Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canim ya hic korkum yok
insallah ta normal dogum yapacagim
en güzeli normal doğum zaten ama bende astım var düşünemiyorum :)))
iyiyim kusum sen nasilsin?
bende iyiyim canımıniçi bugün yalnızım eşim 11 de gelecek
cips igneyi vurdumu?

canım email attım baya uzunca yazdım

gülümcümmmmmmmm bebişinin kalp atışını gördün ha süper Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aleyna ffıstığım ben iyiyim sen nasılsın
canım para ilaç falan satıyo bu kadın ama bana böyle bir öneride bulunmadı sadece tavsiye ediyo
indi pamugum indi bende bittim inşallah sonu hayırlı olr
inşallah bu ay hamile kalırsın canım benim
ay alemsin ya
demisnden beri araniyorum
gereksizlere silinenlere bakmadigim yer kalmadi

canim ya sarma su sevinc ege ye birseyler satiyor o:)) sanada satar simdi

sevinç ege bişeyler satıyo ama tavsiyeleri daha iyi mesela diyoki e vitamini var bizim merkezden alabilirsiniz diyo yani başka yerden de alınabilir öyle değilmi canımcım kadın bana kaan hoca ne diyrsa öylede konuşmuştu uzunca da bir mail yazmıştı sonuç da güzeldi ronyam senin cvp ne gelecek bakalım

krisim eşim şuan işte gece 11 veya 12 gibi gelecek tel. açtım senin dilin çok uzadı gelde iğneni yapayım senin diyorum :1: abboooooo diyo bakalım vurabilecekmiyim

hosgeldin
ama kiskandim galiba ben seni:) ronyam dan yani :) pek bi samimi geldiniz :(

kevooo benim gebelik bölümünde takılığım topicten arkadaşım
azcık delüdür ama iyidir.eşimin hemşosu diyarbakırlı.
ondanda pko vardı 5 yıl bebeği olmadı ve ilk aşılamada gebiş kaldı

Slm ronyacığım,benim ablam da pkolu.Benim gittiğim kadın doğumcuya gitti ve doktorun verdiği ilaçlarla o ay içinde hamile kaldı.Artık şans mı yoksa doktorun başarısı mı onu bilemeyeceğim.

hosgeldin
ama kiskandim galiba ben seni:) ronyam dan yani :) pek bi samimi geldiniz :(
yok canım hayatta inanmammmm ,o delüdenmi kıskandın beniii.:9: ben çift çizgi topiğindeyim, ronyayla orda tanıştık. yani samimiyetimiz tanışıklığımızdan:87:
kevooo benim gebelik bölümünde takılığım topicten arkadaşım
azcık delüdür ama iyidir.eşimin hemşosu diyarbakırlı.
ondanda pko vardı 5 yıl bebeği olmadı ve ilk aşılamada gebiş kaldı

:57: maşallah de len tütütüüüüüü:95:

yok canım hayatta inanmammmm ,o delüdenmi kıskandın beniii.:9: ben çift çizgi topiğindeyim, ronyayla orda tanıştık. yani samimiyetimiz tanışıklığımızdan:87:

:57: maşallah de len tütütüüüüüü:95:

çılgın kevooo senin fırlamalığına enerjine vallah yetişemem leee dineeeeeee :18::18::18:

canımm kocaman maşallahh pardon unutmuşum sana ve bebişine kocaman :nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah

Krisciğim bide elektrikli beşikler var,harika bişey inanki.Zamanını ayarlıyorsun o bebişi sallıyor,istediğin hızda.Ninni bile söylüyor.İlerde de mama sandalyesi oluyor.Çok kullanışlı,bide onları araştır derim ben canım...

Back
X