• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım toplamda öyle onarın hepsı canlı sperm sayısı deılkı
yanı hepsi kalıtelı deıl
senın ıcınde hayırlısı olsun ınşşşşşş

hazelcıgım saglıklan kucagına alacaksın ınşşşşşşşş
dualrım senınlen

Demek öyle arkadaşım Rabbim hayırlı eylesin ,yüzünü bu ylda güldürsün.Amin.

NEEEEEEE DİYOSUN ?
Canım arkadaşım kalbini ferah tut,inşallah bebeğine bişey olmayacak .Arkadaşım sun zaten perşembe günü gitmedinmi?Doktormu çağırdı bugünde gittin?
Kafam karıştı zaten midem ağrıyodu iyice şiddetlendi.
Kanamam yok diyorsun acaba kaseyimi altta gördü eğer öyleyse dik bacaklarını yani bacaklarının altına yastık koy yat.
Korkma arkadaşım kulun elinden bişey gelmiyor.
Kanama olmadığı müddetçede panik yapma ,bununyanında kasılma ve kasıklarda ağrı.
Geçmiş olsun sen we bebeğin Allaha emanet olun.

Persembe gitmistim ama pazarteside kontrole gideyim dedim meraktan. Ne kanamam var nede agrim sadece ultrosona bakarak soyledi. Cok aciklama yapmadi korkma falan dedi ama ben cok korktum. Bu aksam bakalim Riza MAdazli ya gidecegim yoksa icim rahat etmeyecek hic. Ondan da randevuyu almak cok zormus .
sen naptin gitmeyecekmisin bugun doktora?

Persembe gitmistim ama pazarteside kontrole gideyim dedim meraktan. Ne kanamam var nede agrim sadece ultrosona bakarak soyledi. Cok aciklama yapmadi korkma falan dedi ama ben cok korktum. Bu aksam bakalim Riza MAdazli ya gidecegim yoksa icim rahat etmeyecek hic. Ondan da randevuyu almak cok zormus .

Canım benim yaaaa. Sakın korkma hiçbişey olmayacak bebeğine. Bizler tabiki sana hep dua ediyoruz. Doktora da kızdım ama ortada fol yok yumurta yok, niye böyle bişey dersin. Akşam hayırlı haberlerle geleceksin merak etme.

çok geçmiş olsun arkadaşım ,rabbim bebişini senden ayırmasın inş.inş hiç bi sorun yoktur,rabbim bebişini sana bağışlasın..amiiinnn

Sagol arkadasim 6 da randevum ama erkende cagirabilirlermis. Haber vericem doktordan gelince
Allah razi olsun dualarin icin.

canım rahat ol bir şey olacağını sanmıyom
bazı doktorlar biraz pimpirik telaşlı tipler olabliyorlar
önemli bir durum olsa düşük önleyici birşeylere başlardı
ama sen yinede riskli gebelik uzmanı bir doktora yaptır takiplerini

canım rahat ol bir şey olacağını sanmıyom
bazı doktorlar biraz pimpirik telaşlı tipler olabliyorlar
önemli bir durum olsa düşük önleyici birşeylere başlardı
ama sen yinede riskli gebelik uzmanı bir doktora yaptır takiplerini

Haklisin canim . Zaten hamileligimin basinda doktorum dusugu onlemek icin progesteron haplari vermisti . Dun baska birsey vermedi sadece dikkatli hareket et falan dedi dinlen yorulma dedi . Bakalim bu doktor ne diyecek buna cok guveniyorum.
Diger doktorumdan da memnunum ikisyle devam edecegim bundan sonra.

sagol arkadasim allah razi olsun

sagol birtanem allah razi olsun

bugun araya tanidiklar sokarak prof dr. Riza madazlidan randevu aldim riskli gebelikler konusunun uzmani. Adamdan dan randevu almak ne zor full dolu. Insallah o gorsun bakalim ne diyecek. Rapor aldim zaten yatiyorum . Kanama falan yok doktor ne gordude oyle soyledi anlayamadim sok tanda soramadim.

