Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar,
nasılsınız?
gülümcüm, tickerın hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah.
benim de yumurtlama günlerim ama malesef boş geçirmek zorundayız. salı günü histereskopi olduğum için 10 gün ilişki yok. netten okuduklarım 5 gün falan yazmışlardı, eşimi ona göre hazırlamıştım. ama 10 gün :53:diyince şok geçirdik ikimiz de. neyse iyileşelim de hayırlısıyla.

tabi canim sagligin suan herseyden onemli
onumuzdeki ay halledersiniz insallah :)
bu suredede esin iyice hazirlansin ..

canımsın sen benimm :16::103::16::103:

mellekim kaan hoca yazar cevap onun tedavisinin bir çok kişi faydasını gördü darısı size olsun

KRİSİM canım ben birazdan eşimi ebaya üye edicem veee yaşasınn alışveriş
preseed jel arginmax women bide vitex siparişi vericem :10::10::10:

sende benim canimmmmmm

vitex neydi kuzum?

canımsın sen benimm :16::103::16::103:

mellekim kaan hoca yazar cevap onun tedavisinin bir çok kişi faydasını gördü darısı size olsun

KRİSİM canım ben birazdan eşimi ebaya üye edicem veee yaşasınn alışveriş
preseed jel arginmax women bide vitex siparişi vericem :10::10::10:

inşallah canım herkes buradn müjdli haberler versin. bu ay senden süper haberler bekliyoruz sırada sen varsın. ayrıca ronya alışveriş macerası başlıyor:)

cok kotu canim neden oyle cikmis acaba
yani bosaldigi zaman cikan sperm cok az bikac damla gibi bisey
eger onu arttirabilirse sorun kalmaz zaten

ilk defami oyle cikmis yoksa hep oylemiymis?

tikaniklik olmasin tedavi olmuslar mi hic?

yada verirken mi zorlaniyor acaba evden goturup denesin

yok canım ilk kez vermiş ama sayısı iyi 26 milyon cıkmış toplam hareketlilik i,leri hareket yüzde 63 hareketsiz yuzde 29

yıkama sonrası 17 milyon hastanede vermiş tedavi olmamışlar

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
nasılsınız?
gülümcüm, tickerın hayırlı olsun. darısı başımıza inşallah.
benim de yumurtlama günlerim ama malesef boş geçirmek zorundayız. salı günü histereskopi olduğum için 10 gün ilişki yok. netten okuduklarım 5 gün falan yazmışlardı, eşimi ona göre hazırlamıştım. ama 10 gün :53:diyince şok geçirdik ikimiz de. neyse iyileşelim de hayırlısıyla.

Sağol bitanem..İnşallahhh darısı basınıza olacak zaten..
İyileşte canım hayırlısıyla..Gelecek ay inşallahhhh boş geçmez..

sende benim canimmmmmm

vitex neydi kuzum?

hayıtt otu :53:
canım bana çok yaradı hayıt

inşallah canım herkes buradn müjdli haberler versin. bu ay senden süper haberler bekliyoruz sırada sen varsın. ayrıca ronya alışveriş macerası başlıyor:)

canım herşey kısmet sıradaki kim var bilemiyozz
hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı güzel zamanlarda gelsin bebişlerimiz
ebayy hesabımı bloke edip benden kurtulcağını sandı :97::97:

tabi canim sagligin suan herseyden onemli
onumuzdeki ay halledersiniz insallah :)
bu suredede esin iyice hazirlansin ..

en son ekimde sperm testi yaptırdık. o zamandan beri neredeyse aralıksız keçiboynuzu kürü yapıyorum. bir son bir aydır kaan hocanın tavsiyesiyle endol ve trental kullandık.bugün bitti bunlar. bir de kendimizden ace plus selenyum almıştık. çarşambaya reandevu aldık inşallah yeni bir üroloğa gideceğiz test için. yeni sonuçları yazarım hem size hem kaan hocaya.
yalnız kızlar şu konuda kararsızım. bu gideceğimiz doktora daha önceki geçmişimizden bahsetmesekte sıfırdan kontrol mi istesek?çocuğumuz olmuyor, gerekli tahlillerin yapılmasını istiyoruz desek nasıl olur?hoş devlete gidiyoruz ama bakalım aklımdan böyle yapmak geçiyor. hem varikoseli için bu sefer bu doktor ne diyecek onu da merak ediyorum.
zaten polip için muayeneye gittiğim doktorlara da baştan hiç erkek infertilitesinden bahsetmedim. çünkü başıma geldi daha önce, eşimde problem var demiştim, sperm sayısını falan söylemiştim. alelacele muayene etmişti beni bir doktor sizin direk tüp bebek diyerek. hem de özel hastaneydi. o zaman da ara kanama şikayetim vardı, 1.5 sene önce neredeyse. hiç bişeyin yok diyerek sepetlemişti, hormon tahliline de gerek görmüyorum demişti.

