Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin canım. bir kaçının linkine bakmıştım, hepsi çok tatlı şeylerdi. ben de bayılıyorum kız kıyafetlerine.

sagol canim benim
bazilari guzel cikmadi resimdeki gibi degil yani :( ama idare eder
ama bazilarida cok guzel:))
Insallah seninde guzel bir kizin olur;

degerleriniz fena degil
yarin kruger e gore morfoloji bakan yerde yaptirsin mutlaka testi
esin kac yasinda?

Eşim 40 ben 37 yaşındayım canım.Yaklaşık 20 gündür bende arginmax veriyorum ona tabi günde 6 adet alması gerekiyor ama 4 adet anca verebiliyorum.Bir de 1 haftadır yeşil ceviz reçeli ve zeytinyağlı incir yediriyorum peşinde koştura koştura.Yarın gidecek spermiogram için vazgeçmezse tabii. Ben tavsiyene uygun bir yer bakayım iyisimi.Çok sağol canım..

Eşim 40 ben 37 yaşındayım canım.Yaklaşık 20 gündür bende arginmax veriyorum ona tabi günde 6 adet alması gerekiyor ama 4 adet anca verebiliyorum.Bir de 1 haftadır yeşil ceviz reçeli ve zeytinyağlı incir yediriyorum peşinde koştura koştura.Yarın gidecek spermiogram için vazgeçmezse tabii. Ben tavsiyene uygun bir yer bakayım iyisimi.Çok sağol canım..

benim esimde 39 yasinda
neyseki benimki benden merakli icmeye yemeye
bir kez sormamisimdir ilaclarini ictinmi diye

evet canim sperm testi yapilan yer cok onemli
istanbulda iseniz medical park bahcelievler cok iyi tavsiye ederim

yikama sonrasi sonuclarinida veriyor
ve sonuclari cok dogru cikiyor

bana da otomatik gönderilen msj geldi dur hayatım telaşlanmayalım şimdi kredi kartından çekmemiş olamazlar yoksa sipariş nasıl gerçekleşecek :26: hafta içi uygun mail yollarlar

telaş yaptığımdan değil canım sadece zaman kaybetmek sıkıyo canımı,ben bankayı aradım ve kontrol ettiredim son bir hafta içinde yapılan hiç bir ödeme yok

peki sen ödemelerini kontrol edebildinmi yapılmışmı ödeme

13 yıl mı olduuuuuu maşallah naz yapıyo o zaman sizin kuzucuk
:61: öyle galiba canım..
benim esimde 39 yasinda

Hmm tamam canım bu akşam konuşayım bahçelievler yakın oraya gideriz kısmet olursa sağol canım...

sagol canim benim
bazilari guzel cikmadi resimdeki gibi degil yani :( ama idare eder
ama bazilarida cok guzel:))
Insallah seninde guzel bir kizin olur;
:64:amin canım inşallah. sağlıklı hayırlı olsun da şu an cinsiyet tercihi yapacak durumumuz yok.

benim esimde 39 yasinda

bu arada bizim de bugüne kadar yapılan yerler de hep whoya göreydi. morfoloji yüzde 60larda falan olunca who oluyor diye biliyorum. yoksa testte yazmıyordu ne çeşit olduğu. bakalım çarşamba gideceğimiz yerde nasıl olcak. olamzsa tatilde biz de medical parka gidelim bahçelievlere. kayınvalidemlerin evi oraya yakın. deniz bey miydi sizin doktorunuz canım?

ya kızlar ben tup bebkten sonra kılo almaya basladım ne yapacagım nasıl eskı halıme donecegım :(

aldığın hormonların etkisiyle olabilir canım. bence dert etme canım. hatta hormonların etkisinin devam etmesi daha iyi bence, tüp bebek tedavisinden olumsuz sonuç alıp da 2-3 içinde normal yoldan hamile kalanlar oldu.

aldığın hormonların etkisiyle olabilir canım. bence dert etme canım. hatta hormonların etkisinin devam etmesi daha iyi bence, tüp bebek tedavisinden olumsuz sonuç alıp da 2-3 içinde normal yoldan hamile kalanlar oldu.

onlardan 1 tanesıde ben olsam ne olur yanı ne olurrrrrrrrrrrrrrr

Durucum eşinin değerleri gayet iyi. Neden eşin tedavi olmuyor?

Canım tedavi olmuyor derken yıllar önce ameliyatını yaptırdık arkasından uzunn yıllar süregelen tedaviler oldu psikolojini etkiledi doğal olarak..Yoruldu galiba adam açıkçası ben bile yoruldum :)... Az önce biraz sohpet ettik biraz gaz verdim galiba yüzü gülüyor tamam ne yemem içmem gerekiyorsa şu dk sonra hazırım dedi valla ben de şaşırdım bu cümlesine

:64:amin canım inşallah. sağlıklı hayırlı olsun da şu an cinsiyet tercihi yapacak durumumuz yok.

bu arada bizim de bugüne kadar yapılan yerler de hep whoya göreydi. morfoloji yüzde 60larda falan olunca who oluyor diye biliyorum. yoksa testte yazmıyordu ne çeşit olduğu. bakalım çarşamba gideceğimiz yerde nasıl olcak. olamzsa tatilde biz de medical parka gidelim bahçelievlere. kayınvalidemlerin evi oraya yakın. deniz bey miydi sizin doktorunuz canım?

evet canim deniz bey di ama deniz bey ayrildi medicap park tan..
morfoloji mutlaka kruger e gore bakilsin ve test mutlaka guvenilir yerde yapilsin.
medical park in emryologu gercekten iyi .

slm kızlar
krıscım nasılsın.
dün dedıgımız gıbı alman hastanesıne gıdttık muayene sonrasında doktor doppler ıstedı bu hafta yaptırıp hafta sonu tekrar gidicez. kesin ameliyat dedil. mecburen bu doktora yaptıralım dıyoruz ama amleıya 3000 tl yı bulur dedi :(

slm kızlar
krıscım nasılsın.
dün dedıgımız gıbı alman hastanesıne gıdttık muayene sonrasında doktor doppler ıstedı bu hafta yaptırıp hafta sonu tekrar gidicez. kesin ameliyat dedil. mecburen bu doktora yaptıralım dıyoruz ama amleıya 3000 tl yı bulur dedi :(

alman hastanesi iin az bile canim
biz medical parkta 2000 tl ye yaptirmistik

ne yapacaksiniz peki ? yani elle varikosel var dediyse doplere gerek bile yok

Canım tedavi olmuyor derken yıllar önce ameliyatını yaptırdık arkasından uzunn yıllar süregelen tedaviler oldu psikolojini etkiledi doğal olarak..Yoruldu galiba adam açıkçası ben bile yoruldum :)... Az önce biraz sohpet ettik biraz gaz verdim galiba yüzü gülüyor tamam ne yemem içmem gerekiyorsa şu dk sonra hazırım dedi valla ben de şaşırdım bu cümlesine

canim cok sevindim
hazir sende esini kivama getirmisken daya vitaminleri ilaclari
kaan bey size tedavi verdimi?

Back
X