Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bılgem hosgelmıssın aramıza canım ben sana ozelden durumun hakkında bılgı almak ıcın msj attım ama kutun dolu oldugu ıcın gıtmedı :(
sımdı okudumkı kurtaj olmussun
kısmet deılmıs rabbım hayırlısını versın ınşşşşşşşşşşşşş
ınş dogal yoldan hamıle kalırızzz
2011 de nufus patlaması yaparızzzzzzzz

Arkadaşlar merhaba ..
Daha önce yazdım mı bu topiğe bilmiyorum ama tekrar tanıtayım kendimi yazdıysamda...
9 aralıkta tüp bebek transferim yapıldı..
Gebelik oluştu hamile kaldım fakat 7 haftalıkken kalp atışının olmaması ve bebeğin gelişmemesi sebebiyle 2 gün önce kürtaj oldum..
Çok zor zamanlardı..
Bizim sorunumuz erkek infertilitesi.
Eşimin sperm sayısı 13 milyon , morfoloji %4 hareketlilik toplamda a+b+c = %24
Sayı ve hareket düşük morfoloji sınırda diye biliyorum..
Eşime 1 haftadır keçiboynuzu kürü ve arı sürü polen bal karışımı veriyorum ..
Ayrıca bu ay proxeed plus ve evicap 'a başlamayıda düşünüyoruzz..
İnşş bu takviyelerle doğal gebelik oluşur .. Çünkü değerlerimiz çok çok kötü değil tahminimce..

Canım hoşgeldin aramıza, seni diğer topiklerden hatırlıyorum. Tedavin içinde geçmiş olsun, sen takıl bizim topiğe bak nasıl sırasıyla hamile kalıcaz? Canım eşinin hormon değerlerine bakıldı mı? Sayınız mil de mi 13 milyon? Eğer öyleyse gayet iyi, benim eşimin en son ml de 3,5 du. Buna rağmen ben inatla "doğal" yolla hamile kalıp Allahımın izniyle bebişimi kucağıma alıcam.

Çok teşekkür ederim ..
Tüp bebek tedavisinden sonra doğal gebelik olabiliyor dedi bi kaç tanıdığım dr..
Gerçi daha ilişki kuramadık eşimle..
Çünkü kürtajım henüz iki günlük ve ağrılarım var ..
Rahimin iyleşmesi zaman alıyormuş..
10 gün sonra kontrole gideceğim herhangi bir sorun var mı ,işlem başarılı mı geçmiş mi diye..
İnşş doğal gebelik gelir, artık tüp bebekten önce eşimin değerlerinin yükselmesi için tedavi olmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum..
13 milyon çok kötü bir rakam değil..
Rabbim yüzümüze baksın inş..

canım bak ben sıfırdan başladım bu yola ama şuan 3 ay sonra Allah izin verirse değerler tavan yapacak şuan bile 93 milyon oldu hem senin rahimin kendine gelene kadar eşini tedavi etmiş olacaksın prof. doktor KAAN AYDOS hocayı duydunmu daha önce çoğumuz onun hastasyız ve bazılarımızda mail yoluyla tedavi oluyor kaan hocada hiç canını sıkma 13 milyon diyosun bu kat kat artacak sen buraya takıl bak topiğimizin prof. KRİSHAZEL var bizim hocamız o sayesinde çok şey öğrendik uyguluyoruz eşlerimize oda şuan hamile zaten

esra nasılsın ?
Cmt günü kürtajım yapıldı..
Çok ağladım çokk ..
Uyutulurken başladım , uyandığımda hala ağlıyordum ..
Ne kadar zormuş evlat acısı..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Sen nasılsın toparladın mı biraz kendini..

hayır toparlayamadım senın durumun daha kotu :(
rabbım hayırlısını versın ınşşşşşşşşş

selam kızlarrrrrrrrr

boncuk resmını cok begendım esmer guselı senı ):):)
bndemı eklesem dıcem ama korkuyrum
durumumu kıms ebılmıor
bırde resmımı goreen olursa:)))))
eltımde aynı durumda cunku

Teşekkür ederim esracım. İyisin dimi? İyi olacaksınnnnnnn, hiçççç merak etme tamam mı güzelim? Birlikte sağlam adımlarla yürüyeceğiz canım benim.

ayyyyyy gördüm cicilerini tam aşiretsin sen varya :1: valla güzel şekerim güle güle kullan hayırlı olsun:16:

adam yanında altın zincir yollucayacak Swarovski Kristal mış taşları kendide altın :53:
iki parça inanılmaz fiyata geledi kızz :52::52::52:
kendime aşkımın kartından sevgililer günü hesiyesi aldım :52::52::52::52:

Teşekkür ederim esracım. İyisin dimi? İyi olacaksınnnnnnn, hiçççç merak etme tamam mı güzelim? Birlikte sağlam adımlarla yürüyeceğiz canım benim.