Son düzenleme:
resmen ameliyat ortamını yaşadım. ameliyat önlüğü giydim, bone taktım. hasta odası verdiler. hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. serum bile çocukluğumda bir kere yemiştim. eşim fotoğrafını çekelim senin böyle dedi. doğumda inşallah dedim.ameliyathanede bayıltılmadan önce bol bol dua ettim. Allahım bir daha inşallah doğum için buralara yatarım dedim ve benimle birlikte tüm bebeği olmayanlara yardım et diye dua ettim.
insan bazen düşünmeden edemiyor, neden ben diye.niye böyle şeyler başıma geliyor diye. ama sonra beterin beteri var diyorum, şükür ediyorum. tam 6 tane polip çıkarıldı küçük küçük, patalojiye yollandı. henüz sonuç için aramadılar. %98 iyi huylu diye okudum internette ama yine de endişeleniyoruz. ameliyatın cdsini verdiler. benim polipler rahimde değilmiş, rahim ağzındaymış, doktor da söyledi zaten. dizilmişler oraya sanki süzgeç gibi, tamam sperm azlığı problemimiz de var ama ben bunların da hamile kalamamama neden olduğunu düşünüyorum.

en son ekimde sperm testi yaptırdık. o zamandan beri neredeyse aralıksız keçiboynuzu kürü yapıyorum. bir son bir aydır kaan hocanın tavsiyesiyle endol ve trental kullandık.bugün bitti bunlar. bir de kendimizden ace plus selenyum almıştık. çarşambaya reandevu aldık inşallah yeni bir üroloğa gideceğiz test için. yeni sonuçları yazarım hem size hem kaan hocaya.
yalnız kızlar şu konuda kararsızım. bu gideceğimiz doktora daha önceki geçmişimizden bahsetmesekte sıfırdan kontrol mi istesek?çocuğumuz olmuyor, gerekli tahlillerin yapılmasını istiyoruz desek nasıl olur?hoş devlete gidiyoruz ama bakalım aklımdan böyle yapmak geçiyor. hem varikoseli için bu sefer bu doktor ne diyecek onu da merak ediyorum.
zaten polip için muayeneye gittiğim doktorlara da baştan hiç erkek infertilitesinden bahsetmedim. çünkü başıma geldi daha önce, eşimde problem var demiştim, sperm sayısını falan söylemiştim. alelacele muayene etmişti beni bir doktor sizin direk tüp bebek diyerek. hem de özel hastaneydi. o zaman da ara kanama şikayetim vardı, 1.5 sene önce neredeyse. hiç bişeyin yok diyerek sepetlemişti, hormon tahliline de gerek görmüyorum demişti.

evet canim mantikli ..
yani doktorun sizi basindan savmasina izin vermeyin gozunu dort ac zorla doktoru biraz.

resmen ameliyat ortamını yaşadım. ameliyat önlüğü giydim, bone taktım. hasta odası verdiler. hayatımda ilk defa böyle bişey yaşadım. serum bile çocukluğumda bir kere yemiştim. eşim fotoğrafını çekelim senin böyle dedi. doğumda inşallah dedim.ameliyathanede bayıltılmadan önce bol bol dua ettim. Allahım bir daha inşallah doğum için buralara yatarım dedim ve benimle birlikte tüm bebeği olmayanlara yardım et diye dua ettim.
insan bazen düşünmeden edemiyor, neden ben diye.niye böyle şeyler başıma geliyor diye. ama sonra beterin beteri var diyorum, şükür ediyorum. tam 6 tane polip çıkarıldı küçük küçük, patalojiye yollandı. henüz sonuç için aramadılar. %98 iyi huylu diye okudum internette ama yine de endişeleniyoruz. ameliyatın cdsini verdiler. benim polipler rahimde değilmiş, rahim ağzındaymış, doktor da söyledi zaten. dizilmişler oraya sanki süzgeç gibi, tamam sperm azlığı problemimiz de var ama ben bunların da hamile kalamamama neden olduğunu düşünüyorum.

insallah canim insallah sebep bu dur ve sorunda ortadan kalktigina gore hamilelik haberini aliriz.

evet spermcikler nasıl geçsin di mi oradan heralde engelliyolardı. inşlah artık hamile haberini alırız

insallah canim insallah sebep bu dur ve sorunda ortadan kalktigina gore hamilelik haberini aliriz.
amin canım amin. Allah kimseyi bebek hasretiyle imtihan etmesin. gerçekten çok zormuş. bugünlerde çok doluyum. kimseyle de konuşamıyorum doğru dürüst bahsetmiştim daha önce.
cuma günü müdürümden ameliyat için izin işlemleri için konuşmak zorunda kaldım. bu arada müdürüm de bayan yani ibini dibini soru bunun için. ben başta sadece polip var burdaki doktor aldırman gerekiyor, istanbula muayeneye gideceğim, orda da aynı derlerse hemen aldıracağım dedim. eğer böyle olursa 2-3 gün gelemeyebilirim dedim.
aradan bir saat falan geçti bu hafta gelemem diye notlarımı teslim etmeye gittim odasına. 2 haftadır gelmeyen bir öğrenci vardı, onun durumunu sordum. dönemi kapatmış hocam o gelemeyeceek dedi. apartmanda düşmüş, kafatası çatlamış, beyin kanaması geçirmiş, beyin kanaması geçirince bir gözü de tamamen kapanmış dedi. hepimizin çoluk çocuğu var, Allah böyle kazadan beladan korusun dedi. ben de amin dedim. çocuğum yok diye amin diyemez miyim yani. durdu durdu, hocam senin çoluk çocuk var mıydı dedi, ki olmadığını çok iyi biliyor, ki bir saat öncesinden izin almışım zaten doktora gitmek için. ama illa duyacak ya ağzımdan. yok hocam dedim. neden hocam istemiyor musunuz dedi, gülerek. istiyoruz hocam da daha önce bahsettiğim sorun engel oluyormuş dedim.
bu hafta da yine bu konu ile ilgili rapor için imzalar vardı, odasına gittim. ben bu yaşıma geldim, üç çocuk doğurdum, hiç kadın doğumcuya muayene olmadım dedi. ben şaşırdım ve dedim ki bebek için kontrole de mi gitmediniz.gittim ama bebekler hep karnımdan bakılınca gözüktü dedi. hem ben hamile kalmakta da hiç bi zaman zorlanmadım dedi. ben de diyeyim şimdi. ben sanki keyfimden gidiyorum. "maşallah" dedim sadece ama moralim çok bozuldu.

Back
X