Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyam diğer topikte ben bişey almıyorum hayatım arkadaşımın 6 yıldır bebişi olmuyo onda sebepsiz infertilite var o yüzden ona uğraşıyorum

kızlar... bi şey sorcam.. benim eşim ameliyat olmaya kesin kararlı ama ameliyattan sonra sizin eşleriniz kaç günde iyileşti, işe başladı? bir dr. 20 güne kadar rapor yazıyoruz demiş. ama iş yerinden o kadar izin almasına imkan yok ne yapsak acaba?çok merak ediyorum..cevap verirseniz çok sevinirim...
Benim eşim ameliyat olduğu günü 3 saat sonra ayaklandı hastanede ben yatamam böyle söyle çıkışı yapsınlar dedi akşam 5 gibi taburcu olacaktık zaten ama o kadar bile duramadı.çıkar çıkmazda iş yerine uğradı çayını içti öyle eve gittik canım.Krislerin ki gibi bizimde çift taraflı bir ameliyattı.

Son düzenleme:
hosbulduk canım.

evet yaa ne yapalım.hep dusun hep uzul kafayı yıycem artık.unutkanlık basladı kızlar.aksam kecıboynuzu kurunu koydum atese unutmusum.yarım saat falan gecmıstr.esım kokuyu duydu bısımı yanıyor dedı.bırde actım mutfak kapısını duman olmus.kecıboynuzları komur olmus.evı yakacaktım vallahı Allah korusun.bu 2. vakam ayrıca.ıyıce yarım akıllı oldum.

birde biz düşünceli olunca eşler daha bir kötü oluyor.. ben zaten hep gülen bir insanım..eşimin durumunu öğrendiğimden beri de aynıyım.. hiç değiştirmedim kendimi.. aslında durumu öğrendiğim için çok mutluyum.. ne olursa olsun.. her adetim geldiğinde deli gibi ağlıyordum..içim içimi yiyordu. en azından şimdi üzülmüyorum..artık nedenini bildiğimize göre elimizden geleni yapacağız..ayrıca topikte hamile olanları gördükçe..sanki ameliyattan sonra bebişim geliverecekmiş gibi geliyor.. hayırlısı bakalım..

Benim eşim ameliyat olduğu günü 3 saat sonra ayaklandı hastanede ben yatamam böyle söyle çıkışı yapsınlar dedi akşam 5 gibi taburcu olacaktık zaten ama o kadar bile duramadı.çıkar çıkmazda iş yerine uğradı çayını içti öyle eve gittik canım.Krislerin ki gibi bizimde çift taraflı bir ameliyattı.

canım bizimkide şimdilik öyle gözüküyor..elle muayne olmadı daha gerçi..ama haftaya cumartesi o işide halletcez insallah...böyle olmasına çoookkk sevindim anlatamam.. yoksa çok sıkıntı çekecekti izin konusunda..

canım bizimkide şimdilik öyle gözüküyor..elle muayne olmadı daha gerçi..ama haftaya cumartesi o işide halletcez insallah...böyle olmasına çoookkk sevindim anlatamam.. yoksa çok sıkıntı çekecekti izin konusunda..

Yüreğinizi ferah tutun bir anda olup bitecek Allahın da izniyle :61:

birde biz düşünceli olunca eşler daha bir kötü oluyor.. ben zaten hep gülen bir insanım..eşimin durumunu öğrendiğimden beri de aynıyım.. hiç değiştirmedim kendimi.. aslında durumu öğrendiğim için çok mutluyum.. ne olursa olsun.. her adetim geldiğinde deli gibi ağlıyordum..içim içimi yiyordu. en azından şimdi üzülmüyorum..artık nedenini bildiğimize göre elimizden geleni yapacağız..ayrıca topikte hamile olanları gördükçe..sanki ameliyattan sonra bebişim geliverecekmiş gibi geliyor.. hayırlısı bakalım..

pamuk gibisin sende
sende bu azim varken cok kisa zamanda gelir bebis merak etme sen.

pamuk gibisin sende
sende bu azim varken cok kisa zamanda gelir bebis merak etme sen.

krisim bugün eşim kahvaltıda diyoki bu zamanlara geleceğimi tahmin etmezdim hiçbir zaman çocuğum olmayacağını düşünüyordum dedi bende sen bana bir bak bi bende o göz varmı dedim :1:

yalnız eşim ameliyat olacak ama umarım ayrı kalmayız...bizimki devlet memurluğu isticek..umarım ataması izmir dışına bi yer olmazda...offf offf kızlar..derdimiz bir değil ki bizim...

krishazel
defnelma+
pamuk58
hazel82
Duru_
zumruti
ekin79+
loneliness
nun
mellek
drydry
ceylan06

kizlar neden konsumuyorsunuz?

slm canım. slm kızlar. sizi okuyordum. hem benim sık sık yazacak birşeyim olmuyo.eşim tedavi olmuyo çünkü en son ekimde doktora gitti benim zorumla binbir nazla :((( ben sizden ne duyuyorsam yedirmeye çalışıyorum sadece ama şu ana ne durumda hiçbir fikrim yok :(

krisim bugün eşim kahvaltıda diyoki bu zamanlara geleceğimi tahmin etmezdim hiçbir zaman çocuğum olmayacağını düşünüyordum dedi bende sen bana bir bak bi bende o göz varmı dedim :1:

cips bizi dinlese uzme se o sure dahada kisalacak
ama sinir ediyo bazen ...

cips in en buyuk sansi sensin
sen olmasan o dusuncesinde hakli kalirdi

Back
X