valla bılmıorum tam olarak nasıl oldugumu
ama ıı olamkta zorundayım sonucta hayat onsuzda devam edıor
ona ulasmam ıcın annesının zamnla ıı olması lazım ınş

bılgem senın durumun bnden daha ıı benım bır testte 400 bın ıkıncı testte 2 mılyondu ben ne yapım :(

Esracım benim eşimin değeri de en son 3,5 milyondu mlde. Ondan önceki de 2,5 milyon civarıydı. Aşağı yukarı aynı durumdayız. Tabi size fark atmış olabiliriz biz,:27: nede olsa tedavinin 3.ayındayız dimi:27::27:

Son düzenleme:
adam yanında altın zincir yollucayacak Swarovski Kristal mış taşları kendide altın :53:

tek taşımı kendim aldım heeeeeee:1:
güle güle kullan şekerim :16:

kendı kendınemı aldın kız :):):)

bnde onceden sparıs verıorum ole gelıor ay bu erkekler odun yha
hıc anlamıolar kadın rughundan

bılgem senın durumun bnden daha ıı benım bır testte 400 bın ıkıncı testte 2 mılyondu ben ne yapım :(

demekki proxeed işe yaramış canım arada baya sayı farkı var :nazar:
hemsenide esra t.bebek denemesinden sonra doğalla yolla hamile diye örnek göstericez inş.

tek taşımı kendim aldım heeeeeee:1:
güle güle kullan şekerim :16:
saol şeker daha iyileri senin olsun
sende renkli olanları al bence ben baya araştırdım çok avantajlı bana yolladığın varya sende o küpe ve kolyeyi al birlikte kullanalım :)))
hamiş hamiş takarız yeni gelin gibi :1::1::1:

saol şeker daha iyileri senin olsun
sende renkli olanları al bence ben baya araştırdım çok avantajlı bana yolladığın varya sende o küpe ve kolyeyi al birlikte kullanalım :)))
hamiş hamiş takarız yeni gelin gibi :1::1::1:

bende o renklileri alayımda sekerek yürürüz artıkın :1:

TABİKİDE VAR HAYATIM HATTA TOPİĞİMİZDEKİ KRİS Bİ KAÇ TÜP BEBEK DENEMESİNDEN SONRA DOĞAL YOLLA HAMİLE BEBEĞİNE ŞU ANDA :nazar:
HG. ARAMIZA :))
Sağolsın arkadaşım , valla topikte inanılmaz bir enerji var..
İnş bu enerji, moral bize bebeğimizi getirecek..
Sitres çok kötü bişey zaten :)
bılgem hosgelmıssın aramıza canım ben sana ozelden durumun hakkında bılgı almak ıcın msj attım ama kutun dolu oldugu ıcın gıtmedı :(
sımdı okudumkı kurtaj olmussun
kısmet deılmıs rabbım hayırlısını versın ınşşşşşşşşşşşşş
ınş dogal yoldan hamıle kalırızzz
2011 de nufus patlaması yaparızzzzzzzz
Esra yazdım sana şimdi ama bir daha yazayım..
Kutuyu sen dedikten sonra boşalttım..
haberim yoktu 50 msjdan sonra msj yollanamama durunundan..
Evet cmt günü oldum , çok güzel ve kolay geçti fiziksel bakımdan fakat psikolojik olarak çok zor..
Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize..
Şimdi doğal yolları deniyorum ..
İnşş kürlerimiz ve tedavile fayda gösterecek..
Canım hoşgeldin aramıza, seni diğer topiklerden hatırlıyorum. Tedavin içinde geçmiş olsun, sen takıl bizim topiğe bak nasıl sırasıyla hamile kalıcaz? Canım eşinin hormon değerlerine bakıldı mı? Sayınız mil de mi 13 milyon? Eğer öyleyse gayet iyi, benim eşimin en son ml de 3,5 du. Buna rağmen ben inatla "doğal" yolla hamile kalıp Allahımın izniyle bebişimi kucağıma alıcam.

Hoşbulduk boncuk.. :)
Boncuk eşimin hormon değerlerine bakılmadı, malesef böyle bir gaflete düştük.. Benim herşeyime bakıldı temiz çıktı eşimede testler yapılırken eğitim ve araştırma hastanesinde bir bi galeyana geldik ve hemen bir tüp bebek merkezine başvurduk.. Tabi sağolsular bize ilaçla yükselir demediler hemen tüp bebek mecburi dediler.. Bilgimiz olmadığı için inandık.. Sonuç bu 7 haftalık bebeğim ısrarlarıma rağmen genetik test yapılmadığı için öldü..
8 Tane 3. gün embriyosundan ve 3 tane 5. gün embriyosundan genetik sorunu olmayani seçsinler diye yalvardım ama ısrarla gerek yok dediler..
Tüp bebek merkezlerine güvenim kalmadı..
Deperlerimizi yazıyorum hemen uzun oldu ama nolur kusura bakma..
Ml 13.000.000
Toplamda 26.000.000
Hızlı ileri hareketli %5
Yavaş ileri hareketli &13
Yerinde hareketli%6
Hareketsiz %76
Morfoloi %4
kruger kriterlerine göre..

Back
X