Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm boncuğum nasılsın?Hayatım şu soğan kürünü bide bana anlatsan,adetin kaçıncı günü başlanacak,kaç gün yapılacak,illa sabah akşam mı içmek lazım,yani sadece akşamları içsem olur mu?

bende anlamadımki sistem farklımı işliyo swansonda nedir,yada biz mi beceremedik ,sana gelen onay mesajınuı eklesene pamuk bana gelenle aynımı karşılaştıralım

canım alışverişim aktif gözüküyo yani madde numarası bile geldi işte tuhaflık burda alışveriş sistemi aynı ebay gibi yani sadece kart sorun benim kafamı karıştıran kartımdaki tutar aldıklarıma yetecekmi acaba sonradan ekleme yaptım kartıma ama ayyy benim kafamda dondu iyice ne diyosam :))))))))

canım alışverişim aktif gözüküyo yani madde numarası bile geldi işte tuhaflık burda alışveriş sistemi aynı ebay gibi yani sadece kart sorun benim kafamı karıştıran kartımdaki tutar aldıklarıma yetecekmi acaba sonradan ekleme yaptım kartıma ama ayyy benim kafamda dondu iyice ne diyosam :))))))))

ben ümidi kastimmmmm,bi hafta bekliyip gnc den alıcam,çokta ekonomi yapmıştım bu ay ama olmadı 300 milyon hesaplamıştım gnc den burdan 146 milyona bi sürü şey almıştım kısmet değil heralde

ben ümidi kastimmmmm,bi hafta bekliyip gnc den alıcam,çokta ekonomi yapmıştım bu ay ama olmadı 300 milyon hesaplamıştım gnc den burdan 146 milyona bi sürü şey almıştım kısmet değil heralde

ya mericim sen bence farketmedin ucuz ama kargosu çok fazla dikkat et ucuza almadık yani

Back
X