• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim şimdiden gazanız mübarek olsun, bayrama 3 kişi girin inşallah, dörtde olsa fena olmaz hani:)))...
hazel doktora gidecek sanırım bugün, iyi haberlerle dönsün inşallah.
Benim kafam karışık dünden beri. Eşimin ailesine çok kızıgınım, yeni eve taşınma işlerinde doğru düzgün arayıpta ne yaptınız demediler, geçen haftalarda Ateş Hocanın iç açıcı olmayan konuşmalarını da paylaşmıştık kendileriyle o durumda da tepki olmadı. Hani ben beklerdim ki bi arayıpta ne alemdesiniz, bizim yapabileceğimiz bişey var mı diye??? Bunlar ve öncekiler bende çok birikmiş olacak ki haddinden fazla kızgındım. Dünde biz kurban kesemiyoruz diye, bizim yerimize de hisse alıp keseceklermiş, bayramın 2.günü de ailecek bize geleceklermiş, görümcem 2 çocuğu eşi, bekar görümcem ve kayınpederle kayınvalide. Görümcem yıllık iznini de 15 gün kullanacakmış. Madem izin kullanacaktın neden biz evi taşırken kullanmadın, koskoca evi sağollsun annemle hallettik. Eşim 1 yıl önce bel fıtığı ameliyatı geçirmişdi. Ağır kaldırması yasak.
Eşim kurban olayını duyunca yelkenleri suya düşürdü tabiiii.....
Ben kendimi kötü hissediyorum, eşim iyi olsun, bebeğimiz olsun, herşey yolunda gitsin diye çabalıyorum ama tepkisiz ailesi nedense sefa sürmek için bizimle beraber. Belki de yanlış düşünüyorumdur ama hissettiğim böyle.
Sonuçta eşim bana 1 senedir yardım edemiyor, belin den dolayı hem çalışıp, hem eve yetişmeye çalışıyorum a dan z ye....Çocuk olayımız zaten sıkıltı. Ne bilim yaaaa. Çok kendimden ödün veriyorum gibime geliyor. Bu durumda beni rahatsız ediyor... Yanlız hissediyorum kendimi.
Ohhhhhhhhhh size yazdımda biraz rahatladım. Yoksam patlayabilirdim.....

Canım arkadaşım iyi dileklerinden dolayı allah razı olsun...
Seni sıkan konuya gelince arkadaşlarımızın dedği gigi gözünü kulağını,tüm duyu organlarını kapat canım.
Birde eğer sizi önemsemeseler neden yanınıza gelsinlerki diyebilirlerdiki biz büyüyğüz eşek gibi o gelecek diye.
Onlardakı düşünce şu tatlım eşindeye problem sende olsa takmazlardı dünyanında lafını sayar hergün ararlardı ,oyuzden çok sormuyorlar bayrandada gelerek kendilerince biz oğlumuzun arkasındayız imajı weriyorlar.
Kayınwlideme eşim hergün ,Anne prblem bende onda bişey yok dediği halde 5 sene bunu kabul etmedi ,herkesin yanındada onda problem deyip işaret etti:(((((
Esranın dediği gibi cahil insanla baş edemezsin akıllıca birşey söylesen daha da çirkinleşirler ,o yüzden boş ver dedi kendi kendine nasıl olsa gidecekler burda kaaaalmayacaklar :))))Daha rahat hissedeceksin .Hadi bakalım gazan mubarek ola....

Canim iyi tarafindan bakalim belkide sizi uzmemek icin o konuyu sormuyorlardir . Senin konusunca uzuldugunu dusunuyorlardir gercektende oyle dusunuyor insan. Onemsemediklerini sanmiyorum kimse yapamaz okadarini .

Hayat zor arkadasim Allah herkesi farkli seylerle siniyor . sabirli ve guclu olmamiz lazim. Allah yardimcin olsun , Uzme kendini.

Aşkıjm ne yaptın doktarda ?Bebeğimiz nasıl ?Hiç aklımdan çıkmadın.....

