varsa kullan tabi . iliski sonrasi ayaklarini havaya dik 2 saat oyle yat
bugun reglinin kacinci gunuydu?
testi aksamlari yap bence
bugunden itibaren 3 -4 gun her gun iliskiye girin

yok canım telaş değilde oraya gidipte elimizden gelen bu tüp yapın demelerinden korkuyorum,eşim hiç yanaşmıyor,iki kere denedik zaten,sana hangi ilaçları yazdı canım ?

Canim telaslanma oraya cagirmasinin sebebi isterseniz ben yapayim tedavinizi acisindan ama zorlamiyor isterseniz gelin diyor o bilemez ki sizin istanbulda yasadiginizi soylemeniz lazim
zaten hastanede bakiyor bir cikari yok ozel muayehanesi falan yok adamin randevu bile alinmiyor siraya giriyorsun
sen pesini birakma tedavinizi o yurutsun ne isterse hemen yap hangi tahlilleri istersede yaptir gonder ona o sizi yonlendirir
bak endol ve trental verir demistim :) duzenli olarak kullansin esin 1 ay kullan dedi degil mi? 1 ay sonunda sperm testi ister yine hormon testleriyle birlikte sonuclari yazar gonderirsin o tedaviyi yonlendirir

Diger sebep te sperm testinin yapildigi merkezin guvenilir olmasi onemli onun icin cunki tedaviye ona gore yon veriyor . sen yaptirdigin yeride soylersen daha iyi olur .

Canim telaslanma oraya cagirmasinin sebebi isterseniz ben yapayim tedavinizi acisindan ama zorlamiyor isterseniz gelin diyor o bilemez ki sizin istanbulda yasadiginizi soylemeniz lazim
zaten hastanede bakiyor bir cikari yok ozel muayehanesi falan yok adamin randevu bile alinmiyor siraya giriyorsun
sen pesini birakma tedavinizi o yurutsun ne isterse hemen yap hangi tahlilleri istersede yaptir gonder ona o sizi yonlendirir
bak endol ve trental verir demistim :) duzenli olarak kullansin esin 1 ay kullan dedi degil mi? 1 ay sonunda sperm testi ister yine hormon testleriyle birlikte sonuclari yazar gonderirsin o tedaviyi yonlendirir

canım yani gitmeye gerek yok iyi pek güzel,eşimin işi belli olmaz belki de gider beni alip biaz da gezmiş oluruz bu vesileyle:))))
ticari amaç güttüğü aklmın ucundan dahi geçmedi,ameliyatada sıcak bakmadı ya ondan içim rahat birzda .
tahliller mesele değilde biz kürlerde devam ediyoruz ilaçlarla bi yan etkisi olurmu sence.
bide ben bugün vücüt ısımı ölçtüm 36.1 olmuşyani düşmüş galiba bende gelişen yumrta yok bu ay,lh hormonum salğılanmıyo ne yazıkki:(((
bugün 12 gün 37 dereceye yekın olması gerekirdi değerim ama mlesef,oyüzden ovulasyonu yapmadım boşuna kullanmayım dedim.
Hadi bel be yawrum anneni ne çok beklettin.......

canım yani gitmeye gerek yok iyi pek güzel,eşimin işi belli olmaz belki de gider beni alip biaz da gezmiş oluruz bu vesileyle:))))
ticari amaç güttüğü aklmın ucundan dahi geçmedi,ameliyatada sıcak bakmadı ya ondan içim rahat birzda .
tahliller mesele değilde biz kürlerde devam ediyoruz ilaçlarla bi yan etkisi olurmu sence.
bide ben bugün vücüt ısımı ölçtüm 36.1 olmuşyani düşmüş galiba bende gelişen yumrta yok bu ay,lh hormonum salğılanmıyo ne yazıkki:(((
bugün 12 gün 37 dereceye yekın olması gerekirdi değerim ama mlesef,oyüzden ovulasyonu yapmadım boşuna kullanmayım dedim.
Hadi bel be yawrum anneni ne çok beklettin.......

Canim kurleri yapabilirsin sakincasi yok. ama proxeed plus kullaniyosaniz gerek yok artik kure falan
sende iyi bir doktor kontrolunde tedaviye girmelisin is sadece kocanda bitmiyor biliyorsun seninde guzel yumurtalarin olmasi lazim. ilk firsatta o doktora gideceksin dimi ????
soz mu arkadasim?

