Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün ebaydan arginmax women, preseed jel ve hayıt otunun kapsülünü aldım
bu ay hepimize verimli olsun

:nazar: بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم :nazar:
Krishazel:65: ............................ topiğimizin ilk ve tatlı hamilesi :49:
gulumgulum:65:.........................topiğimizin 2. hamilesi :49:
tunamine:65:.............................yeni yılın ilk hamilesiiii:49:
rezerve......................................evett sıradakiiii :49:
Pamukkk:nazar:.............................sabırsızmı sabırsız hamiş adayı :52:
ronya:nazar: .............................. oğluşunun tatlı annesi :nazar: ikinci bebişi için hamiş adayı :3:
meri58:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
melisela:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
esra:nazar:...................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tugok:nazar:.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
yağmurum:nazar:...........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
fatma84:nazar:..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
boncukboncuk:nazar:......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
kadser:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
nun:nazar:....................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
ecrin:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
aleyna:nazar:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
defnelma:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
tutaste85:nazar:............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
baruk:nazar:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
antalya2011:nazar:........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor :6:
loneliness:nazar:.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor:6:

"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin...

:60:ben de keni kendimi ekledim arkadaşlar listeye. napiiim, yazıyorum yazıyorum beni eklemiyorsunuz. hoş bir buçuk senedir bu forumda listelere giriyorum ama bu topik değişik bi topik. inşallah herkese uğurlu gelir.
bol paylaşımlar dileğiyle.

peki kargo ücreti ne kadar acaba ?alışveriş etmeden önce üye olmak gerekiyor mu?

evet canım önce üye oluyosun 25 tane gebelik testi 25 ovülasyon testi ve preseed jel toplam 47 milyona aldık biz yani kargo ücreti dahil,paybal hesabı açtırabilirsiniz kendinize biz kredi kartı bilgilerini girerek aldık sorun çıkmadı

kızlar bugün ebaydan arginmax women, preseed jel ve hayıt otunun kapsülünü aldım
bu ay hepimize verimli olsun

ronyacım, şifa olsun, sonra da bebişe dönüşsün vitaminciklerin. Bu ay özellikle senden ve meriden çok umutluyum.Ben hislerimde genellikle yanılmam. Şubata hamiş haberi vereceksiniz. Aha buraya da yazıyorum.:49:

$Resim 003.webp
Kızlar buda benim...

evet canım önce üye oluyosun 25 tane gebelik testi 25 ovülasyon testi ve preseed jel toplam 47 milyona aldık biz yani kargo ücreti dahil,paybal hesabı açtırabilirsiniz kendinize biz kredi kartı bilgilerini girerek aldık sorun çıkmadı
canım emin misin hem gebelik testi hem de ovülasyon tetsi 25er tane olduğuna?geçen sene ben de almıştım preseed ebayden. yalnız orda toplam 25 adet test diyordu, kaç tanesini gebelik kaç tanesini ovulasyon istediğini yazıyordun mesaj olarak. ya şimdi değişti ya da yanlış okumuş olabilirsin canım.

canım emin misin hem gebelik testi hem de ovülasyon tetsi 25er tane olduğuna?geçen sene ben de almıştım preseed ebayden. yalnız orda toplam 25 adet test diyordu, kaç tanesini gebelik kaç tanesini ovulasyon istediğini yazıyordun mesaj olarak. ya şimdi değişti ya da yanlış okumuş olabilirsin canım.

yok canım 25 şer tane var her iki testtende ve satıcıya söyleyebiliyosun 50 testin kaç tanesini ovülasyon kaç tanesini gebelik istiyosan öylede gelebiliyo

gnc de corex antioksidanla ile arginmax multivitamin var ginseng l argin l carnitin qenzime var faydalı ürünler ama çok pahalı bu sitede gerçekten uygunmuş.

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/208725-dugun-resimlerimiz.html

bu da benim düğün resimlerim. yalnzı eski nickim o. bir yıl korunduktan sonra ilk ayda olumsuz sonucu alınca eşim doktora gitti ve o günden beri yeni bir nick kullanıyorum. çünkü nickimi bilen gerçek hayattan arkadaşlarım vardı, rahat yazamıyordum bu konuyu gizlediğim için.
bir süre dursun sonra linki silerim çünkü şu an o halimden farklıyım. evlendikten kısa bir süre sonra kapanma kararı aldım.
bir de aslında esmer kıvırcığım ben de boncuk gibi. düğün için saçımı değiştirdim bir de fön falan.

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/208725-dugun-resimlerimiz.html

bu da benim düğün resimlerim. yalnzı eski nickim o. bir yıl korunduktan sonra ilk ayda olumsuz sonucu alınca eşim doktora gitti ve o günden beri yeni bir nick kullanıyorum. çünkü nickimi bilen gerçek hayattan arkadaşlarım vardı, rahat yazamıyordum bu konuyu gizlediğim için.
bir süre dursun sonra linki silerim çünkü şu an o halimden farklıyım. evlendikten kısa bir süre sonra kapanma kararı aldım.
bir de aslında esmer kıvırcığım ben de boncuk gibi. düğün için saçımı değiştirdim bir de fön falan.

canım Allahım mesut etsin mutluluğunuz güzel bir bebekle taçlansın

Back
X