bazıları gercekten anlamıor....canını sıkma dıcem ama ıcıne kurt dusurmus belliki :(

Arkadaslar simdi geldim doktordan cok sukur kotu birsey yok. Kalbi atan bebekte dusuk orani yuzde 3 , 12 haftayi gecende binde 1 dusuk ihtimali var dedi . dusecek olan bebegi kimse tutamaz dusmeyecegide istesede kimse dusuremez dedi . zaten dusuk olan bebegin dusmesi hayirlidir cunki o bebekte sorun oldugu icin dusmustur dedi . hamileliginin keyfini cikar dedi. Bakti haftasina gore hersey normalmis kalp atisi falan cok guzelmis boyutu falan herseyi begendi. Normalde gittigim doktorum da onun ogrencisiymis cok iyi onun pesini birakma dedi onada ayri bir rahatladim:)
Desteginiz icin cok tesekkur ederim hepinizi cok seviyorum.

Tatlım iyi haberlerini okudum rahatladım çok şükür.
Bende 1 saat oldu doktordan geleli oda umutlu konuştu sadece keşke fsh 10 altında olsaydı dedi.Bissürü test yazdı fsh,e2, prolaktin,lhunlar homon testlerim,birde neden bebklerim öldü diye testler bunlarda protin c ,s testtleri ,LUPUS ANTİKOAGÜLAN bunda pıhtılaşma başka pıhtıaşma testleri ana ve aca testleri.
Ama doktorum daha çok ölen ilk bebeğin ilinci bebeğiöldürdüğünü düşüüyor o yüzden de ıgg ve ıgm testi yapayor bunlarda önceden enfeksiyon geçierp geçirmediğimi tespit edecek .Enfeksiyn bebek küçükken geçmezmiş ama 12 haftadan sonra bebeğe hızlı bir şekilde geçip gelişimini yavaşlatır öldürürmüş yada babğim gözlerini falan yok edermiş .
Keşke dedi tek gebelik olsaydı.Bu ay istersem yumurta takibi yapacakmış sper sayınız 5 mil olırsada aşolama yaparız dedi ,ama hareketlilik toplamda %70 olmalıymış.
İnşallha kaan aydosun ilçları işe yarar,Rabbim inşallah.

Tatlım iyi haberlerini okudum rahatladım çok şükür.
Bende 1 saat oldu doktordan geleli oda umutlu konuştu sadece keşke fsh 10 altında olsaydı dedi.Bissürü test yazdı fsh,e2, prolaktin,lhunlar homon testlerim,birde neden bebklerim öldü diye testler bunlarda protin c ,s testtleri ,LUPUS ANTİKOAGÜLAN bunda pıhtılaşma başka pıhtıaşma testleri ana ve aca testleri.
Ama doktorum daha çok ölen ilk bebeğin ilinci bebeğiöldürdüğünü düşüüyor o yüzden de ıgg ve ıgm testi yapayor bunlarda önceden enfeksiyon geçierp geçirmediğimi tespit edecek .Enfeksiyn bebek küçükken geçmezmiş ama 12 haftadan sonra bebeğe hızlı bir şekilde geçip gelişimini yavaşlatır öldürürmüş yada babğim gözlerini falan yok edermiş .
Keşke dedi tek gebelik olsaydı.Bu ay istersem yumurta takibi yapacakmış sper sayınız 5 mil olırsada aşolama yaparız dedi ,ama hareketlilik toplamda %70 olmalıymış.
İnşallha kaan aydosun ilçları işe yarar,Rabbim inşallah.

Canim cok sevindim doktora gittigine. O doktorda cok iyiymis sakin birakma onu. istedigi testleri mutlaka yaptir canim sakin ihmal etme. o igg testlerini bende yaptirdim hem hamilelik oncesi hemde gecen hafta . bende de o risk var o yuzden cok dikkat ediyorum heryerden hersey yemiyorum et ve hayvanlardan uzak duruyorum sebzeleri cok iyi yika dedi dr um sonrada 5 dakika sirkeli suda beklet dedi .
sen senin doktorunu esinde Kaan Aydos u birakmayin sakin . Hareket arttigindada asilama yaptirt
FSH in kac canim? folikul varmiydi bugun?

