- Konu Sahibi boncukboncuk
- #11.021
ürünle ilgili track number numarası yollamadılarmı canım sana mailinede gelmedimi
mailmde sipariş numarası var sadece
pamuk sen kartını kontrol ettinmi yani ödemenin kartından düştüğüne eminmisin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ürünle ilgili track number numarası yollamadılarmı canım sana mailinede gelmedimi
Merhaba kızlar![]()
Valla okudukça şaşıyorum ben benim adama bir türlü düzenli bir şey yedirip içiremiyorum.Bir şeyi içse ikincisine ya dokunmasın beni öldürür falan diyor bravo kocalarınıza valla
Bu arada preseed denememiz bu ay tutmadı sanırım.dün adet günümdü,psikolojik olarak geciktirdiğimi düşünüyorum tüm adet belirtilerim mevcut bu gün silince pembe pembe gelmeye başladı yeni dönemde başarılı oluruz inşallahh![]()
:89:
merhaba durucum seni görmek ne güzel. bir yıl falan önce yazşıyorduk preseed topiğinde. sonra seni göremedim. ben bıraktım artık preseedi falan. 2 tüp bitirdim, bir sonuç alamadım. bir de ara kanamalarım falan arttı. daha önce öyle bir problemim yoktu. önce yumurtlama kanamsı normal demiişlerdi ve en doktorlar polip dediler ve geçen hafta histereskopi oldum. aklımdan preseedden mi kaynaklandı sorusu geçmiyor değil. hem ondan olmasa ile yeteri kadar kullandım sanırım. işe yarayanların genelde ilk 3 ayda işe yarıyor.
içmekten ve yemekten başka çaresi yok biliyo o yüzden sesini çıkarmıyo biizimki canım
bi dahaki aya tuttursun sıkma canını
mailmde sipariş numarası var sadece
pamuk sen kartını kontrol ettinmi yani ödemenin kartından düştüğüne eminmisin canım
:89:
merhaba durucum seni görmek ne güzel. bir yıl falan önce yazşıyorduk preseed topiğinde. sonra seni göremedim. ben bıraktım artık preseedi falan. 2 tüp bitirdim, bir sonuç alamadım. bir de ara kanamalarım falan arttı. daha önce öyle bir problemim yoktu. önce yumurtlama kanamsı normal demiişlerdi ve en doktorlar polip dediler ve geçen hafta histereskopi oldum. aklımdan preseedden mi kaynaklandı sorusu geçmiyor değil. hem ondan olmasa ile yeteri kadar kullandım sanırım. işe yarayanların genelde ilk 3 ayda işe yarıyor.
Bunu özellikle okutacağım canım kendisine sağolinsallah canim
sabirla devam edeceksin
esinde korkmasin onlar vitamin fazlasi idrarla atiliyor zaten
mericim benimde kafamı karıştırdın canım şimdi.. kredi kartımı doldurduğum için harcamalar yapıyorum canım yani farketmiyorum siparişim onaylandı enteresan iş ozaman
Yok canım ben bu filmi yüzlerce kez izlediğim için artık canımı sıkmak bana çokta mantıklı gelmiyor.. Ama yine de acabalar oluyor tabi insanda, ne kadar rahat olsa da.Hayırlsı Allah'tan..
sagol yavru kusum sen nasilsin?
hersey yolunda mi?
bence bi kontrol etmeye çalış yapılan harcamalar için düşüen ödemeleri
benimde yaptığım alışveriş onaylanda mail geldi fakat karttan yapılan bi ödeme gözükmüyor
mail attım otomatik gönderilen cevaplardan geldi mailiniz alınmıştır diyor sadece
canım sendaha öncede yazmıştın galiba değerlerinizi ama ben hatırlayamadım şimdi eşinin değerleri nasıldı
amin canım amin. evet bir buçuk yıl oldu haklısın. biz sorunumuzu yeni öğrenmiştik, internetten hangi kürü bulursam yapıyordum. preseed, ateş ölçme, ovülasyon testleri, gebelik testleri...hakikaten insan kafayı yiyiyor bunlarla. biz de geçen sene bu vakitler şehir değiştirdik. belki bu telaşla kendiliğinden olur falan dedik. bu ekiem kadar da ne eşim ne de ben doktora gitmedik. eşim ekimde gitti sayı 3 milyondan 5 milyona çıkmış. bu bizim aldığımız en güzel sonuçtu. ilk öğrendiğimzide hepten 300 binleri görmüştük. sonra kasım da ben de gittim ne olur ne olmaz diye. yaza kadar doğal yollardan çabalayacağız işte. daha çok uğraşıyoruz ama şimdi.Canım evet 1.5 yıl önce çok sık giriyordum.Ama sürekli burada olmak deli gibi araştırma yapmak dengemi bozdu çok uzunn girmedim.preseedi almıştım o dönem sadece bir gece kullandık.Sonra adama kızdım hiç bir şey yapmadım o gün bu gündür.Yine aklıma düştü hadi bir deneyelim dedim şimdilerde :)...