Kızzlar saraçoğlumun werdiği çaylar bitti ,kaan aydosunkiler bittiiii yaniiiiiiiiiiiiiii yarın test günümüz hep heyecanlanırdım ama ne yazıkki umutlu olmadığım için nötürüm:((((Artık sonuçlar ne zaman çıkarsa yazarım size en geç cumartesi ,okeymi...

Kızzlar saraçoğlumun werdiği çaylar bitti ,kaan aydosunkiler bittiiii yaniiiiiiiiiiiiiii yarın test günümüz hep heyecanlanırdım ama ne yazıkki umutlu olmadığım için nötürüm:((((Artık sonuçlar ne zaman çıkarsa yazarım size en geç cumartesi ,okeymi...

hayırlı haberlerlen don ınş arkadasım

ayrıca kızlar ya zaten bızım sıkıntımız bıze yetıro kaynana bılmem neye kafamızı yormayalım bosverın
:92:

Ayyyy şimdi bende heyecan yaptım. Allahım ne olur arkdaşımın eşinin sonuçları çok iyi çıksın, emeklerinin karşılığını alsınlar.(Amin)
İnşallah iyi haberler yazarsın buray arkadaşım....

Ayyyy şimdi bende heyecan yaptım. Allahım ne olur arkdaşımın eşinin sonuçları çok iyi çıksın, emeklerinin karşılığını alsınlar.(Amin)

ınş hamıleyım yazıları gelır ardındandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92:

inşallah yağmurum beklediğinin üstünde sonuçlar alırsın :))) heyecanını tahmin edebiliyorum temelini kurduğun yerde artık oturmak seninde hakkın :)))) Allah emeklerini boşa çıkarmasın :54:

Son düzenleme:
yağmurcum inşalah şifa olmuştur yedikleri
canım umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burdan
canım senin o kaynananıda kaynar kazana atmalı :))
çok kızdım çok ayıp

canim ne testi yapacaksiniz yarin sperm testi mi?

Okey canım.Sonuçları dualarla ve sabırsızlıkla bekliyoruz..İnşallah Allahım yüzünüzü güldürsün..

hayırlı haberlerlen don ınş arkadasım

ayrıca kızlar ya zaten bızım sıkıntımız bıze yetıro kaynana bılmem neye kafamızı yormayalım bosverın

dmi aşkım ya iyiy dileklerin için saol.
Ya kızlar böyle yapmayın bak şimdi bende heyecanlandım,kendimi hep kötüye hazırlıyorumki çok üzülmeyeyim ,Nasıl taktik ama .

ınş hamıleyım yazıları gelır ardındandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aminnnnnnnnn,amin bin kre milyon kere amin ,inşallah seninde ,ronyanında ,boncuğumunda ,pamuğumundan hamile haberlerini burdan okuyacağım ,inşallahhhhh.

inşallah yağmurum beklediğinin üstünde sonuçlar alırsın :))) heyecanını tahmin edebiliyorum temelini kurduğun yerde artık oturmak seninde hakkın :)))) Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Canımsınız benim ya Allah razı olsun senden de herkestende,Ailemin vermediği ilgi ve alakayı siz gösteriyorsunuz.Allah ne muradın varsa wersin.Amin .

yağmurcum inşalah şifa olmuştur yedikleri
canım umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burdan
canım senin o kaynananıda kaynar kazana atmalı :))
çok kızdım çok ayıp
Kız inşallah bakalım şifamı oldu yoksa başkabişymi,yarın göreceğiz .Ak koyun kara koyun yarın belli olacak.Saraçoğlunu çayları benim fsh düşürdü hormonlarımı dengeledi ,ben bayağı fayda gördüm .
İnşallah eşimde görür.
Dha ewe gelmedi ,ama öğlen gideceğini söylemişti test için ,aynı zaman da fsh ve testesteron hormonuna da baktıracak kaan aydos istedi.
Çok bişey istemiyorum inanınki aşılamaya yetecek kadar çıksın kafi,birdaha tüp bebek yapmaz benimki:(((((((

Kızlar biyerde hata yaptım galiba tüm yazılar birbirirne karıştı ,Bulmacaları sewiyorsanız pek zorlanmazsınız ama ,ööööpüyorum kocamannnn...

Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.

Back
X