Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım bende ıyıyım.eşim bugun varıkosel ıcın doppler çektırdı cumartesı doktora gıdıcez amelıyat için konusucaz. bu hafta sonu çalışma yaptık :69: mart 10 a kadar beklemedeyim inşallah hamile kalmısımdır. :1:

hayatım inşallah hamile kalmışsındır varikosel olupta hamile kalınabilindiğini bilmiyorum ameliyattan sonra kalırsın gibi geliyo bana :))))))

hayatım inşallah hamile kalmışsındır varikosel olupta hamile kalınabilindiğini bilmiyorum ameliyattan sonra kalırsın gibi geliyo bana :))))))

benimkide ümid işte belki tutmuştur diye :16: 1 milde 8.milyonda %15 ileri hareketliydi. belki 1 i denk gelmiştir :1:
mecbur herseyi ameliyattan sonrasına bırakıcaz. ama eşime verdiğim herseye devam...

Aleyna teşekkür ederim..
İnşş çoğu kişi öyle diyor doğal yolla olabilir diyor bende umutluyum inşş.
Sitres yapmamak lazım .. Zaten en güzel haberler en ummadığın anda gelenlermiş..
Bizimde çat kapı çalar inşş birgün kapımızı..
Kürtajım çok yeni 3 gün oldu haftaya çalışmalara başlayacağım ..
Birde tüp bebeketen sonra doğal yolla hamile kalan çok olmuş 1 kez de olsa..

Kaan Hocaya mail atmıştım arkadaşlar kopyalayıp yapıştırıyorum hemen ;
Öncelikle sigarayı bıraksın ya da azaltsın. Diğer yandan, sperm değerleri çok bozuk değil, doğal yolla olmaya yeterli. Yine de bir tedavi almasında fayda var. Önce, sabahları 1 adet Endol, akşamları da 1 adet Trental 400 mg ablet almaya başlasın ve 1 ay sonra hastaneye gelsin, ileri tedavisine başlayalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

ne guzel iste:) hayirlisi olsun baslangic yaptiniz .

İyiyim kadser sen nasılsın ?
Bizim doğal yolla olmadı 3.5 yıl , olur ama illaki bir tedavi şart diyor..
Durumumuz iyi gözükse bile 1 ay sonra gelin ileriki tedavi başlayalım diyor Kaan hoca :)
Bunun ilerisi ne olabilir ki , anlamadım ..
Proxeed plus kullanın dememiş ama eşim kullanacak..
Bakalım 3 ay sonra sperim testi yaptıracağız kaç çıkacak ?

endol ve treantal tedavi degil
tikaniklik varsa onu gormek ve acmak icin
yoksa tedaviye ona gore basliyor canim

Boncuk gelişme gösterip , ilaç tedavisine devam etmeniz gerektiğini neden düşünmüyorsun ?
Sen bu kadar gitmek istiyorsan git bence , zaten gittiğinde ben sana gelme demedi mi diyecek hali yok..seni hatırlamaz o kadar mail atan insanların içinden .. Git rahatla bence ..

yok canim ya gelme dediyse gerek yok bence
gitsede degisen bisey olmicak adam zaten tedavi ediyor gitsede gitmesede

Back
X