Sen de üzülme Allah ne verirse hayırlısını versin..Bu cümleyi 13 senedir kuruyorum inan.Hayat devam ettikçe umut daima vardır..Umarım hayırlı zamanlarda hayırlı bir evlat bizede nasip edecektir yaradan![]()
sizin değerler çok iyimiş canım. bizinkinin 6 katı. daha çok umutlu olman lazım bence. niye sonra kullanmadınız canım preseedi. bir tüp bile bitirmemişsin.Canım yakın zamanda bir spermiogram yaptırmadık ama en son değerlerimiz
1 ml. 33 mil.
total sayım 53 milyon
normal morfoloji %75
ileri hareket 1. saatte %50 2. saatte %45 4. saatte %35
şimdilerde nedir bilmiyorum hesapta yarın gidip yaptıracak söz verdi ..![]()
Evet canım çok stresli süreçler oluyor inan çok iyi biliyorum bende buhranlı dönemler geçirdim zamanında.İnşallah siz bizim kadar uzun beklemeden çocuk sahibi olursunuz hayırlıyla.Ben de tüp yaptırmıştım 3 embriyo transfer etmişlerdi ama o da olmadı.Kısmetten öteye geçilmiyor ne diyelim.Angelic evet yardımsever arkadaşımamin canım amin. evet bir buçuk yıl oldu haklısın. biz sorunumuzu yeni öğrenmiştik, internetten hangi kürü bulursam yapıyordum. preseed, ateş ölçme, ovülasyon testleri, gebelik testleri...hakikaten insan kafayı yiyiyor bunlarla. biz de geçen sene bu vakitler şehir değiştirdik. belki bu telaşla kendiliğinden olur falan dedik. bu ekiem kadar da ne eşim ne de ben doktora gitmedik. eşim ekimde gitti sayı 3 milyondan 5 milyona çıkmış. bu bizim aldığımız en güzel sonuçtu. ilk öğrendiğimzide hepten 300 binleri görmüştük. sonra kasım da ben de gittim ne olur ne olmaz diye. yaza kadar doğal yollardan çabalayacağız işte. daha çok uğraşıyoruz ama şimdi.
sen hiç tüp denedin mi canım. angelic vardı preseed topiğinden , o da uzun süredir evliydi senin gibi, şu an ikizleri oldu tüp bebekle.hatta doğurdu bile.
Ay ne yapayım tatlım ben meryem ana değilimki isa doğurayım tövbe yarabbi adam yemiyor içmiyor sadece o işle de olmuyor işte kızdım bıraktım ben desizin değerler çok iyimiş canım. bizinkinin 6 katı. daha çok umutlu olman lazım bence. niye sonra kullanmadınız canım preseedi. bir tüp bile bitirmemişsin.
Canım yakın zamanda bir spermiogram yaptırmadık ama en son değerlerimiz
1 ml. 33 mil.
total sayım 53 milyon
normal morfoloji %75
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canım. bir kaçının linkine bakmıştım, hepsi çok tatlı şeylerdi. ben de bayılıyorum kız kıyafetlerine.oda yapip edip sonra gonul almaya calismasin
kirmasin seni hic..
bu arada bizim amerikadan aldigimiz kiyafetler geldi bugun kafayi yiyecegiz:)) 2 bavul dolusu :) basindan ayrilamiyoruz
yolunda yolunda çok şükür vitaminlere devam yanlız swanson ürünlerini kaç gündür inceliyorum her üründen tek var mesela gncde aldığımız vitaminlerin kaırşımı var corex arginmax gibi ama onlar pahalı swansonda yokmu öyle. hep tek olarak gingseng l.argin var sanırım. öyle karışım tek hapla iyi oluyor normalde ayrı ayrı bir sürü oluyor hayatta içmez esim. bunları içerken hap kolik oldum diyor zaten![]()
bence çok güzel değerler stresten olmuyo olabilir casnım
Canım yakın zamanda bir spermiogram yaptırmadık ama en son değerlerimiz
1 ml. 33 mil.
total sayım 53 milyon
normal morfoloji %75