- Konu Sahibi boncukboncuk
Canim Kaan hocayi arayarak en dogru seyi yapmissin
o nerderse harfiyen onu dinle
muhtemelen once trental ve endol verecektir bizede vermisti sonrada hormon verir
eger kendinizi ona teslim ederseniz o halleder
ama senin stres yapmaman lazim
esinin hormon sonuclarini ister hemen yaptirip yollarsin bizden her ay istiyordu
bize hamilelikle ilgili gelismeleri bile bildirmemizi istedi nasil bir insan anlamiyorum ya bizi ne gordu ne taniyor nede 5 kurus para aldi 8 ay boyunca tedavi etti. Hergun ona dua ediyorum.
evet canim ben her iliskiden sonra bacaklarimi havaya dikip 2 saat yattim . diyorum ya biz cok mucadele ettik yilmadik yorulmadik pes etmedik sonunda basardik .
ovulasyon testini ben 9. gunden basliyordum yapmaya sen bu gece hemen yap baktin cift cizgi cikti 3 gece her gece yapin ve bacaklarini dik
3 geceden sonra gun asiri devam edin
Hadi bu ay hallet su isi:)) bebekleri beraber buyutelim
Canım inşallah ya ,kaan hocanın bize dediği e güzel şey ameliyata gerek olmaması bide bu kadar düşşün muhakkak bir nedeninin olması demesi.
Benim adetimçogunlukla 28 gündür,yani benim 12 .gün testleri yapmam lazım yani yarın akşam yaparımdiyorum vücüt ısımda 36.3 pek yüksek deil galiba bu at da yumuta oluşumu yok ,yarın tekrar ölççem bakalım.
Aşkım ya bende çok isterim am a nerde,senle bebaber gebelik yaşamayı.
olsun sen hamilesin ya şimdilik o bile yeter.
Allah dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın ,kımsenin kucağını boş bırakmasın amin