Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar... bi şey sorcam.. benim eşim ameliyat olmaya kesin kararlı ama ameliyattan sonra sizin eşleriniz kaç günde iyileşti, işe başladı? bir dr. 20 güne kadar rapor yazıyoruz demiş. ama iş yerinden o kadar izin almasına imkan yok ne yapsak acaba?çok merak ediyorum..cevap verirseniz çok sevinirim...

canim cok sevindim
hazir sende esini kivama getirmisken daya vitaminleri ilaclari
kaan bey size tedavi verdimi?

Canım yakın zamanda hiç bir doktora gitmedik..Ben gnc den arginmax aldım 15-20 gündür onu kullanıyor.Yeşil ceviz reçeli önermişti bir arkadaşım sabahları onuda veriyorum.Bir de zeytinyağına incir olayını duymuştum onu yiyor başkada bir ilacımız falan yok...
Yine burda k.k de bir hanım arkadaşımız basit bir yöntemle infertiliteyi yendim konu başlığı altında TAVŞANCIL OTU diye bir bitkinin tentürünü tavsiye etmiş.Biraz araştırdım tentür sadece romanya da mevcut o ülkede infertilite için kullanılıyormuş.Romen bir arkadaşım var o ve annesi bunu doğruladı.Salı günü elimde olacak bilemiyorum artık ne kadar faydası olur..Romen web sayfalarında tentür için yazan şu

Günde 3 kez yarım bardak suya bir çay kaşığı karıştırılarak kullanılır.Etkili olabilmesi için aç karnına içilmesi tavsiye edilir.Tedavi 3-6 ay arasında değişmektedir....

60 günün sonunda erkekte sex bezlerinin aktivitesini arttırarak konsanrtasyon, motilite ve sperm artışında %500 varan sonuçlar saptanmıştır...

Kadında yumurtlamayı düzenler,rahim mukozasını yeniler ve vajinal salgıyı arttırır.

Branca tentür,kısırlık,iktidarsızlık ve soğukluk gibi sorunların tedavisinde endokrin bezleri,sinir sistemi ve kardiyovasküler sistem üzerinde aynı anda hareket eden aktif maddeler içerir..

Umut dünyası işte :) inşallah benim nazlı adamıma dokunmaz bunlar yoksa dur durabilirsen dilinden :)

kızlar... bi şey sorcam.. benim eşim ameliyat olmaya kesin kararlı ama ameliyattan sonra sizin eşleriniz kaç günde iyileşti, işe başladı? bir dr. 20 güne kadar rapor yazıyoruz demiş. ama iş yerinden o kadar izin almasına imkan yok ne yapsak acaba?çok merak ediyorum..cevap verirseniz çok sevinirim...

yok be hayatim birkac gune ayaga kalkar
20 gun ne o oyle :))
persembe ameliyat olsun pazartesi ise baslasin.

Canım yakın zamanda hiç bir doktora gitmedik..Ben gnc den arginmax aldım 15-20 gündür onu kullanıyor.Yeşil ceviz reçeli önermişti bir arkadaşım sabahları onuda veriyorum.Bir de zeytinyağına incir olayını duymuştum onu yiyor başkada bir ilacımız falan yok...
Yine burda k.k de bir hanım arkadaşımız basit bir yöntemle infertiliteyi yendim konu başlığı altında TAVŞANCIL OTU diye bir bitkinin tentürünü tavsiye etmiş.Biraz araştırdım tentür sadece romanya da mevcut o ülkede infertilite için kullanılıyormuş.Romen bir arkadaşım var o ve annesi bunu doğruladı.Salı günü elimde olacak bilemiyorum artık ne kadar faydası olur..Romen web sayfalarında tentür için yazan şu

Günde 3 kez yarım bardak suya bir çay kaşığı karıştırılarak kullanılır.Etkili olabilmesi için aç karnına içilmesi tavsiye edilir.Tedavi 3-6 ay arasında değişmektedir....

60 günün sonunda erkekte sex bezlerinin aktivitesini arttırarak konsanrtasyon, motilite ve sperm artışında %500 varan sonuçlar saptanmıştır...

Kadında yumurtlamayı düzenler,rahim mukozasını yeniler ve vajinal salgıyı arttırır.

Branca tentür,kısırlık,iktidarsızlık ve soğukluk gibi sorunların tedavisinde endokrin bezleri,sinir sistemi ve kardiyovasküler sistem üzerinde aynı anda hareket eden aktif maddeler içerir..

Umut dünyası işte :) inşallah benim nazlı adamıma dokunmaz bunlar yoksa dur durabilirsen dilinden :)

canim ya kurlere fazla bel baglama ..
kaan aydos a yaz sorununuzu adamakilli tedavi olun
kurlerle olacak is degil bu.

arkadaşım hepimiz umutla bir şeyleri yapmaya çalışıyoruz..ben daha yeniyim ve cahil sayılırım varikosel konusunda..ama hepimiz bir umutla sarılıyoruz birşeylere..hepimiz için en hayırlısı olur umarım..

yok be hayatim birkac gune ayaga kalkar
20 gun ne o oyle :))
persembe ameliyat olsun pazartesi ise baslasin.

oh be...içime su serptin valla. 20 gün felan deyince korktuk bizde.. nasıl yapsak diye..özel sektörde olduğu için patron asla izin vermezdi..3-5 gün içinde iyileşiyor mu peki tam olarak?

Aleyküm selam hoşgeldiniz arkadaşlar :61:

hosbulduk canım.

bende bir yandan takılıyorum çgh...gülmek her şeydir....:9:

evet yaa ne yapalım.hep dusun hep uzul kafayı yıycem artık.unutkanlık basladı kızlar.aksam kecıboynuzu kurunu koydum atese unutmusum.yarım saat falan gecmıstr.esım kokuyu duydu bısımı yanıyor dedı.bırde actım mutfak kapısını duman olmus.kecıboynuzları komur olmus.evı yakacaktım vallahı Allah korusun.bu 2. vakam ayrıca.ıyıce yarım akıllı oldum.

şu spermiogramı bir yaptıralım hayırlısıyla elimize yeni bir belge geçsin kaan beye de sorarız sorumuzu canım inşallah

canim ya sperm testi verdigi gun hormon testide yaptirsin esin
FSH ve testesteron yeterli
bu 2 testide mutlaka yaptirsin

sabah yaptirmasi lazim 10 a kadar ac tok farketmez

Back
X