Arkadaslar simdi geldim doktordan cok sukur kotu birsey yok. Kalbi atan bebekte dusuk orani yuzde 3 , 12 haftayi gecende binde 1 dusuk ihtimali var dedi . dusecek olan bebegi kimse tutamaz dusmeyecegide istesede kimse dusuremez dedi . zaten dusuk olan bebegin dusmesi hayirlidir cunki o bebekte sorun oldugu icin dusmustur dedi . hamileliginin keyfini cikar dedi. Bakti haftasina gore hersey normalmis kalp atisi falan cok guzelmis boyutu falan herseyi begendi. Normalde gittigim doktorum da onun ogrencisiymis cok iyi onun pesini birakma dedi onada ayri bir rahatladim:)
Desteginiz icin cok tesekkur ederim hepinizi cok seviyorum.

canım çok sevindim
şükürler olsun.inşallah anneciğine hep sımsıkı sarılır ve hiç bırakmaz doğuma kadar
canım ama sen bundan sonra dikkat et kendine ani hareketler yapma
gerçi doktorun dediği gibi düşecek bebeğe hiç bir şey engel olmaz

canım çok sevindim
şükürler olsun.inşallah anneciğine hep sımsıkı sarılır ve hiç bırakmaz doğuma kadar
canım ama sen bundan sonra dikkat et kendine ani hareketler yapma
gerçi doktorun dediği gibi düşecek bebeğe hiç bir şey engel olmaz

Evet canim oyleymis . Ben mumkun oldugunca dikkat ediyorum ama . Raporluyum zaten evdeyim birsey yapmiyorum.

Gunaydın kızlarrrr

cok sukur hazelcıgım
dedim yha ınsanın ıcıne durduk yere kurt dusuruyorlar:(
saglıklan alacaksın allhın ıznıylen kucagına....

Ayrıca benım duam bıttı kızlaar hepınızden allh razı olsun
hakkınızı helal edınnn

Arkadaşlar mrb. bizdede sprem sayı problemi var.tüp bebek yaptırıcaz nasip olursa . ama ben bugün bi arkadaştan duydum. Mustafa eraslan diye bi doktor varmış bunun sitesi falanda var . panax isimli bi hap varmış ve adam %100 garanti veriyormuş sonuç alırsınız diye. ama en az iki kutu kullanmak gerekmiş. 110 tl civarında bi hapmış sprem sayı ve kalitesini yğkseltiyormuş.siparişle gönderiyolarmış . ben denemeyi düşünüyorum. isteyen inetnette bi araştırabilir arkadaşlar.

Arkadaşlar mrb. bizdede sprem sayı problemi var.tüp bebek yaptırıcaz nasip olursa . ama ben bugün bi arkadaştan duydum. Mustafa eraslan diye bi doktor varmış bunun sitesi falanda var . panax isimli bi hap varmış ve adam %100 garanti veriyormuş sonuç alırsınız diye. ama en az iki kutu kullanmak gerekmiş. 110 tl civarında bi hapmış sprem sayı ve kalitesini yğkseltiyormuş.siparişle gönderiyolarmış . ben denemeyi düşünüyorum. isteyen inetnette bi araştırabilir arkadaşlar.

Canim dedigin siteye ve o hapa baktim. Alip kullanabilirsin icinde trabillus ve ginseng var . Bizde o bitkiselleri 8 ay boyunca kullandik ama illaki ordan alman sart degil ayni bitkiselleri eczanelerden yada GNC den de alabilirsin . Ozellikle ginseng in faydasi oluyor gercektende.
%100 diye beklentin olmasin alakasi yok sadece faydali olabilir ama tek basina sorununuzu asla cozmez doktor tedavisi sart onun yaninda kullanabilirsiniz o bitkiselide.

Back
X