Canım benim şimdiden gazanız mübarek olsun, bayrama 3 kişi girin inşallah, dörtde olsa fena olmaz hani:)))...
hazel doktora gidecek sanırım bugün, iyi haberlerle dönsün inşallah.
Benim kafam karışık dünden beri. Eşimin ailesine çok kızıgınım, yeni eve taşınma işlerinde doğru düzgün arayıpta ne yaptınız demediler, geçen haftalarda Ateş Hocanın iç açıcı olmayan konuşmalarını da paylaşmıştık kendileriyle o durumda da tepki olmadı. Hani ben beklerdim ki bi arayıpta ne alemdesiniz, bizim yapabileceğimiz bişey var mı diye??? Bunlar ve öncekiler bende çok birikmiş olacak ki haddinden fazla kızgındım. Dünde biz kurban kesemiyoruz diye, bizim yerimize de hisse alıp keseceklermiş, bayramın 2.günü de ailecek bize geleceklermiş, görümcem 2 çocuğu eşi, bekar görümcem ve kayınpederle kayınvalide. Görümcem yıllık iznini de 15 gün kullanacakmış. Madem izin kullanacaktın neden biz evi taşırken kullanmadın, koskoca evi sağollsun annemle hallettik. Eşim 1 yıl önce bel fıtığı ameliyatı geçirmişdi. Ağır kaldırması yasak.
Eşim kurban olayını duyunca yelkenleri suya düşürdü tabiiii.....
Ben kendimi kötü hissediyorum, eşim iyi olsun, bebeğimiz olsun, herşey yolunda gitsin diye çabalıyorum ama tepkisiz ailesi nedense sefa sürmek için bizimle beraber. Belki de yanlış düşünüyorumdur ama hissettiğim böyle.
Sonuçta eşim bana 1 senedir yardım edemiyor, belin den dolayı hem çalışıp, hem eve yetişmeye çalışıyorum a dan z ye....Çocuk olayımız zaten sıkıltı. Ne bilim yaaaa. Çok kendimden ödün veriyorum gibime geliyor. Bu durumda beni rahatsız ediyor... Yanlız hissediyorum kendimi.
Ohhhhhhhhhh size yazdımda biraz rahatladım. Yoksam patlayabilirdim.....