Canim kurleri yapabilirsin sakincasi yok. ama proxeed plus kullaniyosaniz gerek yok artik kure falan
sende iyi bir doktor kontrolunde tedaviye girmelisin is sadece kocanda bitmiyor biliyorsun seninde guzel yumurtalarin olmasi lazim. ilk firsatta o doktora gideceksin dimi ????
soz mu arkadasim?

canım siz proxeed plus kullanırken kür yapıyomuydunuz
bizde almayı düşünüyoruz ama şu antibiyotik tedavimiz bitsin
1 ayki sperm sonucuna göre ameliyatımız netleşcek
ve o zamanki durumlara göre alıcam proxeedi

kızlarr merhaba lütfen yardım edin bugün eşimin spremiogram sonucunu aldık.. ben az çok araştırdım ama sizinde tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
MİKTAR: 2 ml
RENGİ: donuk beyaz
GÖRÜNÜMÜ: opelesant
PH: 7,4
LİKEİFİKASYON ZAMANI: 20 dk
VİZKOZİTE: akışkan

MORFOLOJİ

NORMAL HÜCRE: % 70
BAŞ-AKROZOM ANOMALİSİ: % 10
MID-PIECE/BOYUN ANOMALİSİ: % 10
KUYRUK ANOMALİSİ: % 5
DİĞER(amorf,immatür form,v.b.): % 5

MOTİLİTE

Lineer progresyon gösteren motil spermler(+3,+4): % 50
Non-lineer progresyon gösteren motil spermler(+2): % 5
Non-progresif motil spermler(+1): %15
Non- motil spermler(0): % 30

HÜCRE SAYISI: 32 milyon

ABSTİNANS SÜRESİ: 4 gün

DİREKT MİKROSKOBİ: her sahada 10-15 lökosit, 3-4 spermatogenezis,30-35 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

canım siz proxeed plus kullanırken kür yapıyomuydunuz
bizde almayı düşünüyoruz ama şu antibiyotik tedavimiz bitsin
1 ayki sperm sonucuna göre ameliyatımız netleşcek
ve o zamanki durumlara göre alıcam proxeedi

evet canim biz kur yaptik dr. da zarari yok dedi ozellikle keciboynuzunu destekliyor
ama proxeed yeterli oluyormus
keciboynuzu suyu veya pekmezini ver sen o sayiyi arttiriyo gercekten

evet canim biz kur yaptik dr. da zarari yok dedi ozellikle keciboynuzunu destekliyor
ama proxeed yeterli oluyormus
keciboynuzu suyu veya pekmezini ver sen o sayiyi arttiriyo gercekten

canım eşim bu konuda çok rahat ben zorla ağzına tıkıyom
adamda bir rahatlık sorma
antibiyotiğini içmesi gerekirdi akşam 8 buçukta
unutmuş işyerinde bugün içmeyeyim diyor pişkin pişkin
bende bir kızdım yolladım işyerine git al ilacı iç dedim :))

canım eşim bu konuda çok rahat ben zorla ağzına tıkıyom
adamda bir rahatlık sorma
antibiyotiğini içmesi gerekirdi akşam 8 buçukta
unutmuş işyerinde bugün içmeyeyim diyor pişkin pişkin
bende bir kızdım yolladım işyerine git al ilacı iç dedim :))

iyi yapmissin canim
birazini eve getirsin evde de bulunsun
sen takip et ne yapican idare:)

soz mu arkadasim?

Çok saol haytım eşimin kürlerine devam edeyim o zaman ,ilaçları aldım bu akşam trentali verdim hayırlı olur inşallah.
doktora gitcem alkan beye bir aksilik olmazsa güven bana canım.
Aşkım güzel arkadaşım Allaha emanet ol.

kızlarr merhaba lütfen yardım edin bugün eşimin spremiogram sonucunu aldık.. ben az çok araştırdım ama sizinde tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
MİKTAR: 2 ml
RENGİ: donuk beyaz
GÖRÜNÜMÜ: opelesant
PH: 7,4
LİKEİFİKASYON ZAMANI: 20 dk
VİZKOZİTE: akışkan

MORFOLOJİ

NORMAL HÜCRE: % 70
BAŞ-AKROZOM ANOMALİSİ: % 10
MID-PIECE/BOYUN ANOMALİSİ: % 10
KUYRUK ANOMALİSİ: % 5
DİĞER(amorf,immatür form,v.b.): % 5

MOTİLİTE

Lineer progresyon gösteren motil spermler(+3,+4): % 50
Non-lineer progresyon gösteren motil spermler(+2): % 5
Non-progresif motil spermler(+1): %15
Non- motil spermler(0): % 30

HÜCRE SAYISI: 32 milyon

ABSTİNANS SÜRESİ: 4 gün

DİREKT MİKROSKOBİ: her sahada 10-15 lökosit, 3-4 spermatogenezis,30-35 spermatozoa ve az lesitin kristali görüldü.

Arkadaşım değerlerin gayet normal sıkıntı yapma ,inşallah bebişini yakın zamanda göbişinde hissedersin ,Amin

Back
X