Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yok canım ben ankara da yaşıyorum haliyle görüşmelerde yanına gidiyoruz kaan hocanın bizim fsh oldukça düşük kaan hoca fsh için iğne verdi bize 10 gündür onu kullanıyoruz

bizimki 2,12 burdanda düşük gibi görünüyor. sizinki kaçtı ki?çok şanslısın kaan beyle yüzyüze görüşmek daha başkadır.

kriscim amacın ne şekerim hani beni deli etmek istiyosan bileyim :47::47::47::47:

canım krisin dediği gibi her zaman gelecekl tehlikeleri bil ama yüreğini bozma
bende zamanında 18-19 yaşlarındayken bizim bi komşumuz vardı jale abla kadını bi rahat bırakmazdım
sigara içiyordum o zamanlar evde rahat içemezdim gider ona içeerdim bide çay kahve fasıllarımız olurdu.bide o zamanlar bi sevgilim vardı komşunun evinden onu arardım o beni aradı :27:
bence bu kadar takılma ama çok rahatsız olduysan söyle ablacım bazen cips abin yorgun oluyor
hem biz daha yeni evliyiz falan filan de elbette anlar

bende zamanında 18-19 yaşlarındayken bizim bi komşumuz vardı jale abla kadını bi rahat bırakmazdım
sigara içiyordum o zamanlar evde rahat içemezdim gider ona içeerdim bide çay kahve fasıllarımız olurdu.bide o zamanlar bi sevgilim vardı komşunun evinden onu arardım o beni aradı :27:
bence bu kadar takılma ama çok rahatsız olduysan söyle ablacım bazen cips abin yorgun oluyor

ahh ronyam ahhh :21::21::21::21::21::21::21:

ronyacım hoşgeldin. Nasılsın canım?

Pamuğum bende senin anlatımlarından kızzın cahil olduğu bekar olduğu için ewlinin halınden anlamıyacak biri olduğunu çıkardım,kalbini bozma ,ama ipleride ,temkinide bırak ma yalnış bir hareketini bakışını yada sözunu işitırsen hemen fırçalaaaaaaa :):47:

ben bu iletiyi görmemiştim :))))) ama haklıda aslında ama oda çocuk değilki büyüyo artık ronyacım gelsin gelsin ama arada bir gelsin hergün gelip beni bıktırmasın hergünde ağırlayamamki ben ama o dediğinide söyleyemiyorum işte aslında ben tüm ailesinide sevmiyorum hepsinden nefret ediyorum meraklı melahatlar

haaaaahaaaa :9::9::9:
sizinkide düşükmüş. bizede bir ay bu ilaçları kullanın sonra gerekirse hormon ilaçlarına geçeriz dedi.ben de sabırlı olabilsem.

evet canım benim oldukça düşük sen beni kendinle kıyaslama yaptığın zaman sevinebilirsin biz zaten şuan hormon ilaçlarındayız iğnelerle fsh ı yükseltmeye çalışıyo kaan hoca
o sabır işine gelince al benden de o kadar zor ya sabır işi :1:

Back
X